Maskerad ombord på båten

Helloween/halloween? Måste alltid googla innan jag ska skriva det. Glömmer bort hur det stavas VARJE GÅNG hehe

Hade jag FATTAT hur stort det är i USA så hade vi gått ”all in” och verkligen lagt tid på att klä ut oss.

Vi fick ta det vi hade…


Vårt eget smink och likadana kläder!


The EVIL twins ELLER två sletna Gula blend kärringar?


Barnen fick oxå bli zombitwins


Båten var av roliga, läskiga och helt sjuka maskeradoutfits

En parad genom fartyget, tusentals ballonger i taket som regnade ner över oss


Pizza och väntan på att paraden skulle dra igång

Gladiatorer, kungar, djur, blod, bäbisar…

En dag kvar bara!! Vill inte hem, börjar få smått panik.

Ska vi inte bara skita i allt Filip? Dra, stanna kvar! Start upp nya liv på Jamaica?

Hemma. Kallt, missunnsamma människor. Skitnödig och lättkränkta.

​​​
Mysdag med de stora killarna idag. Vi har ätit en lyxiglunch, bara vi. Filip har de små. Vi har delat upp oss, för att de alla uppmärksamhet.

Klockan fyra i eftermiddagen ska vi få träffa kaptenen. SPÄNNANDE!!

Jag ska oxå lägga ut lite härliga bilder från Mexico. Men har den på min andra mobil (som Charlie har)


Jag och Tristan har gjort robotdrinkar


Sjukt coolt!! Kan hända att bartenders är ett utdöende yrke?

På fyller Söndag Charlie och Tristan år! Vi ska smygfira dem ikväll


Frukost i sängen i morse!! 

Tristan spelar basket och fotboll, pingis och surfingmaskinen.


Nyklippt

 1. Kan inte låta bli att undra hur det kommer sig att både ni och familjen Wahlgren får träffa kaptenen. Det måste ju vara flera flera tusen passagerare och väldigt få som får den möjligheten. Har ni VIP-biljetter???

  1. Att ni bara orkar gnälla Helena o Monica

   Maggan: Tyvärr tror jag att man inte kommer ifrån sånt folk på Jamaica heller. De finns överallt.
   🙁

 2. Kanske vi inte förstår vad snälle,blyge Filip jobbar med o att han gör allt,allt för sin älskade familj.Ja tror nog att de finns Vip biljetter för besök på bryggan, vilket bara sker när båten tuffare fram i öppna vatten gissar jag.Vi ska inte gnälla o anklaga när vi inte ser till hjärtat,kram 🙂

 3. Ja du Magdalena det enda du har är en stor käft. Den mest lättkränkta av dom alla är du, undra hur länge Filip skall stå ut? Han lär ju inte ha det lätt stackarn.

  1. Vem är det som är stor i käften nu? Jag tycker lite synd om dig men eftersom jag försöker se något gott i alla människor så gör jag det även nu. Hoppas du hittar en annan blogg som du kommer att trivas med. Skön söndag till er

 4. Flytta så slipper vi höra allt negativt du skriver om Sverige jämt.Det är nog inte bara rosenrött på andra platser Ingen tvingar dig att bo kvar i Sverige.

 5. Jag älskar vårt land Sverige. Men jag håller med dig till tusen om att folk här är väldigt lättkränkta. Allt ska vara så politiskt korrekt hela tiden. Snart får man inte uttrycka sig alls som man vill…

  1. Håller med dig helt och fullt! Vi bor både i Sverige och Spanien. Alla länder har både för och nackdelar…självklart ska man kunna få uttrycka vad man vill om det. Surgurkor ger jag noll och ingenting för.

   Magdalena: jag förstår att du vill stanna där. Kryssningar är ett underbart påfund. Särskilt i Karibien ✌️. Har varit på tre st och älskat det varje gång.

   1. Fast Magdalena hade inte passat in i ett land där människor är glada, snälla mot varandra och positiva. Magdalena Graaf är totala motsatsen till det. Är det någon som är negativ och har attitydproblem så är det väl hon.

   1. Svenska avundsjukan & missunsamheten.. jantelagen.
    Efter att ha bott utomlands i både England och usa så vet jag att många jag lärt känna tycker att vi svenskar är löjligt missunnsamma & jvligt svårt vara glad för någon annans skull. Även om man inte personligen känner personen. Bara titta på den här bloggen, varför i hvete läsa en blogg om man bara kastar skit. Har man inget snällt att säga så säg inget alls, man vet aldrig vad en människa går igenom av en blogg. Maggan har gått igenom mer än vad många av oss någonsin kommer göra.

    1. Konstigt, har bott i Storbritannien halva
     mitt liv och har aldrig hört att svenskar är missunnsamma. Finns avundsjuka och jantelag (Tall Poppy) där också.

 6. Jag sitter och kollar på bilderna och kan inte fatta hur stora dom där båtarna är? Jag har åkt Finlandsfärja flera gånger och tycker att exempelvis Silja Serenade är stor. Men i jämförelse med båten ni är på så skulle Serenade vara en livjolle, typ. Häftigt!

 7. Vi klär inte ut oss alls. Vi tänder ljus på gravar, gravgårdarna badar i ljus, äter med familjen, tänker på de som inte längre med oss en mörk men tacksam dag. Allhelgona inte halloween. Hos oss.

 8. Avundsjuka på vad? Medelålders snygg kvinna med många barn, bosatt i lägenhet mitt i storstaden? Älskar fester o har kiss o bajshumor? Inget fel i det, men inte så svårt att nå, avundsjukan ganska missriktad isåfall. Tror att de som är nöjda med sitt eget liv, fattar att ta vara på det istället. Och inte vara avundsjuk på en kvinna som varit tvungen att ta sorger vi inte ens vågar tänka fullt ut. Avundsjuka och bitterhet ett helvete för de som har känslorna i sig. Däremot tänker jag att ordet ofta används som försvar mot om någon bara har annan åsikt…om kritiken svider. Svenska avundsjukan uttalas oftare av nån som inte tål kritik, än mot nån som på riktigt är avundsjuk. Så tänker jag.

  1. Om du syfta på det jag skrev så menar jag allmänt inte just på Magdalena och det finns nog överallt mer eller mindre av vissa. Ordet avundsjuka missbrukas väldigt används så fel många gånger.

  2. Vi är inte avundsjuka på henne men hon kan ju inte bara slänga ut sig vad som helst.Verkar vara tillåtet för henne. Vi reagerar bara att hon jämt slänger ut att det är skit med Sverige och det har man väl rätt i att försvara om man nu inte tycker som hon.Inget med avundsjuka att göra.

   1. Jag syftar på bloggerskan själv. Hon vill alltid bort från svenska avundsjukan, när åsikter kommer om hennes livsstil. Tror inte många på riktigt avundsjuka. Tvärtom. Jag blir glad åt mitt eget liv när läser bloggen. Behöver varken vitaminer, piller eller alkohol för att förgylla vardagen.

 9. Wow vilka upplevelser ni får uppleva. Detta är ni värda. All negativa människor som skriver här inne, jag kan aldrig förstå eller acceptera att människor här inne kan vara så elaka mot en människa och hennes familj och vänner. Varför läser ni Maggans blogg om hon är så kass som människa? Det ni håller på med är ren mobbning och kränkning. Lägg ner alla personangrep det är inte acceptabelt. Hur skall vi kunna lära våra barn att sluta mobba och alla människor skall behandlas med respekt, när vuxna människor gör precis tvärt om. Mer kärlek till folket så kanske ni blir snälla
  Tack Maggan för allt som du delar med dig, från skratt till gråt. Njut nu och låt inte dessa elaka tungor trycka ner dig.

 10. Jag gillar Sverige men kan väl få drömma mig bort ändå! Just nu hade jag gärna suttit på en strand Kul att läsa om er resa!

 11. Men jösses vad många konstiga negativa kommentarer. Vad gör ni här? Vad är det ni tror ger er den rätten att skriva och uttrycka er som ni gör. Snälla människor! Vad har hyfs och god ton tagit vägen. Skäms ta mig fan!

  1. Dom är här för att dom kan vara anonyma.
   Dem skulle knappast tala till grannen eller barnets lärare på liknande vis. Men så länge de inte känner personen ifråga eller hon dem då verkar det gå hur bra som helst att trycka till en person med offentlig blogg. Kan personligen anse att människorna ifråga inte har vuxit ifrån ”mellanstadie mobbingen” än.

   1. Svenska avundsjukan & missunsamheten.. jantelagen.
    Efter att ha bott utomlands i både England och usa så vet jag att många jag lärt känna tycker att vi svenskar är löjligt missunnsamma & jvligt svårt vara glad för någon annans skull. Även om man inte personligen känner personen. Bara titta på den här bloggen, varför i hvete läsa en blogg om man bara kastar skit. Har man inget snällt att säga så säg inget alls, man vet aldrig vad en människa går igenom av en blogg. Maggan har gått igenom mer än vad många av oss någonsin kommer göra.

   2. Det är inte fråga om att trycka till någon.Har man en blogg behöver man ju inte svälja allt som står.Hon klagar jämt på Sverige och man får väl säga att man inte tycker som hon.Ser inte detta klagande på Sverige i andra bloggar .Inte heller trevligt att läsa hur illa hon tycker om Sverige och svenskarna

    1. Hon får skriva precis vad hon vill. Det är hennes blogg. Du, å andra sidan, behöver inte läsa Maggans blogg och bry dig. Har du inget annat att göra? Disk, tvätt?

 12. Vad roligt att få se innebörden av en kryssning i Karibien. Det är som den ultimata charterresan fast på havet. Ungarna måste tyckt att de befann sig i himmelriket och ni också. Tyvärr går en vecka alldeles för snabbt. Här hemma är det kallt och mörkt inget att länkar till. Jag tror dock att de flesta kan skriva under på borta bra men hemma bäst.❤️

 13. Det man inte vågar säga till någon ansikte mot ansikte, ska man inte heller skriva på internet.

  Vilken fantastiskt resa ni verkar ha haft. Ser verkligen ut som att ni har njutit. 🙂
  Här hemma är det grått och trist, och hade jag kunnat välja, hade jag inte heller bott här i Sverige.
  Kram på dig!

  1. Kan visst säga det till henne om vi skulle träffas.Jag skulle också gärna bo där det är lite varmare men för den skull behöver man inte prata skit om Sverige och svenskarna. Visst får hon skriva vad hon vill och visst får vi svara vad vi tycker.Hoppas hon får tag i något land som hon kommer att trivas bättre i.

   1. Hoppas att Magdalena tar chansen att bjuda in dig på en fika då, så att du får chansen att berätta vad du tycker direkt till henne.
    Eller så slutar du bara läsa hennes blogg om du har så många åsikter på vad och hur hon skriver.

    Jag gillar hennes blogg just för att hon skriver precis vad hon har för tankar om saker. Hon hymlar inte om livet.

 14. Har också kryssat i västra Karibien, eller hur Jamaica var fantastiskt Pröva att kryssa till till Roatan och besök little French Key. Ett paradis på jorden

   1. Hej!

    Första kryssningen vi gjorde till Jamaica, Mexico, Cayman Island och Bahamas var med MSC, de kommer med en ny båt på den rutten nu 🙂
    Den andra kryssningen till Mexico, Belize, Roatan (Honduras) och Guatemala var med Norwegian Cruiseline. Toppenställen 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..