Bäbisfötter, orakade ben och fotomodell

Go morgon mina fina vänner! Har du sovit gott, laddad för helgen?


(Kan vara lätt orakad armhåla. Bilden är INTE tagen av feministiska skäl, bara lata)

Tidig frukost med pojkarna. Tristan har fotbollsturnering i helgen….

Jag stannar kvar där jag är med Babba-Tjok. Han mår bättre men är inte helt 100. Vill inte slita upp honom och byta miljö. Lugn och ro, promis, frisk luft och gos i sängen. Mår han bättre imorgon? Så kanske vi åker ut till Camilla, Tomas och naturen i Bålsta en sväng.


Charlie och Filip är i Spanien och hälsar på Lance som bor hos våra bäst vänner Anna och Andreas PLUS ska representera Autoropa i en tennisturnering (han vann förra året)


Lance har gjort sitt första fotojobb i Spanien. Ska bli kul att se resultatet


Skönt med varm väder och sol. Men just nu slår INGET gos med de här ungarna


Vad ska du göra i helgen, något kul?


Trycka på knappar, åka hiss är det bästa Hobba-zot-zot vet!


Jag älskar att äta bäbisfötter

Varför vill man bita tills det knakar eller kram hårt när man gosar med en kattunge eller ser ser en en liten, liten knapp-bäbisnäsa eller mjuk gos fot?


Skrev att jag bara rakar mig där det syns nu när det är vinter, mina fötter är vidrig?

Orkar liksom inte bry mig. Går ut i pyjamas på gatan. Morgonrock om inte Filip stoppade mig härom morgonen (vi bor mitt i stan) 

-Dou ärch en offentlig pershon Magdaleejna??! Skärp daj! Ta pou daj när do gåchr ot me honden

Har det med åldern att göra, eller har jag börjat bli lätt knäpp?

Vad gör du när ingen ser? Vad har DU börjat göra med åldern?

Jag pratar högre

Pratar med alla okända! I kö, på buss. Pinsamt tycker barnen

Klär mig som jag vill, skiter fullständigt i hur jag ser ut

Skippar bh och att raka bort vinterpäls

Låter svarta skäggstrån sitta kvar på haka/läpp, skitsamma!!

En grå utväxt? Spela roll… Skitigt? Sätter upp det i tofs

Släpper mig högt i tid och otid. 

Orkar inte klä barnen i ”skjorta och finkläder” längre det ska vara ”BEKVÄMT”

Funderar allvarligt på att köpa en bävernylonoverall till mig själv i vinter. Orkar inte frysa.

Jag har insett att jag INTE har 38 i skor, jag orkar inte gå omkring och tvinga på mig för små skor längre… Jag köper 39 och låter mina fötter må bra

Plus att jag faktiskt tycker att det görs jäkligt fräna permobiler (har på allvar googlat) idag…


Bilder hittade och stulna på nätet. 

Behövs inget mopedkort?? Tristan skulle kunna låna till fotbollen. Går att få med tak


SHOT! Nu är det din tur❤️lev rövare i kommentarerna 

 1. Alltså, jag kan bara säga att du är HELT underbar!! Du förgyller mina dagar med din rolig blogg 🙂
  Känner igen mig i alla dina punkter fast jag är 3 år yngre än dig

  Ha en underbar dag 🙂
  kram från Gbg

 2. Alltså du är så skön!! Har samma saker för mig som du… (rakar dock även ej synliga delar, hehe)
  I helgen blir det golf och mat (och bartömning på golfklubben) Kraaaaam och hoppas Babba hut blir frisk fort!!

 3. Jag känner också igen mig men är nog ännu värre. Har slutat att sminka mig och orkar inte gå till frissan längre. Det tar sådan tid har istället spanat in på nätet hur man klipper sig själv:). En sak som dock stör mig är att jag blivit skäggiga damen sedan jag börjat med All in one. Såg i ett inlägg Maggan att även du drabbats. Finns det fler? Ha nu en bra helg och hoppas den lille blir helt frisk❤️

 4. Du e bäst!! När jag är i skogen med hunden och han gräver och snoffar,så lyssnar jag på 90 tals dängor, skriksjunger och fuldansar för glatta livet. Ja herregud vilken syn men väldigt befriande.

  Kraaaaam

 5. JAPP:Det bor en liten Pippi-Långstrump djupt inne i oss alla, eller hur?Hon behöver bara släppas lös lite oftare tror jag…Hoppas lille BABBA blir frisk nu, så trist när de är otröstliga på nätterna, och inte kan komma till ro.Tjock i halsen, febriga och snoriga och man får sitta och sova med dem i famnen – jorå – det glömmer man liksom inte.Sonen fick bältros som sexåring, han hade feber och ont i 6 månader, en hemsk tid – bra för att EN person inte ville vara hemma med sjukt barn så insjuknade flera i förskolegruppen, barnen hade nämligen simundervisning i liten bassäng.Och det trista är ju att viruset vad jag förstår ligger latent och kan bryta ut igen.Det sades först på HC, att om man haft vattkoppor kan man inte få bältros – men det stämde ju inte på vår kille iallafall…så det tog tid innan vi förstod vad det var…

 6. Tycker din blogg är fantastisk, läser varje dag.
  Istället för permobile kolla på en ellwee istället (tror dock att man behöver mopedkörkort för den). Stor kram

 7. Känner igen mej precis i det du skriver! Skiter fullständigt i vad andra tycker och tänker! Är mej själv till 100 procent ( på gött och och ont haha) vilka fina barn du har! Lance är ju en riktig kanonsnygging! Han har verkligen DET! Kanske inte en kärring på snart 52 ska kläcka ur sig men det gör jag ändå! I morgon åker jag och sambon till Kreta på träningsresa! Det ska bli GÖTT kram från mej ❤

 8. Haha åh vad underbar du är. Får mig ofta ett gott skratt hos dig. Här hemma åker mjukiskläder på och bh av så fort jag kommer innanför dörren. Stående klädseln här!

 9. Jag bara älskar dig! Du är så skön, cool och avslappnad!

  Men hur blev det med giftermålet, skulle ni inte gifta er i september? ❤️

 10. Du bryr dig inte om ifall du har skitigt hår, men du vaxar näsan?! Måste man inte titta betydligt närmare för att se om någon har hår på insidan av näsan än om de inte har tvättat håret eller har musche? 🙂

  1. Jag vaxade näsan en gång för att det var kul… kommer inte göra det ingen. Inte min grej…
   Jag har oxå vaxat muffen och muschen tidigare

 11. Brukar också prata med okända, det händer ofta i affärer! Lämnar barn i skolan i mina rosa Hello Kitty pyjamasbyxor. Har ofta åkt och tankat bilen i pyjamas och makens dunjacka! Orkar inte bry mig! Tyvärr har detta medfört att mina nära och kära vid dessa tillfällen låtsas att de absolut inte har en aning om vem jag är! 🙂

 12. Haha, skrattade högt åt texten om skostorleken, det är så jag, tyvärr tvingar jag fortfarande ner mina 39-fötter i skor stl 38, why? vem vet… men jag har aldrig reflekterat över det förrän du skrev ut det nu svart på vitt. Jag är 30 år och det är verkligen hög tid att köpa den skostorlek som faktiskt passar på foten. Så 39 it is nästa gång nya skor ska inhandlas!

 13. Struntar fullständigt vad andra tycker om mig numera. Riktigt skönt. Ber att få fota okända små söta bäbisar också. Ha! Ha!

 14. Ha ha du är ju bara bäst ❤️Jag går ut med hundarna på morgonen med håret på ända o nattlinne synligt under Jackan ja vi bor oxå mitt i stan en mindre sådan . Pratar och ger komplimanger till människor som jag inte känner.

 15. Helt rätt tkr jag & framförallt du som är offentlig. Då har du större chans att påverka ideealen & sänka kraven för oss andra. Fortsätt vara dig själv.
  Kram

 16. Asså jag brukar aldrig kommentera men jag bara älskar dig och var tvungen att ge dig en stjärna här ikväll! Du är perfekt precis så som du är och jag älskar att du inte förskönar allt så som så många andra <3

 17. Efter 50 får jag/du: prata med vem jag vill, slippa bekymra mig om vikt eller hår på fel ställen, gå i fotriktiga skor i rätt storlek, får strunta i vad folk säger om dig/mig, slippa följa familjens alla oskrivna regler och lagar, klä sig hur man vill, får bo på landet, slippa göra karriär, sluta göra det man inte vill, bli något man själv vill osv…. att bli 50 är att bli frigjord!

 18. Du är ju störtskön du , köp en bäveroverall, blir kanon det
  Underbar bild på grabbarna som grejar med snapchat , man blir liksom bara glad .

 19. Raka sig är överkurs (så tillvida man inte är singel och på jakt kanske). Jag tänker att det hjälper mig att hålla värmen i vinter *s*. Sen har jag faktiskt köpt mig en overall (en superball skoteroverall, kommer se ut som en karamell om jag nu ens kommer åt något håll där det är kallt). Går ut i pyjamas gör jag på området hemma (15lgh bara) men då kommer alltid alla grannarna ut. Ibland undrar jag vad de tänker om mig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..