Dagens bästa!!!

Har inte läst en bättre, sannare och mer befriande text på länge.

Tack KATRIN!!!! Tack för att du vågar sätta ord på ALLT jag känner! Jag vill säga #metoo 

läs HÄR!

 1. Såå rätt i det hon skriver. Faktiskt helt rätt i allt.
  Vill både skratta och gråta på samna gång.
  Så skönt när nån sätter ord på det man tänker, vet och känner.
  Tack för att du dela Maggan:-)

 2. Jag hjälper också till hemma ibland. Och jag är kvinna. Valde en man som klarar sig, tar hand om barnen OCH jobbar. För jag hade friheten att själv välja. Sen byggde vi upp familj med tre barn, som gemensamt projekt. Jag är ingen grottkvinna, så jag valde man därefter. Och liv. Så, dra inte alla kvinnor över en kam. Eller så blir ni själva mera manliga. Det är himla skönt att släppa kontrollen. Tycker inte synd om en endaste kvinna, just i denna fråga Det är ni som låter männen köra på. Lite eget ansvar också över hur ni vill ha det,tack. Redan innan barn. Onödigt att gnälla sen.

  1. Jag håller med Katrin fast jag har ”valt” en man som du skriver, där vi gör allt tillsammans och är ett bra team MEN han ser bara inte vissa saker och fler än en insats fungerar sällan hur han än försöker. Jag får ofta rädda olika situationer, inte för hans eller min skull utan för barnen skull. Att jag skulle byta ut honom pga detta finns inte utan jag konstaterar att så här är det, precis som Katrin skriver. Och gnäller gör jag inte utan konstaterar som sagt. Däremot städningen där har jag släppt det perfekta för det tjänar bara barnen på.

   1. Förstår inte riktigt vilka situationer du måste hoppa in i och rädda upp? Vi gör båda missar, men kontrollerar inte varandra. Allt kan göras på många sätt och allt får gå fel eller glömmas, så länge inte handlar och risk för livet, förstås. Om jag skulle blanda mig i vad familjen äter om jag är borta, eller hur tvätten tvättas, eller om nån tid missas, så sku min man tycka att jag underskattar honom. Vill aldrig nånsin att han ska se mig som ”mamma” i förhållande till honom, eller hushållerska o framförallt inte projektledare.

 3. Jag kan verkligen hålla med tills hon kommer till stycket där hon är på Bounce och ser den fetaste ungen hon nånsin sett med en ”diabetes grej” inopererad på armen!? Som mamma till en dotter med diabetes så ser jag fan rött!! Visst det finns överviktiga barn vilket självklart är sorgligt men att skriva ut det så samt likna det med en diabetes diagnos, där är min respekt för K borta..

  1. Jag skriver på en kommentar för jag kan inte kommentera här inne annars.. eller mina kommentarer syns inte i alla fall. Jag tycker det var en rätt rolig text hon skrivit, man får vara glad att få en man som förstår instruktioner och hon skriver ju att hon kommit till insikt om att det är pga. HENNE, att HON tillåter det så den är ju även självinsikts skriven av henne 🙂 Det är inte ofta jag tycker som henne då hon skriver vilket jag tror hon ofta gör för att provocera. Ang. flickan på Bounce, varför ska hon klå upp pappan? hon kanske har en sjukdom, ska hon inte få leva då? då är det väl BRA att hon kan hoppa och röra sig och helst bland människor som INTE dömer def. inte VUXNA som dömer.

   1. Så JÄVLA roligt skrivet”man får va glad om man har en man som förstår instruktioner”… jag döööör, det är precis så. Tack för den meningen!!

 4. Bara att konstatera att det finns egocentriker med tusen ursäkter som vill bli curlade….och så finns det vuxna människor som tar sitt fulla ansvar och prioriterar vad som är viktigast i livet

 5. Ja amen säger jag, iaf till det där med att ”hjälpa till”….. Så många kvinnor jag hör som säger det. Kan vi inte få slippa rodda o tänka ngn gång? Jag tyckte texten var en stor lång jävla suck av frustration och trötthet och jag är benägen att hålla med( såklart inte alla men många). Curlade gubbar är osexigt, inklusive min egen, fast jag inte vill vara jtan honom. Vad fan ska man göra? Ändra hela evolutionen eller?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..