Fiskbullar, gelémage och ny telefon

Middagen igår blev fiskbullar, köttbullar eller grillad färdigköpt kyckling. Buffé! Barnen fick välja själva. Tillbehör? Snabbmakaroner

Försökte ta snygga matbilder men det var omöjligt, så jag sket i detFick min nya iphone x igår av 3, INGEN sponstelefon Katt-Ewa, jag har ett abonnemang som jag betalar för, där jag har möjlighet att byta in min gamla mot en ny (två gånger om året tror jag?)

TRE och deras kundtjänst älskar jag. Vänliga och tillmötesgående. Telefonen däremot hängde sig, MEN jag ska ge den en ny chans idag.


Sitter och samlar mig.

Att vakna med tonåringar är som att få hinkar med skit över huvudet varje morgon. Sura otacksamma svar, fräs, valla-billa…

Bit ihop, svara inte tillbaks, för då får man bara dåligt samvete senare under dagen. Älskar mina skitar! Men kan bli så matt av att alltid bara få höra kritik och gnäll


Prov ✔️

Lyckats byta tid för polisförhör, krockar med reklamfotograferingen på fredag. Middagen avbokad på onsdag, barnvakt fixad…

Känner att jag börjar få lite kontroll. Nu ska jag bara ta tag i min mail, och betala räkningar

En ferfekt uppdukad bloggfrukost. Färsk frukt utskurna i pepparkaksformar, färskpressad juice och granola med kvarg (not)

Nu är jag iväg. Filip får ta de små till skolan. Jag ska på inspelning någonstans i Sverige

Gick förbi den här skylten igår. Lindans tänkte jag spontant!!??? Kul för Charlie!

Men sen började jag fundera, måste kanske googla det först?

Tack kryssningen för min nya kropp!!

Tack Karibien för att inga byxjävlar passar längre!!

Den går inte ens att hålla in längre. Vad faanken ska jag ha på mig på torsdag på galan???

Vågen får jag inte ha för mig själv. Men tippar på att den lätt lyfter över 70+

Frukost de kommande veckorna. Sen blir det soppa och vardagsmotion

Sten älskar mig! Jag älskar honom. Jag kan inte  få nog av hans lilla rappa tunga som stinker rutten fisk och kattmat. Det är något  med småhundar? Hur mycket man än borstar och sköter, så kommer lukten av död väldigt snabbt

Tillochmed på vågen vill han sitta nära mig. Det får han inte säger jag bestämt

Ny kollega!

Välkommen i gänget<

 1. Alltså! Du är underbar! Du visar verkligheten som den är, med glimten i ögat. Gillar ditt frukostbord, det ser ut som hos de flesta då och då. Och byxor som inte går att stänga… hög igenkänningsfaktor! Hoppas du får en fin dag idag på kladdkakans dag! ❤️

 2. Hej sköna böna och välkommen tillbaka till Sverige och till vardagen! Hög igenkänningsfaktor 🙂
  Herregud vilken underbar humor du har!! Jag fick mig ett gott skratt!! Tack!! Ha en fin dag!

 3. Och skylten säger inte ”Lindans”, men det har du säkert redan räknat ut. Istället är det en typ av jitterbugg.
  Men vem vet Charlie kanske vore en fena på det? Om inte annat så kan ju bli

 4. Skit i degmagen du har ju grymt snygga ben så kör med gummiband runt knappen som man gör när man är gravid i början . Funkar för mig fast tyvärr degar min röv till sig lika snabbt som magen så jag köpte större byxor igår. Gör dom du i en månad så kan jag lägga undan dem sedan.

   1. Bullshit maggan o det vet du me. Han en då 16åring köper ingen hund ..han är ju knappt i Sverige ju. Och när han är det är han inte med ”sin” hund…

 5. Alltså Maggan jag älskar din råärliga blogg!!
  Så härligt att slippa läsa för tillrättalagda bloggar som man bara får dåligt samvete av.
  Du är toppen bara så du vet! Kram!

 6. Åhh, känner så igen mej med dessa tonåringar… Grymtar till svar när man säger god morgon, occuperar toaletten, ingen frukost (fastän kylen är fylld med massa alternativ) inga kläder mm.
  Försöker bita mej i läppen o ignorera men ibland är det ju bara så SVÅRT o man vill bara ryta till att de ska skärpa sej! Men sen vill dom ändå att man kommer in till dom på kvällarna, säger godnat, pussar på pannan o säger Jag älskar dej.
  Livet med en tonåring <3

  kram

  1. Tur du har, jag får definitivt inte pussa min tonåring gonatt längre, bara säga det..hahaha, i övrigt är det precis som Maggan skriver, här hos oss alltså, ja,ja, det går över får vi hoppas!

 7. Jag blir så glad över att se din mage =) Jag kom också hem från Florida under helgen och kommer inte i ett enda par byxor nu. Fan, rent ut sagt! Därför kändes det så skönt att inte vara ensam. Tack. Haha!!!

 8. Alltså äälskar din blogg, så igenkännandeTipsar om min favvogrupp på fb ”family living the true story”, bästa! Igenkänningsfaktor är hög och du känner dig inte ensam med att inte bo i det perfektatillrättalagdablogginstagramhemmet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..