Höstmys och shopping med Refunder

I samarbete med refunder.se

Är det bara jag som älskar när det slår om till höst?  Här uppe i Nörr har hösten redan kommit, i Stockholm är den på god väg


Det bästa jag vet är att leta fram alla härliga stickade plagg, tända doftljus och göra upp en eld i öppna spisen. Äta lite vindruvor med en naken Filip på fårpläd  framför spraket.

Det blir aldrig uttjatat – jag längtar lika mycket varje år! 🙂 


Ni ska få ett tips på något riktigt bra idag. Gratis pengar tillbaka via refunder.se, perfekt nu när man blir sugen på höstshopping! 

Gratis+pengar+shopping= favoritord

Känner ni inte till Refunder så läs noga, och är ni redan medlemmar så tipsa mannen i huset om att hoppa på det här grymma erbjudandet jag ska berätta om längre ner 😉
Jag blir också alltid extra sugen på ny inredning när hösten närmar sig, stora varma filtar, nya kuddar i ombonade färger, nya ljusstakar..

 Allt det där som gör att det känns extra mysigt att bara ha lugna dagar hemma med familjen när regnet smattrar mot rutan. 

Ni vet ju att jag är ett fan av online-shopping. Som mamma har jag ofta inte tid eller möjlighet att springa på stan och då är det så himla skönt att kunna slå sig ner i soffan med datorn i knän och inspireras av alla nya trender och detaljer. 
 
Jag och syrran har använt Refunder.se i många år, kanske minns ni Hannah från när hon var med i deras TV-reklam? 

När man handlar via refunder.se så får man återbäring i form av rena pengar direkt in på sitt konto på allt man handlar via någon av deras anslutna butiker. 

De är Sveriges största cashback-site och har idag över 650 butiker och definitivt många av mina favoriter som Åhléns, Ellos, Zalando och oändligt många fler!

 Medlemsskapet är givetvis helt gratis!
Dom samlar också aktuella kampanjer från de butiker de jobbar med så man kan lätt få en överblick över alla dessa och försäkra sig om att man inte missar en massa bra erbjudanden, hur smart som helst!

 

Men hur fungerar det då?
1. Registrera dig (helt gratis) på Refunder HÄR! (ange kampanjkod ”Magdalena” för att få premierna nedan)

2. Kika igenom alla butikerna som finns där (t.ex. Åhlens, Ellos, Zalando m.m.). och klicka dig vidare till butiken via Refunder

3. Allt du handlar på den hemsidan får du nu återbäring på, i vissa fall upp till 20%, in på ditt bankkonto.
Här hemma har vi redan ett par av de underbara plädarna från Klippan, men jag var tvungen att beställa en till i ljusgrått mönster, dom är så himla fina och perfekta för höstmyset! 

 Och hur perfekt är det då inte att Åhléns är anslutna till refunder.se så att jag dessutom kan få återbäring på alla mina köp?! 

För varje köp du gör samlas helt enkelt din återbäring i en pott, och många bäckar små som man brukar säga.. 😉 

Återbäringen betalas sedan enkelt och snabbt ut till ditt konto. Det finns så många plus med refunder och allt är helt gratis, så det finns verkligen ingen anledning att inte handla via 
Vissa undrar hur sjutton detta kan gå runt? Det är dock enkelt! När ett köp görs av dig på en butik så får nämligen Refunder provision från den butiken eftersom du klickat dig in till dem från REFUNDER.SE

Det är i sin tur denna provision som de delar med dig genom att betala ut den till ditt bankkonto! 

Med andra ord går man ”runt” butikerna och får rabatter som de annars aldrig gått ut med. Hur smart är inte detta?

Nu till det grymma erbjudandet tjejer!

Alla nya medlemmar får;

– 50 kr helt gratis insatt på sitt bankkonto (utöver sin återbäring på sitt första köp)
De 10 första som reggar sig med koden ”Magdalena” får dessutom;
-en biobiljett (värde 110kr)

-1 frimånad på BookBeat 

– dubbel återbäring på Refunder i en månad
Registrerar er gör ni alltså HÄR! 

Nu måste jag packa ihop väskan, vi ger oss av mot flyget om en timma

Bild tagen med nya Samsungtelefonen, visst är det som ett filter över selfiebilden?! Går det att ta bort? Blir som lite ”vaxkänsla över huden

Ps: ett litet instarap innan vi lämnar fjällvärlden


Önskar er en fin dag❤️


Kram

LOADING..