Jäsdag på våg mot Haiti

Solar, badar och äter god mat. Fartyget är gigantiskt! 

Maten är underbar! Vågmaskiner och så mycket mat att kroppen känns kontant mätt.


Tristan åker vågmaskin


Har inte stött på Pernilla eller Charlotte ännu, fartyget slukar folk. Måste nog vara runt 7000 gäster och minst lika många i personal


Det var en RIKTIG storm inatt. Jättevågor, regn och blåste. Men idag har det riktigt spruckit upp


Lekrummet är bästa platsen! Hoho, kallt och lugnt

  1. Åh va härligt det låter!! Detta är en av våra drömresor som vi skulle vilja göra och undrar även jag hur stormen kändes i båten? Önskar er en riktigt härlig semester!!

  2. Bästa Maggan med din fina familj ❣️. Tack för att ni delar med er av den fantastiska resan . Önskar er en fortsatt fantastisk vistelse❣️❣️. Med alla härliga bad och god mat . Tack Tack för att vi får följa med er i alla härliga upptåg under er härliga semester ❤️❤️❤️. Kram från en kallt Göteborg .

  3. Apropå den goda maten. Har rest med RC förut och rekommenderar att ta flera rätter istället för att välja. Ingen som kollar konstigt om man tar flera för-, huvud- eller efterrätter 🙂 Lika bra att njuta när tillfälle ges.

  4. Åh härliga Maggan, det ser ut som att ni har en underbar resa! Kollar in här på bloggen och saknar dina roliga uppdateringar, men ser på instagram att ni har sjukt roligt! Det är ni verkligen värda! Ha en underbar resa!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..