Glasögon, sushi och leo

Jag har ju i alla år gett er tips och inspirerat med olika glasögontips, modeller, färger och former…

Mitt glasögonföretaget har blivit uppköpt och flyttat till Tyskland/konkat och jag står plötsligt utan någonstans att gå?!! 

Jag älskar knäppa glajor, roliga glasögon, stilrena, A. Wolf mm

Vart handlar du, bra service och billigt och framförallt lite annorlunda? I Stockholm eller på nätet
Tipsa gärna❤️


Testade Rickard Sjöbergs glasögon på jobbmötet. Snabba som sjutton, men kanske inte riktigt jag? 


Snabba skor oxå


Ungdomlig tisha. Jag är het idag haha (skojar såklart)


Ett möte med alla kollegor, nu hem till LoLo babba gos


Sushi till lunch

Fredagen kan inte börja bättre…..

Vad ska du göra?

  1. Supersnygga skor!!

    I väntan på att min förlossning ska starta så ska jag o syrran gå o se Danny Saucedo i morgon på Hamburger Börs! Och på söndag ska jag på barnbasaren i Södertälje. Har med andra ord en kanonhelg framför mig!! Skulle ej förvåna mig om vattnet går i natt bara för det haha.
    Ha en fin helg! Kram Therese

  2. Det finns ett företag här uppe i Umeå som heter eoe, dom har så fina glajor, dessutom till påseende. En av deras kollektioner är ekologisk och med unika renhornsinlägg! Värt att kika på:)

  3. Ace and Tate på mäster samuelsgatan, sjukt mkt snygga bågar, alla kostar 1500:- inkl slipning, och betalar du 200:- tillför du dom på en timme! Helt sjuuuukt bra! Så nöjd med mina, måste unna mig ett par till! När det ändå e så billigt. Jättebra service, gratis synundersökning ( dessutom sjukt charmig ung kille som är optiker 🙂 ) jag vet!! Det låter för bra för o va sant!!! Min kille köpte också där efter mig o e lika nöjd han… lycka till! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..