Höstdag

Folk överlag ogillar hösten. Jag älskar hösten! Färgerna, mörkret, och den krispiga torra luften.

Ingen press att stå i lekparken, visa upp den tränade sommarkroppen på stranden. ”Utnyttja dygnets alla soltimmar” vara ute.

Hösten, slippa raka benen, gömma flottigt hår i en mössa. Slippa solen som skiner igenom och avslöjar de smutsiga fönstrerna

Tända  ljus, strunta i skiten. Låta dammtussarna försvinna in i mörkret. Dra på sig en filt, äta soppa och undvika förkyldning och kräksjuketiderna på gatorna

Hösten är FÖRFALLET och den mänskliga årstiden. Våren är paniken och förberedelsen inför ”den perfekta årstiden Semestern, gräsmattan, familjen, lantstället, kroppen, brännan, perfekta grillköttet, tillbehören. Hörde jag rosé-skåååål

Höst året runt! Det röstar jag för just nu


Underbara färger, snölukt i luften.

Längtar efter årets första ”panik-snöstorm-folk-panikar-inga-vinterdäck-dag”


Manus i en bil, på väg mot någonstans.


Har fått kontakt med en grym konstnär över nätet. Sitter och bygger ihop min familj❤️

Ps väskjäveln är förtfarande borta. I den låg ALLA presenter, RL kläder, skor och saker vi handlade innan vi åkte.

Är det stulet kommer jag gråta blod. Har du erfarenhet av LUFTHANSA?

Min kabinväska har jag efterlyst på Miamis flygplats över nätet.

Ingen tur<<<<<

 1. Varför denna stress när det är sommar?!. Jag vill ha sommar året runt och jag har ingen vältränad kropp rakar benen om det faller mig in. Gillar inte snö och krispig luft fyyy.

 2. Yepp jag är en hösten älskare kläderna,mörkret, luften, massor med ljus man får liksom släppa/slappa utan att känns press/stress så Och välkomna hem har älskat att följa er resa här & på insta☀️

 3. Håller fullstädnigt med! Älskar när mörkret kommer! Får fullkomligt panik när ljuset (och alla måsten/borden) kommer! Mer mörker, höst och vinter åt folket, tack!

 4. Precis! Så är det med höst, skönt att höra att någon mer än jag är så tvärtom det bestämda! Älskar höstens färger och dofter.

 5. Älskade också allt med hösten förut, innan förra året då lilla sonen fick hjärnblödning och höll på att styka med. Denna höst blev ännu värre, stora sonen, 23 år, avled i sömnen för ett par veckor sedan… numera hatar jag hösten vad fan kommer nästa år?

 6. Nog kan hösten vara fin, men inte om man bor allt för högt upp i norr där löven gulnar i början av augusti och snön kommer i början av oktober och försvinner i maj. Så för mig är hösten bara en början på en lååång väntan på en sommar som inte alltid kommer.

 7. Älska också hösten och alla krav som försvinner. Jobbar, äter, tränar, ser tv, sover. Kropp och huvud slappnar av. Extremväder går också bra, storm, snömängder och regn. Alltid varit sån.

 8. Älskar också hösten..Så kravlöst många som inte förstår mig 😉 Men för mig börjar lugnet i själen nu 🙂 Älskar även adventtiderna. Julen kan man skita i men tiden innan…underbar <3 Kram

 9. Detta att man är knäpp för att man gillar hösten , lever utanför boxen är ju knasigt tänk, tänk om fler vågade vara dom Maggan, bågade, vågade, o vågade. Jag fick höra av min ena granne i vårt hus att jag var knäpp för att jag inte tyckte ”bilandet” i vårt badrum var jobbigt. Nä !!!sa jag mitt badrum och kök är färdigt, jag är tacksam för det, värmen är på. Dom har Stambyte läg ert tag, jag är tacksam, hon var gnällig…..
  och jag älskar hösten, kyla, snö o blåst, massor av snö. Inte så förtjust i värmen på simmaren, solar inget större, gillar ljuset o vårens första strålar… skönt att gömma sig i i stora tröjor, halsduk, jag åker inte utomlands alls…… ogillar att vara uppe i luften instängd..
  Jag älskar Norrlands kalla väder, kokkaffe, doppa god macka..brasor, sitta på fårfällar sån e jag…

 10. Håller fullständigt med om hösten!
  Vi har åkt med Lufthansa i många år (till Florida) och de har alltid gjort rätt för sig och varit tillmötesgående. Vi har åter igen bokat med dom över Julen.

 11. Fast om du glömde väskan i gaten så har set ju inget med Lufthansa att göra? Brukar ju hamna på flygplatsens hittegods och då gör man anmälan via vebben som du säger..

 12. Åh Maggan, skulle kunna vart jag som skrev detta!! EXAKT så känner jag med hösten!! Älskar!! Älskar luften, ljuset, oavsett om det e mörkt vissa dagar eller solen lyser! Krispiga luften o tjocka tröjorna och dom tända ljusen!! Perfekt skrivet

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..