Mallis och sjukt barn där hemma

Nu är jag på väg. Det var med ett tungt hjärta jag lämnade mina pojkar i sängen imorse. 

Ja, jo de har ju en underbar och oerhört kärleksfull pappa i Filip. Men är man sjuk? Ja då behöver man ju egentligen en mamma. 

Pappor när man själv var liten och sjuk, kan inte riktigt komma ihåg vart de befann sig? Inte heller att de var dem man grät efter när man kände sig emlig och sjuk? Men det var ju en annan generation 

Men, ja, ja idag så är vi ju så oerhört mycket jämnlikare och könsneutrala, så det är väl säkert ingen därute  vet va jag pratar om. (Jävla bakåtsträvare kommer säkert någon muttra bakom skärmen hehe)


Taxi mot Arlanda, genomgång av dagen, sen… SEN kommer alla våra vinnare❤️


Rensar ur fickan..


Hundgodis och tuggummi 


Vi syns lite senare

 1. Klart man vill ha sin mamma när man är emlig och sjuk, det är sen gammalt!
  Jag är 47 år och när det kniper, då är det mamma som gäller, även för mig:)
  Hoppas det inte är så farligt med Louie, men lite polyper och mandlar ska väl bort där, tänker jag…
  Hoppas ni träffar någon bra doktor så ni får lite klarhet. Ha en fin dag!
  <3<3<3<3<3

 2. Min pappa han tog hand om det mesta då jag var liten. Torkade tårar, kokade suverän mat, kramade, förklarade, skrämde iväg rädslor, skällde ut lärare, var med i hem o skola, frågade och lyssnade. Gifte mig med en precis likadan man. Så hos oss är pappas famn minst lika trygg som mammas. Det glädjer mig. Hoppas mina barn också hittar partners de kan känna så med. Tryggt att vara två helt jämnställda. Tycker jag. Båda lika trötta, lika pigga, glada åt samma saker, bekymrade av samma. Att leva med nån man kan prata med, om allt, guld värt.

 3. Jag är 39 och ja när jag mår dåligt ringer jag fortfarande alltid mamma gjorde jag även till min pappa när jag var sjuk så jag själv tycker att båda föräldrarna är det bästa när barnen är sjuka

  Mammor är jättebra när man är sjuk och ja min mamma är inget undantag <3
  Min pappa var den bästa pappa som fanns som alltid fanns även om man var sjuk och jag vet att jag ville alltid hålla hans hand när jag låg på sjukhus och mådde dåligt <3

  Ha en bra dag

 4. Jo visst känns det i hjärtat när man ska lämna sina sjuka barn. O det går ju bra, det vet man ju innerst inne! Sen har jag oxå lite katastrof tänk när jag är borta o tänker att det är bra att de har en annan trygg vuxen ifall nåt händer mej…
  Hoppas du får en fantastisk dag! O vilken snygg blus du hade på dej 🙂

  kram

 5. Pappor är inte dumma de heller! Var alltid pappa som var hemma och tog hand om mig när jag var sjuk. Bytte nerspydda täcken, sätt i sängen och spelade Uno, köpte rån och fil när man inte kunde äta annat. Köpte mjuka näsdukar, godis och hyrde flera filmer när man var sjuk. Pappor ska inte underskattas i sjuksammanhang 😉

 6. Detta är 2017! Min man tar jättefint hand om våra barn när de är sjuka. Oftast han som har vabbat. Puss på min käre make.

 7. Råd i all välmening! Hundar tål inte xyllitol så försök att inte blanda tuggummi och hundgodis om du har för avsikt att ge humden av godiset. Är det dock bara du som skall smaska på mint smakande levernuggets så är det ju ingen fara 🙂

 8. Jag känner en nybliven morfar som har varit lika delaktig i sina barn, från början och hela uppväxten. I den familjen har det alltid gått lika bra med pappa som med mamma oavsett om man är sjuk, ledsen eller behöver annan stöttning. På samma sätt så pratar de om pappas mat, precis som om mammas mat osv. Jag är inte förvånad över att hans äldsta dotter har valt en man som är likadan, både före och efter de fick barn.
  Det är inte könet som spelar roll, utan hur man agerar hemma i vardagen. Ni som tycker att mamma är bäst i vissa situationer har nog helt enkelt bara träffat pappor som inte har tagit sin del av ansvaret för familjelivet i vardagen, kvinnan behöver inte vara projektledare eller den huvudsakliga vårdaren. (Och allt i hemmet behöver inte ske på det sätt som kvinnan bestämmer.)
  Vad jag vill säga är att det inte beror på könet utan på agerandet om föräldern är den trygga omvårdaren som ett barn behöver.

 9. Jaha ja det är till era resor avgiften går för postkodlotteriet? Hej o tack för mina lotter har avregistrerat mig och min man direkt.
  Vinster, nån ranglig cykel, en bok om ABBA, m.m…..inte upplyftande direkt, men ni lägger väl pengar på era egna utgifter osv.

  1. Ja precis fina Inger! Det är precis hit pengarna går. TILL VINSTER… dryga 800+ lottköpare har vunnit en resa till Mallorca.. där man kan ”träna med Rickard, shoppA med Maggan, sjunga med Putte, njuta av the poodles mm” tråkigt att du känner så. Nästa gång kanske det HADE varit din tur?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..