❤️hemma❤️

Hemma! Åhh vilka blandade känslor! Trötta barn, hallen full av väskor med tvätt.

Vi har varit uppe hala natten med tidsomställda barn. Louies amerikanska blöjor har läckt. Piss på kuddar, duntäcken och madrass.

Klockan 01 vaknade LoLo upp och ville leka. Somnade om runt 5, klockan ringde  07. Mår nästa lite illa av trötthet. Sur och lättretlig känner jag mig


Tänker packa ner skiten i svarta sopsäckar och ringa tvättbilen. Vår torktumlare är inte bra och dun måste tumlas


För mycket skrot den här veckan.

Vilken kalldusch det är när man kommer hem från en paus. Haha Hjärnan tiltar, den känns som om den är full av sockervadd haha

Man har som pausat allt i tio dagar. Rymt,stängt av, förnekat och glömt. Man öppnar mailen och allt bara kommer över en som en verklighetschock

Möte och genomgång med bokförlaget ang nya boken. 

Kompletteringsförhör på fredag hos polisen för att barnen ska slippa vittna 

Två kommande rättegångar. Drottninggatan och en ”metoo” Massor av advokattjafs, möten, skit

Två stor prov i skolan för Tristan,

 TV-inspelning imorgon. 

SWEDISH HEALTH AWARD på torsdag

Bup, stängatidigtförskola, fotografering, radiointervju (måste fixa barnvakt till obligatorisk-onsdag-kväll-middag-med-jobbet) Överraskninggrej till mamma på fredag. Bloggrejer, och texter som ska levereras. Revisorn och papper.

Måste organisera veckan. Sätta mig ner och skriva upp punkter. Ticka av i viktighetsordning

Beställa mat över nätet oc tvättbilen är min räddning, med stor familj nu.

Blir jag stressad? Så ska jag sätta mig ner och njuta tillbaks. Vilken resa!! Bästa i mitt liv. På riktigt!


Kanske sista med alla barnen tillsammans? Alla börja bli så stora. Skaffar jobb och flickvänner


Ahh wow säger jag bara!


Kärlek


 BABBA-BABBA-TJOK-TJOK-HABBA-HABBA- ZOT-ZOT

 1. Hej! Du skrev förut för längesen att ni skulle gifta er i september för annars skulle det inte bli av. Hur gick det på den fronten?

  Skulle va så kul att veta hur er bröllopsresa går

 2. Du fixar detta Maggan då du är en van projektledare❤️. Själv har jag slutat resa bort på höstlovet då jag inte kan hantera stressen vid hemkomsten. Framförallt handlar det om barnens skolgång. Dom har alltid skolarbeten som behöver göras och då med min hjälp. När det var yngre var det inga problem men nu på högstadiet och gymnasiet behöver de antingen ta igen något som inte blivit gjort eller så är det prov direkt efter lovet. Jag vet många gör skolarbeten på resan men det har aldrig fungerat med mina barn. Men du Maggan verkar fixa detta med bravur.

  1. Hur menar du att Maggan skulle fixa detta med ” bravur” som du skriver? Intressant resonemang, utveckla gärna☺ jag menar, det låter ju inte så när jag läser Maggans inlägg.

   1. Det var inte min mening att uttrycka mig luddigt. Vad jag tänkte på var att hon alltid fixar sakerna oavsett hur körigt det är. Det är ju inte första gången hon kommit hem och det kör ihop sig. Jag bara beundrade henne och menade på att hon såklart fixar allt med bravur även denna gången❤️.Själv har jag tyvärr gett upp och stannar hemma.

 3. Åh, härligt att komma iväg en stund på hösten. Vi har åkt iväg varje höst de senaste åren, men i år så har det inte funnits tid till det. Så vi har fokuserat på renovering hemma istället. Skulle kanske ha en sollampa som belysning under tiden vi renoverar så att vi får lite färg (annan än målarfärg). Varför inte förena nytta med nöje… 😉

 4. ”Bocka-av-lista”, några djupa andetag och insikt att allt inte behöver göras omgående.
  Kram till dig! Det är fint när man får uppleva att du är lika go, naturlig och ödmjuk IRL, som man får känslan av medialt/digitalt. Superfina trevliga killar har du också!

 5. Välkommen hem! Vilken härlig resa ni varit på.

  Men så hemskt att måsta ta itu med f.a rättegångarna. Jag skickar en kram.

  Tips: Gör en fotobok, eller ett ex till varje barn, från er resa att ta fram och bläddra i när ni vill koppla av och drömma er tillbaka. Det är inte alls samma sak att kolla på bilder i telefonen eller i datorn. Det går lätt och snabbt att göra en fotobok på nätet.

  1. Inte bestämt. Måste samla ihop allt material mm
   Skriver en ”tips bok” om att pröva på att bo utomlands, resa med barn. Billigt, dyrt, tips, att tänka på. Hiss, diss….
   Bra stränder. Mm
   Resehandbok med humor och bilder❤️

 6. Jag gick in på mathem sista dagen på båten så fick stor leverans två timmar efter att vi kommit hem. Bästa resehacket EVER!
  Vår nästan-2-åring vaknade vid 00 och ropade NEJ SOVA. Trodde vi var körda.. men somnade om, Thank god. Tillräcklig omställning ändå.

  Kämpa!

 7. Ja, tyvärr blir jet laggen värre när man åker österut… Kan hålla i sig en vecka för mig – och då har jag bara mig själv att tänka på, inga barn, ingen man. Kommer hem till en öde lägenhet (skönt), inte en massa åtaganden, inget jobb att gå till (skriver hemma – i egen takt) och ändå tycker jag att det är jobbigt.

  Så ett tips – åk åt andra hållet nästa gång -:) Då har du jet lag första dagen under semestern och slipper den när du kommer hem.

  Lycka till med veckans åtaganden. Allt löser sig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..