Grått, och tagen på bar gärning

La mig tidigt igår, kände mig riktigt skönt utvilad när jag vaknade imorse

Frukost, skollämning, BUP och lite möten.

Gick upp en stund till Sophies jobb och lånade ett kontor. Jobbar bort lite papper innan jag ska till polisen på förhör vid 15

Sophie säger hej!

Satt och snackade lite skit om Filip till Sophie. Inget allvarligt skit, utan mer så där ”vardagsgnäll” han-är-dum-i-huvudet-idiot-skit”

MEN haken VAR att jag hade RÅKAT ringa upp Filip i fickan, och han hörde ALLT jag sa hohoho

Nu är han sur som ättika, och jag måste väl krypa till korset. Inte för vad jag tycker (för det tycker jag) mer för att jag ”gnällde till tredje person”

Har du råkat ut för det med? Berätta. Ja jäkla pinsamt hehe

Snygg elcykel utanför Sophies jobb? Rätt skönt med cykel i stan. Slippa bil, och gå?

Jeans MOTHER

Jacka CULTURE

Halsduk ÅHLÉNS ) (rosa bandet)

Skjorta LINDEX

Skor PRIMEBOOTS (Plainvanilla)

Underbart väder ute! Lagomt kallt och grått.

Älskade lilla LoLo

Nu mina vänner ska jag samla mig inför mitt förhör om en stund. Nervös, ogillar att gräva upp minnena

 1. Åh nej typiskt att telefonen ringde upp!! Har aldrig varit med om det själv men min släkting hörde vad folk i hennes omgivning tyckte om henne för de glömde lägga på luren innan de började prata….

  Vad är det för förhör? Om jag får va nyfiken…. LYCKA TILL iallafall. kramar
  lotte4.blogspot se

 2. Filip: det finns två sätt å se det; ok du är sårad fine. Det var ju lite klantigt, det var det hehe.MEn som du ser så ryggar hon inte på bloggen,Det är det du gillar med Maggan, ärligheten och härligheten,erkänn det. Det är som hon är.Tack för att DU delar henne med oss – säkert på gott och ont ibland.Du kommer att få en fin middag med levande ljus ikväll,va? Passa på att önska dig en fin present nu.Men jag lovar: hon menar inget illa med det.Såhär funkar kvinnor. vi måste få ut ångan ibland. Och då är det bra med vänner som inte dömer, inte för vidare,inte värderar, kort och gott som gör att äktenskapet faktiskt håller. För ibland måste vi kvinnor faktiskt prata om er. Jo det är sant. Vi måste det – ni kommer från en annan planet, remember?Ni killar har andra sätt och det är fine det med.Visst var det klantigt. But kiss and make up! Ni älskar varandra på riktigt.Hon är stressad nu. Hoppas förhöret går bra idag.Det är en jobbig sak att vara så nära en katastrof. Det sätter sig fast ett bra tag.Så ta nya tag idag. Lämna det här bakom er nu och hoppas ni får den nystart jag förstår att ni också går och planerar nu!Kärlek på er bägge två!

  1. Perfekt skrivet!! Precis så är det! Jag hade aldrig varor gift fortfarande om det inte hade varit för att man gnällt ihop med tjejkompisar 🙂 man inser ju att man inte är ensam för det första!
   Men maken kan inte alls förstå att man ska behöva älta privata saker med utomstående.. tror det ät så för de flesta män men så bra det skulle vara om de oxå gnällde av sig ibland 😉

  2. Jag tycker att många kvinnor pratar otroligt fräckt om sina män, sina barn, sina vänner. Inför varandra, gnäller och söker bekräftelse. Skulle inte vilja att min partner eller vän pratade så om mig. Har säkert också därför så få riktiga vänner som är kvinnor. Har svårt att delta i tex mamma/barngrupper eller tjejkvällae, pga detta. Tycker det är respektlöst och ytligt. Vill skratta och ha kul med vänner, diskutera riktiga saker som berör just de som är i diskussionen och fungerar allra bäst då både män o kvinnor. I mitt liv.

 3. Haha, jobbigt läge. Säger som Mona brukar säga; Bara för dig att ta på dig knäskydden och be om ursäkt en stund…… 🙂

 4. Hej Maggan!! Tack för delar detta,kan hända vem som helst. Nu till när jag gjorde bort mig ang luren. Det var början på 90 talet och jag jobbade i vården och åkte på larm när något hade hänt hemma hos vårdtagarna. Vi hade precis fått mobiler på jobbet,en ericsson. På den fick man ju knappa på knapplåset själv när man pratat klart,men vi visste inte just då hur man gjorde detta. Larmcentralen ringde och vi svara och åkte på larmet. När vi sedan satte oss i bilen,så hade jag ringt upp hon som skickar ut larmet,till saken hör att denna kvinna alltid petade näsan och stoppade i munnen bland folk och ibland gick hon omkring med en kråka på näsan….. hur som helst så började jag prata om hur grisigt detta va och flabbade högt då hon varit på ica med en ett gäng kråkor på näsan. Efter en liten stund hör jag någon säga från min bröstficka – Jag har hört allt ni sagt….Det var inte roligt. Ja ja vi hade kul en stund men inte när vi skulle in på larmcentralen, då åkte dumstruten på. Kraaaam på dej

 5. Hej! Är ganska dålig på att ge feedback till någon jag inte känner..ja, ganska logiskt eftersom man just inte känner personen ifråga. ☺️Har väl inte hänt heller att jag kommenterar bloggare..känner dock att jag nu har lust med det. Har följt din blogg ett tag och tycker att du är helskön som person. Du är allt i ett – jätteskön humor, snygg och som det verkar ärlig o varm som person! Jättekul att läsa din blogg om diverse ämnen..keep up!

 6. Oj då att telefonen ringde upp och att han hörde ert samtal, hi hi.
  Hoppas det gick bra hos polisen och att det ordnar upp sig med allt. Kram

 7. Jag har en gång tagit en skärmdump på vad min mamma skrivit och skickat till min syster ihop med texten ”nu är mamma igång igen, ORKA”…… bara det att jag skickade det till mamma. det blev INTE så roligt haha

 8. Jag har gnälligt ur mig om min man rejält i sms till min syster. Bara det att alla sms skickade jag till min man. Tillslut sa han att om du nu ska gnälla runt till andra om mig så se till att du skickar smsen rätt för just nu skickar du dem till mig!!! Va inte så roligt just då men både han å jag skrattade sen!

 9. Skulle aldrig hända mig. Pratar inte skit om min man till andra. Tycker uppriktigt det är jobbigt att lyssna på också när andra gör det. Msn kan berätta om saker som händer till andra. Men sitta och gnälla? Nä inte min grej. Sånt ska man prata om hemma.

 10. Klart man behöver ösa ur sig ibland, det perfekta förhållandet där man aldrig är irriterad på varandra eller är osams finns inte. Då har man problem som man försöker hålla undan.
  Sjukt jobbigt men tror nog att Filip förlåter dig 🙂

  1. Jag har inget perfekt förhållande, men tillräckligt med respekt för att ta diskussioner direkt med den det berör. Kommunikation funkar riktigt bra i ett förhållande. Nästan bättre än att prata bakom rygg.

 11. Kanske han skärper till sig nu 😉 skämt åsido jag skulle skicka ett riktigt nasty sms om ett ex och skickade det till exet , ibalnd är det tur att man kan blockera på mobilen för jag vågade inte riktigt vänta in svaret ….:)

 12. Inte lyckats göra bort mig vad det gäller maken men jag skickade ett sms till dotterns man som egentligen var avsett för maken som det stod: Du är det sexigaste som finns… Varje gång jag ser dig vill jag göra dig lycklig…. Som tur är så är dotterns man full med humor och accepterade ursäkten… Men jag får höra det varje gång på VARJE familjemiddag… År ut och år in. Kan säga att jag blivit jäkligt noga med att kolla vem jag skickar till numera. Är kanske lite glad att det inte hamnade hos chefen…

 13. Hur fasen kan du låta din fina Lance dejta/vara tillsammans med Sveriges äckligaste brud Paow som pippat i tv/varit med i PH och som dessutom verkar vara helt korkad = är med i Lyxfällan?

  Seriöst Maggan, du måste ju kunna påverka hans val av flickvän? Han är ju bara 17 år och hon är 24 år nästan pedofili på den tycker jag! Usch, blev helt chockad när jag såg detta på hans Instagram… en sån fin pöjk med en sån äcklig brud. Förstår nada verkligen.

  1. Men helt seriöst, hur kan du ens skriva dom orden om en kvinna du inte känner? Att dessutom i samma mening lägga ansvaret på Maggan…??
   Jag blir mållös när någon trashar en annan människa som du gör, är de konstigt att världen ser ut dom den gör när en kvinna helt random kan sitta bakom sin skärm å skriva de du gör, du borde Skämmas.
   Lämna ungdomen och kärleken i fred bittra människa.

   1. Jag är inte bitter. Vad har det med detta att göra? Man behöver inte vara bitter för att ha en åsikt så den kommentaren var onödig. Jag tycker Paow är äcklig och det står jag för.

    Har du sett Paradise Hotel när hon var med där? Nej, förmodligen inte.
    Har du sett Lyxfällan när hon var med där? Nej, förmodligen inte.

    Jag grundar min uppfattning om henne utifrån det hon själv visat i tv/media INTE vad media skrivit om henne.

    JA eftersom Lance endast är 17 år så tycker jag att mamman i fråga borde tala honom till rätta.

    Vi är eniga om att vara oeniga gällande ”Paow” och huruvida det är passande att hon är tillsammans med en 17-åring. Men visst om ni förespråkar detta, så får ni stå för det.

    Peace out ladies!

  2. Men DU har EN uppfattning om Paow.Den du sett i media.Där hon mer eller mindre spelar en roll, som man gör i såporna. Eller trodde du allt är på riktigt?Hon har tagit tag i sitt liv via lyxfällan. BRA GJORT SOM OFFENTLIGT PERSON!Du dissar oxå Lance som dum – är säker på att han känner en helt annan Paow. Sedan går du på Maggan och ifrågasätter val av flickvän. En klok mor håller sig utanför sådana diskussioner.
   Jag är mer chockad över sådana här dumma kommentarer. Att du förbehåller dig rätten att tycka saker om personer som du inte alls känner, varför gör du det?
   Tror du inte de har känslor de också?

   1. Jag tycker Paow är äcklig och det står jag för.

    Har du sett Paradise Hotel när hon var med där? Nej, förmodligen inte.
    Har du sett Lyxfällan när hon var med där? Nej, förmodligen inte.

    Jag grundar min uppfattning om henne utifrån det hon själv visat i tv/media INTE vad media skrivit om henne.

    JA eftersom Lance endast är 17 år så tycker jag att mamman i fråga borde tala honom till rätta.

    Vi är eniga om att vara oeniga gällande ”Paow” och huruvida det är passande att hon är tillsammans med en 17-åring. Men visst om ni förespråkar detta, så får ni stå för det.

    Peace out ladies!

 14. Det bästa är väl att du talar om för din man hur du känner dig istället för till någon annan. Det kan inte ha varit roligt för honom att höra.

 15. Nu har du smutskastar Filip i många år. Undrar varför han står ut med det. Det kan vara den ekonomiska eller barnen. Han är en snäll kille som har haft oturen att bli ihop med en häxa

  1. Melinda, men fy vad otrevligt skrivet av dig. Ingen är en häxa och man skriver absolut inte sådär till en annan människa oavsett vad. Lär dig att visa respekt mot andra såväl online som i verkligheten. Om du inte har något trevligt att tillföra kan du gott hålla det för dig själv då ingen, allra minst Maggan, vill läsa det du skriver.

  2. Haha ja stackars Filip! Ikväll ska han örfilas och fistas med et borstskaft.
   Hut ska Karl veta!!!!
   Kuvad och rädd… sköter han sig inte? så kanske han hamnar i min hund-mass-grav med bruten nacke

 16. Maggan, du är bäst! Skrattar så jag ibland grinar åt din underbara humor!! Tack för att du släpper in oss och delar med dig av ditt liv! Ha en fortsatt underbar dag!

 17. Jag måste berätta! Jag hade upptäckt att min man var otrogen och var alldeles nyseparerad när det här hände. Jag satt med familjens iPad och glodde på den, på inget särskilt just. Plötsligt kommer det upp ett sms som jag kan läsa…på iPaden. Min dåvarande man satt alltså och skrev till sin älskarinna! Och det kunde jag läsa! Han hade på något sätt sin mobiltfn ihopkopplad med paddan så jag SÅG deras konversation. Jag var ju inte sen att svara… vi var alltså tre i konversationen… Ha ha guuud det var ju så härligt att ge sig in i deras skitsnackande – för det dröjde ju en stund innan de två begrep hur vi kunde vara tre i konversationen.

 18. Åh den där gamla klassikern!
  Det har man ju varit med om ett par ggr. Klart man måste få snacka av sig ibland, det tror jag män gör också, även om dom inte har lika roligt som vi:)
  Det roligast var är mitt x glömt lägga på luren och jag hörde ha och hans nya snacka skit, framförallt nya tanten, hon va helt ute och cyklade.
  Jag ringde upp honom nästa dag och hotade med att antingen berättade han att jag hört eller så ringde jag gärna upp själv:):):)
  Av någon konstig anledning fick jag alltid vänta på gatan sen, när jag skulle hämta barnen och dom slutade vara där sin varannan helg så fort dom blev 12 år och fick bestämma själva, det talar sitt tydliga språk! (å där försvann mitt dåliga samvete om för lite tid med pappa, vilket jag begränsat då jag inte ansåg att alla indianer var i kanoten där.)
  Tacka vetja magkänsla!

 19. Vi är alla människor.
  Sånt händer. Ni känner väl varandra så väl att ni kan kasta lite skit ibland. .men ändå veta att ni älskar varandra. ?
  Du är ju så ärlig. Verkar Det Som. I dina känslor. Så hade du inte sagt detta till din kompis. Hade du väl sagt det till din man hemma? ?
  Han hade väl hört det ändå?
  Men förstår vad du tänker.

 20. Hej ! Måste tacke för en underbar blogg du bjuder verkligen av dig själv och sånt gillar jag goooo girl ha en fin kväll kramiz p

 21. Kämpa ✊

  Alltså elcykel – köpte en för en månad sedan och det är det BÄSTA jag gjort på länge. Helt underbart! Åkte kommunalt idag för första gången sedan inköpet (har 12 km enkel väg till jobbet) och alltså. Herregud. Har jag åkt så i alla år?! Insane.
  Älska elcykel.

 22. Tror nu inte på att Filip satt och lyssnade /ringde upp innan han gav sig till känna , det hade ju varit oschysst, Det tror jag att du har hittat på för att få fler följare.
  Däremot så blir man ju,mindre åtråvärd förstås när åren går, men det är bara att gilla lägeten , finns många som gärna tar vår plats.

 23. Är det terrorattentatet som du fortfarande behöver tampas med? Jobbigt över tid men samtidigt bra, så klart!, att de förhör och lyssnar in så många som möjligt.
  Men kanske är det inte det och du behöver så klart inte ens kommentera…
  Kram!

 24. Hade lite av och till med ett ex. Träffade under slutet av den perioden en ny kille. Sa att jag hade gjort slut med mitt ex.
  Skickade sedan ett sms till mitt ex där det stod: jag vill inte fortsätta träffas mer, har träffat en kille jag verkligen tycker om och vill därför avsluta ditt och mitt av och till.
  Råkade dock skicka det till den nya
  Fick svaret: trodde det redan var ordnat, men kul att du tycker om mig,ring han istället och kom hem till mig sen 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..