Kurridutt

Lollo till vänster är den trevliga av kollegorna.  Hehe


Bästa mysigaste gänget! 

Resevinst i en solig och vacker  ”förort”


Sallad på Vapiano och ett nytt skydd till min fina och nya ”fototelefon”

Föröverigt en rätt kass morgon. Den började bra, men när man möts av trist attityd och sura svar så knyter det sig för mig. Biter ihop, men har ju själv rätt kort stubin… biter ifrån… får dåligt samvete… ond cirkel… tråkig start….


Grönt är SKÖNT!

  1. Varför är man sån….???hade en ungefär likadan morgon. Ena dottern var tvär, tonårsdum m.m. och jag tappa det. Blev jättearg, fick hjärtklappning och dåligt samvete. Ångrade mig sen att jag låter henne påverka mig så att hela morgonen nästan blev förstörd. Vi kanske är bättre mammor imorgon

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..