Filip är hemma, sitter på golvet och bygger klossar med Louie,Charlie bygger mindcraft på ipaden

Nudlar i kycklingbuljong och knäckta ägg i buljongen till middag..


Körde för fort, men 1500 för ynka 6km/t kan jag tycka är mycket för landsväg (skola 30 väg förstår jag) 

JA,JA mitt eget fel, får skylla mig själv, ska inte klaga


80-talt, hjälp mig med en grej….

Vad är våra starkaste minnen från -80 talet ”typ -87”

Musik, mat, kläder, porslin, stil, möbler, musik, underhållning.. tv-program, sällskapsspel?

Pleeeese! Försök minnas åt mig

Ska till tandläkaren i morgoneftermiddag. Testa och se hur min ”tandmall” ser ut

MÅSTE oxå köpa  köpa ett hundsäkerhetsbälte till detta hundakräk. För annars kommer jag väl få en riktig böter nästa gång. För visst är det väl olagligt att INTE ha dem fastspända?


Ps glömde visa bild på tjejernas trosbox i tidigare inlägg, så söt! Och alla trosor kommer med ett litet personligt ”ordspråk”

Bomull är det bästa för muff! 

Snurrig i huvudet är jag, och kallsvettas. Svallningar och blixtrar i pannan. Ska lägga mig tidigt.

Lance är hemma från Spanien. Han flög hem med Filip igår. Vilken härlig helg de verkar ha haft det i Spanien❤️Saknar det soliga och ljumna vädret när man ser de här bilderna från helgen som varit.

Nu mina vänner ska jag sova. Skulle ha åkt ner på stan och träffat upp en kompis är på tillfälligt besök i Stöckhölm, men jag orkar inte…

Vila och ryggläge! ❤️

 1. Olagligt eller ej, men definitivt inte trafiksäkert med lös hund i bilen. Skaffa en bur är mitt tips!

  Kram på dig, Magdalena! Du är en frisk fläkt som förgyller tillvaron för oss läsare : )

 2. Hej, permanentat hår, Takano, skinnväst,musse pigg tröja, plast örhängen, Gul och blå(klädaffär). Madonna, Kim Wilde, Salomon ryggsäck, Adidas overall…..

 3. Jane Hellen Schampo
  Turkos fuskdunspälsjacka
  Toy tuggummi
  Tuperat hår
  Kilar i byxorna sytt av snusnäsdukar
  Diadem
  Salomon ryggsäck

 4. -87 var året jag gick frisörskola i Stockholm.
  Permanent även på killar med längre hår. Rullat på piprensare för att då den rätta spretiga ” hockeyfrilla” effekten! Kort hår på tjejer! Typ Annie Lennox! Axelvaddar , korta toppar, bubbelkjol.
  Minns också Fräcka Fredag och Susanne Lanefeldt med benvärmare ”kniip”!

 5. Freestyle med kassettband som alltid gick sönder ,
  Serien V , parfymen date , vira blåtira , Tom o Jerry isglass , överdosering av hårspray , heltäckningsmattor och spegelväggar och min stora idol Michael Jacksson ( och massa annan superbra musik )

 6. Hundar räknas som ”last” i bilen & last ska vara förankrad! annars dyra böter!!!

  -Jag rekommenderar en fantastisk sele som heter RAC & är godkänd, om man inte får plats med en bur, men komihåg att även buren ska då vara fastsatt! Blev själv stoppad för 1 år sedan när bilar blev invinkade & kollade, det första dom kollade i vår bil när dom såg våra 2 hundar i baksätet var om dom satt fast! & det gjorde dom såklart <3 lika älskade & värdefulla som våra 2 benta barn <3
  Vill inte komma med några pekpinnar egentligen, men förvånas att man inte älskar sina hundar som övriga familjen 🙁 för hundar låter man ofta sitta lösa, & vid en krock dör dom omgående då dom slungas runt eller ut genom fönstret… men få som förstår det…

  Kram kram <3

 7. Det jag minns mest är alla dessa kläder i pastell Permanentat hår men på nåt vis så var ju luggen rak för den skulle ju tuperas upp upp upp Moviebox och vhs. Jackie Collins Hollywoodfruar (?), Nord och Syd, Dynastin var några favoriter. Och stooora glasögon utan bågar

 8. 1500 kr kostar det att inte ha hunden i antingen bur eller fastspänd med bälte. Iofs kan jag tycka att det är bra att hunden ska sitta fast om det händer en olycka, tänk om hunden åker in i vindrutan och skadas eller dör eller smiter när dörrar öppnas 🙁

 9. Tackar för att vi läsare får följa din vardag, super härlig blogg har du!!!
  Men vart tog det ”lilla äcklet” (din tidigare hund) vägen ?

 10. Inredningsmässigt kommer jag ihåg att mina föräldrar var väldigt förtjusta i rottingförtöljer med hög rygg och stora svarta pantrar hade de lite överallt

 11. Hej Magdalena
  Såg otäckt ut med hunden i framrutan Ja det är olagligt att ha hunden lös i bilen Dryga böter är det Var rädd om den underbart söta vovven en inbromsning så kan det gå riktigt illa Kan inte se mig mätt förresten på din underbart gulliga lilla ”bebis” Ha det bäst roliga ”Maggan” Kram

 12. Hej!
  Jag har också åkt fast och fått böter, jag tänker så här, om jag slår ut summan på alla gånger jag kört lite för fort så blir det inte många ören per tillfälle
  Elin

 13. Men kära du, du har ju haft hund tidigare, du vet väl att det är olagligt att ha hund lös i bilen !!!! Dom ska sitta i BUR. För sin egen skull och för din skull också. Tänk på det !

 14. Hmm, nu tänker jag mig tillbaka till radhuset i Gävle ett år innan jag tog studenten…
  Brunt och orange dominerade, nålfiltsmattor i vardagsrummet, teakmöbler och så’na där ”bolldekorationer” (plastbollar på ståltråd som vippade runt).
  Vi tittade på MTV och Jakobs stege och lyssnade på Trax-listan (som man spelade in på kassettbandspelaren och sparade med nogsamt skrivna etiketter och skapade blandband av).
  Takano, Fruit of the loom, ankellånga svarta/grå byxor och skjorta med snedlugg var min uniform (Synthare) – hårdrockarna hade Levis 501’or med nå’n band-tshirt, pudelkrull och hockeyfrilla.
  Flygande Jakob och Gino var flådig middag, och skulle man lyxa riktigt så hade man konserverad ananas i maten.
  Vi köpte godis per styck (10 öre biten) och tuggade Hubbabubba. Läsken var antingen Fanta Black Orange eller Merry.

 15. -87? Jag var förälskad i Morten Harket (sångaren i A-ha). Det är typ allt jag minns… Hade en hel vägg i mitt rum med plancher från OKEJ och Frida. Ljuva ljuva 80-tal!!

 16. Axelvaddar i ALLT! Och pumps – även mitt i vintern (fy satan vad man frös om fötterna när man köade till uteställena). Sony Walkman-freestyle och en himla massa bra musik (Wham, Spandau Ballet, Depeche Mode, Duran Duran, Eurythmics o s v). Spegelväggar och hemska puffgardiner minns jag med fasa. 🙂 Sen minns jag fluffluggar och asymmetriska frisyrer (och permanenter i början av 80-talet). Man läste Okej och Frida har jag för mig?

  Ja, ljuva 80-tal! 😉

 17. 80 tal är väl även porslinsprydnader? Jag kommer ihåg att jag samlade på fina sådana. Vilken stil man hade. Hade annat ryschpysch också men svårt att förklara:-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..