Bålsta 

Camilla och Thomas bor vid vattnet i Bålstad, drömläge!! Rofyllt och vackert…


En lång promenad igår och fika på Krägga


Louie är återställd…

Men inte jag. SNYFT!!

Fick i mig något igår, måste ha varit köttet, för jag var den enda som åt det. Det tog kanske 30 min, sen har jag spytt, och SPYTT och SPYTT. Kaskadspytt


Jag har sovit på en madrass tvättstugan med Louie haha


Och här kommer jag ligga tills imorgon 

  1. Ja det såg ju härligt ut till en början men när jag såg att du tillbringar tiden med att spy – näää stackare!! Hoppas du mår bättre snart ❤
    www lotte4.blogspot se

  2. Älskar dig! Jag vet ingen människa som ens kommer i närheten av mig när det kommer till livet som pissar i motvind förutom du. Och förlåt, men det tröstar mig lite. Du kör på ändå-precis som jag. Fast helvete vad jäkligt det är i bland.

  3. Hej Maggan! Hoppas du kryar på dig snabbt- kräkor o illamående är bland det värsta som finns!

    Jag är en 4 varns mamma (38 år gammal), väntar nu mitt 5:e barn. Har följt dig så länge jag kan minnas och skriver nu till dig för att ve om hjälp. Det är emot mina principer, men hela min värld håller på att gå under så har inget val. Blev extremt förnedrad och misshandlad av en man för 17-14 år sedan (pappan till mina äldsta barn. ) När jag äntligen vågade fly därifrån övergick denna misshandel till mordhot och utpressning. Detta har pågått sedan 2005…Min familj håller på att gå under och jag behöver hjälp. Vill inte skriva ut mer här, men känner du att du vill höra mer och att du vill hjälpa mig i min situation får du mer än gärna höra av dig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..