Ett litet break i paradiset med NEXTORY

        I samarbete med NEXTORY

Hade en ledig eftermiddag igår! 

Vilket väder vi har, helt perfekt!! Vattnet är glasklart, alla vinnarna är glada, maten är toppen….

Jag filmade lite roliga möten på marknaden igår. Träffade Märta 92 år, våran äldsta vinnare

Låg och solade, lyssnade på ljudbok och åt chips

Har bloggat om det tidigare, men det tål att upprepas många gånger

Har du inte upptäkt ljudböcker, så är det något du måste testa!

Det BÄSTA som finns! När du promenerar, solar, tränar, åker bil…? 

Jag lyssnar på barnböcker med Charlie på kvällarna, passar på att riva av ett kapitel när jag lagar mat. Kan jag inte sova, och inte vill väcka Filip med att tända lampan, så brukar jag ligga i mörkret och lyssna mig till sömns

Just nu lyssnar jag på Alex och Sigges nya bok RUM

Lyssnar på deras podd, har läst deras tidigare bok TID

Gillar deras sätt att skriva, gillar deras finurliga och vassa analyser. Känner igen mig i mycket…

Vill du testa? Och lyssna på någon härlig bok, så kan du få göra det GRATIS hos NEXTORY i 30 dagar!

Mina böcker finns där HÄR!, Läckbergs häxan, och  boken RUM rekommenderar jag varmt

Enda ljudbokstjänsten som har familjeabonemang! 

Samtidigt som du lyssnar, kan maken njuta av en thriller, eller ungarna av sina favoriter 

Ladda LÄNK HÄR!

Och använd dig av rabattkoden

Kod: Magdalena

Hitt kommer jag åka med barnen. Långgrunt och kritvit sand

 

Min kollega Sandra bättrar på brännan

Och jag har filmat och gjort  lite roliga klipp med våran magiker JULIEN

Registrera dig gratis  HÄR! Och använd dig av koden Magdalena 

Nu ska jag ta med mig Alex och Sigge ut i vattnet och bada

 1. Marknader på Mallorca är trevliga o mycket god frukt o shoppa.
  Alcudia är toppen med sin sandstrand o vattnet är toppen för både barn o gamla.

  1. Det går bra att även läsa böcker på Nextory, men på mobil eller surfplatta då. Jag har problem med synen och kan inte läsa vanliga böcker. Då är det bra med ljudböcker eller att läsa på en surfplatta där man kan förstora upp texten!

 2. Härligt det ser ut Maggan… Men nu är jag så himmla nyfiken! Hur har det gått att sälja lägenheten? Har det gått bättre än förra försöket? Vart flyttar ni? Jag gissar på hus i Bromma… Lycka till!
  Kram
  Hanba

 3. Maggan Tack för att DU finns❣️❣️. Härligt att se hur fantastisk ni har det. Njut av av allt under era dagar . Min kusin bor där och driver sitt galleri och uthyrning av lägenheter . Vem vet kanske du har varit där!?”Stefan Lundgren ” galleri . Härligt att följa er på redan . Och att Du lyser upp mitt liv här hemma i Götet. Som regn och stormvindar dragit in över. Tusen tack för att Du gör min vardag❤️❤️❤️. Kram Ann

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..