Mammadag med Lance

Vackert höstväder, en krispig och kylig luft, solen skiner. 

Känsla att få fylla lungorna till max med höstluft är oslagbar 


Frukost och städ. Posta en massa brev, ringt polisen (erkänt min fortkörning)

Pluggat manus inför helgens inspelningar och fixat i garderoben och satt ihop ”inspelnings kit”


Älskade ungar!!

Om en stund ska jag följa med Lance på anställningsintervju 

TÄNK, Alla tonårsminnen jag hade med Isak, de upprepar sig igen. 

Vi har gått på stan (jag och Lance) kikat in saker som Isak hade gillat.

-Mamma, tjejen jag ”träffar nu” Isak hade ÄLSKAT henne, han hade kallat mig KUNG!

Det känns i hjärtat, som en liten tagg. 

Om två år har Lance vuxit om Isak.. Det göt ont


Lunch innan möten


Mammaeftermiddag med denna fina killen


Shopping på Zara och fika…


Vilken söt liten sak jag hittade i ett fönster


Är det en fraggel?


-DU ser ut som en fraggel mamma!!!

Cant care less darling… träningsbrallor, högklackat, oborstat och omaka 

 1. Fin han är din son, jag tycker han liknar (av de bilder jag sett) Isak en hel del. Älskar hans frissa oxå, så snyggt och inte i närheten av de fula nazifrillor (rakat vid sidorna med långt bakåtkammat i mitten) massor med killar haft nu ett bra tag, usch både fult och skrämmande, så trist att ngt sådant blir på modet och jag undrar om de unga killarna ens är medvetna om vad de signalerar?

  1. Menar du verkligen att pojkar/män som idag har den ” frillan” du beskriva går runt o sympatiserar med Nazityskland? Det framstår så i din text ialla fall. I så fall gör många i polisväsendet det oxå t.e.x.. tycker de låter skrämmande de du skriver.

  2. Ärligt talat???
   Inser du vad du själv signalerar? Fördomar i ett nötskal!
   Min man är flintskallig mitt uppepå… rakar därför av på sidorna, skulle han signalera ”skinhead = rasist” menar du då eller? Herregud gå å göm dig å ta fördomarna med dig.

   1. Eva, om du läser vad jag skrev, vilket inte verkar vara fallet, så var det rakat på sidorna och långt i mitten. Är man flint och rakar sig på sidorna så blir man väl helt kal? och har inget med den frisyr jag talar om att göra. Är absolut inte fördomsfull, men det är min uppfattning och känsla av avsmak kring denna frisyr som tyska armén hade under andra världskriget. Det river helt enkelt upp känslor för vissa människor. Charlotte, skrev absolut inte ATT unga män med frisyren sympatiserar med nazister, utan ifrågasatte OM de är medvetna om vad den-frisyren alltså, signalerar. (för vissa människor är det väl uppenbarligen bäst att jag tillägger)

    1. Ok, nej jag tror inte att de som har den frisyren är medvetna om vad de ” signalerar” till en del människor som berörts av nazisterna. Det är en ” fluga” helt enkelt. Jag tycker inte heller att de är snyggt kan jag säga.

    2. Nej… jag missuppfattade inte frisyren du beskrev. Jag påpekade att det finns fler ”frisyrer” isåfall som sänder fel signaler som du säger. Förstod du inte begreppet skinhead?

    3. Madeleine, nej, jag får helt ärligt inga associationer av en kal skalle. Under förintelsen var det ju dessutom fångarna som var rakade. Btw, skinhead kulturen är sprungen ur mods och punkvågen (som sen förvisso nyttjades av en del nynazister under en period på 80 talet, men som i stort sett ”kvävdes” i den tredje vågen av SHARP-skinheads against racial prejudice)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..