Godmorgon

Jippi!!!

LoLo är frisk! Ingen feber och lika jobbig som vanligt. Klättrar på allt, drar i allt, och förstör. YES!! My man is back!!


Han går runt och vandaliserar med en stor baguett 

Vi ska vila middag, sen packa ihop och åka ut på landet. Ska bli härligt! På med fotvänliga 39 och en Takano

 nu är det lördagsmys❤️

Intervju om dickpics på 4an. Vart sjutton skickar dessa män sina snoppar? Typ till tjejernas email? Fattar inte riktigt? Det är väl bara att spärra? 

Har bara fått ett äcklig efter mig på 40 år (men nu är vi skilda) NEJ! Det var ett SKOJ Ewa

Ett Pervo, men han polisanmälde jag! Baaaam 

Har du fått några snuskbilder skickat till dig? Verkar vara supervanligt, med tanke på att det skrivs massor av böcker i ämnet, hur går det till?

Är DU en anonym penisbildskickare? Varför gör du det? Berätta gärna vad som driver dig din sjuka lilla hjärna

 1. Jag tänker att en människa som skickar såna bilder mår förmodligen inte bra och är ganska olycklig. Så ett ”lycka till med livet och kram” skulle nog jag skicka tillbaka.

  Alternativ läggs ut det på nätet och sprida bilden.
  Det kanske kan bli ett uppvaknande vad man håller på med och en väckarklocka att det är dags att vända negativt till något bättre. Ingen annan kommer förändra ens liv åt en.

  1. Nja, jag har fått flertalet snoppbilder skickade till mig via bl.a. Facebook och messenger. De verkar vara ”helt vanliga män” som roar sig med detta och inte män som mår nämnvärt dåligt.

   1. Vem vet hur någon annan mår. Jag tror inte att du skulle se på mig hur jag mår på insidan.

    Det finns många män som mår dåligt. Av vuxna är det flest män som begår självmord.

    Eller kan det ju vara så att de är feluppuppfostran eller en kombo av både:

    Men det är ju inget normalt nöje av en normal människa. Och vem som mår bra vill vara onormal och göra onormala saker?

    1. Låt mig säga såhär…om man räknar hur många bilder jag, mina vänninor, mina döttrar etc. har fått skickade till oss genom åren då finns det nog inte många män som mår bra eller är normala i världen . Jag tycker du är ute och cyklar i ditt resonemang Lotta. Det som skrämmer mig är att det är fullt ”normala” män som pysslar med sådant här och tycker det är ok. Det kan vara din granne, din man, din tandläkare osv. Det skrämmer MIG!

    2. Låt mig säja såhär, Louise, tror också att en man som sänder penisbilder åt kvinnor inte kanske alltid har IQ nog att må illa…men likväl inget att hänga i julgranen! Så om ni får många, så kanske dags att se sig om efter nya miljöer eller lite rensa upp. Har aldrig hänt mig, mina döttrar, min väninnor eller nån annan jag känner. Finns ingen som skulle våga sända oss sådana bilder.

    3. Realist, har du pratat om detta med dina döttrar och vänninor? Rör ni er på sociala medier? Läs vad de yngre tjejerna skriver längre ner i tråden så ser du hur det ser ut på sociala medier i dag. Man kan ju inte ignorera eller så vanligt förekommande företeelse bara för att det inte ha hänt en själv? Hävda att man rör sig i fel sällskap eller på fel plats är ju bara löjligt. Jag tycker att man ska kunna vara uppkopplad var man vill utan risk att få bilder på snoppar från helt främmande människor. Lägg INTE skulden på mottagaren, dålig stil!!

   2. Håller med. Det mesta normaliseras nuförtiden, är det inte våld så så är det ett otrevligt sätt att se på varandra och prata med varandra och vad man får göra mot andra eller fördärva saker.

    Jag tror att det finns olika anledningar till den här
    typen av bilder och inte bara en.

    Men det är inte okej för barn och tonåringar tar efter. Och det är inte roligt, det är skrämande.

 2. Jo – jag fick faktiskt flera, riktigt många – av en kvinna. Hon och jag umgicks i gymnasiet och hon tog kontakt med mig efter många år och vi pratade en timme, och det var ju trevligt. Sedan började helvetet. Hon ringde mig upp till 20 gånger om dagen och bara surrade.Sedan kom bilderna. På manliga könsorgan. Som i form av en tårta, i form av en snöskulptur jaja -ska inte trötta ut er…. Inte som man förväntat sig från början. Trodde jag kände henne, men icke. Efter ett tag påstod hon att vi hade ett förhållande, och det visade sig att hon var lesbisk(hennes eget påstående) men levde med en man som hon hade barn med.Och var sjuk – allvarligt sjuk, tyvärr. SUCK.Jag hade ingen som helst aning om hennes liv idag, och ännu mindre att hon var lesbisk Fick hota tillbaka med polisanmälan, men det här har gjort att jag inte har något Facebook idag. Faktiskt.Vill inte va med om något sådant här igen! Först när jag hotade med polisanmälan och att jag skulle kontakta hennes syskon så slutade hon.Men ett halvårs terror konstant mot familjen var inte alls kul, så det berör ju, när man råkar ut för det.Så det är inte bara något killar gör mot tjejer heller!

  1. Det vistelse jag inte. Men det är bedrövligt att det finns sånt behov av att ta ut sin ilska och frustation på andra. Varför älta och vältra runt i sånt som är negativt, till och med sitta på nätet och leta efter vad man kan göra för negativt och elakt mot andra medans det fina som kallad livet pågår runt omkring. Varför inte bara vara glad att man lever och göra något bra istället liksom. Man väljer ju trots allt själv.

 3. Någon bimbo kanske sagt till killen att det viktigaste är hur stor kuk man har och nöthjärnan går på det och vill visa upp sin juvel…

  Folk är i regel tröga

 4. Fattar inte riktigt grejen med dicpics. Hade blivit snopen (), men skrattat och bara tagit bort det eller spärrat avsändaren.
  Fattar inte riktigt grejen varken för dem som skickar eller för dem som tar så väldigt illa vid sig.

  1. Det är grejen att det är en härskarteknik som används av av en del män som inte kan handskas med saker, som förmodligen inte lärt sig att handskas med kännslor och tar ut sitt eget vrede på andra. Det är väl väl känt att det finns män som ofta använder sexism för att komma åt kvinnor och skada kvinnor. Förmodligen för att det ska kännas lite bättre för dem själva. Det är grejen. Att vuxna män skadar andra för att lösa sin egen ynklighet.
   Det är inte bilderna i sig utan att den här typen av syn på kvinnor och härskarteknik finns kvar 2017.

  2. Exakt, fattar inte heller, whats the point? Ingen vet ju vems dicken är heller, så att sprida bilden är väl knappast ngn genial idé.Sen undrar även jag varför de som får dem inte bara blockar? Härskarteknik?Det är ju bara en patetiskt och fruktansvärt omogen handling, så ngn potentiell ”känna sig överlägsen grej” har jag mkt svårt att se. Fattar nada och nej har aldrig fått ngn. Men är man helt öppen på soc medier och lämnar ut i princip allt så får man nog räkna med att knäppisarna kryper fram.

   1. För barn och ungas skulle kan vi inte bara acceptera att gränserna flyttas fram och onormala saker normaliseras. Vi måste börja prata om hur vi är mot varandra, vad som känns bra för någon annan, att det inte är okej att göra saker som inte känns bra för någon annan. Emparti och medkänsla

    Inte för vår skull utan för barn och tonåringar skulle. De mår allt sämre. Det finns säkert flera anledningar men det här är en. Hur vi är på nätet.

 5. Jag fick en bild till messenger för några år sedan. Var på semester och öppnade utan en tanke på att det skulle vara något tokigt. En naken man med full fjong (enorm) – jag blev förvånad, nästan chockad, och visade bilden för min man (min första tanke var att göra klart för honom att detta inte var någon flirt…?) och sen raderade jag bilden och blockerade avsändaren.

 6. Män gör så för att de vill inleda en sexuell kontakt och många gånger vill de ha tillbaka en bild på det kvinnliga könet. Det handlar om att man älskar sex. Jag tycker inte att det här är något konstigt om man söker en sexuell kontakt men jag förstår att de som inte söker en sexuell kontakt upplever sig kränkta.

  1. Nu är det nog ganska få promille som frågar någon om den vill Inleda en kontakt enbart med sex genom att börja med skicka en bild på en penis,

  1. Precis, det finns säkert. 100 tals bilder om man nu skulle vilja ha en bild.

   Det har blivit för fixerat vid att sex ska vara annat än närhet, ömhet och respekt. Det är ett problem

  2. Precis, det finns säkert. 10 000
   tals bilder om man nu skulle vilja ha en bild.

   Det har blivit för fixerat vid att sex ska vara annat än närhet, ömhet och respekt. Det är ett problem

 7. Jag är en av dina yngre läsare skulle jag tro (20 år)
  Ja tyvärr händer det allt för ofta. Både jag och mina närmsta tjejvänner kan inte ens komma ihåg hur många såna bilder man har fått från ingenstans dom senaste åren. Oftast får man det via Snapchat.. Jag blir lika arg varje gång, killar/män ska ha mer respekt än så enligt mig. För oftast är dem ute efter att få antingen uppmärksamhet om deras kön, eller så vill dem att man ska skicka privata bilder tillbaka, och tyvärr finns det många unga tjejer som lyssnar på det efter allt tjat och tillslut skickar tillbaka intima bilder.
  Och det värsta är när killarna blir så stolta att dem har fått privata bilder och sprider bilderna vidare.
  Under tiden jag gick i högstadiet så hände det flera gånger att det spreds privata bilder på tjejer ifrån skolan som killarna tyckte var roligt och bara skrattade åt, samtidigt som dem utsatta tjejerna blev nedkränkta, skrattade åt m.m.
  Nu är såklart inte alla killar så här, men som sagt så händer det alldeles för ofta (Fast det är ju en annan sak om dem båda är med på att skicka privata bilder)
  Och det här ämnet borde ha fått mer uppmärksamhet för länge sedan

  1. De som skriver ”det är väl bara att radera vad är problemet”.
   Om man får en dicpic betyder det att någon är gränsöverskridande och respektlös. Mot dig.

   Det är ganska obehagligt eftersom folk som inte har spärrar kan spåra ur utan hejd. Stalkniing börjar alltid i liten skala. Likväl som att möta en blottare ensam någonstans. Obehagligt och konstigt.

   Alla behöver bli bemötta med respekt.

 8. Haha nä jag har aldrig gått nån sådan bild skickad till mig! Åh andra sidan är jag över 40 år och det kanske är nåt nytt som vi gamlingar inte sysslar med. Verkar ju helt sjukt!
  Man slutar aldrig förvånad över hur knäppa människor det finns!

 9. Tror de här k*kbilderna är vanligast hos dem som rör sig på olika sociala medier och framför allt dejtingappar som t.ex tinder, där det alltså handlar om vilt främmande män som skickar dessa bilder. Är själv 21, och har fått dickpics många gånger och oftast av killar jag inte känner eller ens pratat med, men ibland också någon jag bytt nummer med efter en utekväll som sedan ”flirtar” med dessa bilder. Och jag vet att många av mina vänner har upplevt samma sak. Så ja det är ett stort problem i dagens samhälle, tyvärr.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..