Insta-rap och syskonkärlek i Kvikkjokk 2017

Ligger kvar i sängen och bara myser. Drog en liten fuling och ”skyllde på höften”

Mamma tyckte synd om mig och rekomenderade mig att ligga kvar i stugan, vila och läsa min bok hehe 

Hannah, hon genomskådade min vita lögn och försökte sätta dit mig
-Mamma! Maggan ljuger bara, för att slippa slafsa runt i skogen när det spöregnar ute…

Jag tittade på mamma med stora ledsna ögon och klämde fram en liten tår ”inte skulle väl jag, mamma?!”

(när mamma vände ryggen till och förmanade elaka Hannah, räckte jag ut tungan till till henne och flinade) 

-TITTA MAMMA VAD MAGGAN GÖR!!!!!

-Inte skulle väl jag…… (plågad min)

Lunch med våra Kvikkjokksvänner på fjällstationen

Mamma tycker att vi flamsar och skämmer ut oss för mycket. Jag tycker bara att vi sprider glädje och piggar upp tillvaron för alla introverta ensamvandrare och tyskar

Jag lovade mamma att skärpa till mig ikväll. Hålla låg profil och inte prata med alla.

Ni som följer min mamma på insta vet ju att jag brukar stjäla hennes mobil i tid och otid och lägga ut roliga bild och bildtexter..

Hon blir lika sur varje gång.

Igår skrattade jag och Hannah så mycket att  vi faktiskt pinkade på oss på riktigt…

Tror att bilderna låg ute i säkert två timmar innan hon kom på oss och raderade

”Mitt fina barnbarn MIO har blivit så stor”

Och den här!! Som tur han jag göra screendumps

Lance får ju inte fyllas av förmycket högmod nu när han blivit så poppis bland tjejerna HÄR!

Undrar om mormor bild gör samma succé? Haha

Hehe denna har hon inte kommit på ännu


Ikväll ska vi laga egen renskav, och Björn och Helena ska ta med sig sin egenodlade potatis.
Imorgon åker vi hem. SNYFT!! Varför ska tiden gå så fort

Frukost i sängen i kan vara det näst bästa som finns.

Det bästa är när man vaknar utan väckarklocka och inser att man inte har några måsten och kan somna om igen. ÄLSK PÅ DET ❤️

 1. Jag går sönder så knasig och rolig du är! Humorn är på en väldigt bra nivå (alldeles för låg för de som inte fattar). Kollar på dina instastories och varenda gång du säger ”Hanna Graaf, Hanna Graff, vad gör/ var är vi nu?” fnissar jag så att resten av familjen tittar på mig med konstiga miner. Berättar för dem om det roliga – ingen annan skrattar. Ska sluta med att inviga dem i mina glada stunder.
  Du får aldrig sluta vara dig själv!

 2. Den resan verkar verkligen vara balsam för själen och tror att jag själv hade älskat att i några dagar bara ”vara” … Njut och gott att ligga kvar i sängen ibland =)

 3. Hallå ser att ni har det helt underbart, har följt dig länge och jag kan bara säga att vilken fantastisk människa du är ,, en liten fråga bara ( du kan ta det efter din semester vill inte stressa på ngt sätt )men jag beställde dina vitaminer för en vecka sen och fick bekräftelse på att den kommit in men jag har inte fått dem än eller ngn avi på att jag kan hämta dem , man kan ju tyvärr inte svara på mailet man får av dem som motagit det, har fått faktura men jag vill inte betala förs jag fått dem , kan ju hända att posten slarvat bort det , det stod 1-3 dagar att dem skulle komma ,vill ju pröjsa men inte före jag fått nåt av det jag beställt, ville bara kolla hur jag ska göra betala eller inte? ? Ha nu en fortsatt trevlig semester och som jag sa du är så himla ärlig och rak människa och jag läser din blogg nästan varje dag och varje gång såå skrattar jag kram på dig /åsa

  1. Kontakta Better you som säljer vitaminerna. Magdalena har inget med leveranserna att göra. Går du in på deras hemsida hittar du både telefonnummer och mailadress.
   Hoppas dom kommer snart så du också får en liten vitaminkick

 4. Nej jag vet inte Maggan om jag tycker det är så roligt med alla dina grimaser, gristrynen och räcka ut tungan åt dina bloggläsare. Tycker du är för gammal för att hålla på så. När jag såg bilden på dig då du ligger och grimaserar i sängen med mössa och glasögon på kände jag först inte igen dig. Tyckte först att det var en av karaktärerna i Stefan och Krister… det var iof lite kul!

  1. Tycker man måste kunna ta kritik när man har en blogg, tycker också att det är lite väl tramsigt. Lyteskomik! Tycker inte det är ok att driva med andra och deras utseende. barnsligt Lättkränkt envägs!
   Ha det gott!

   1. Varför ska jag ta kritik för? Har jag bett om någons åsikt om huruvida jag lever mitt liv? Passar det inte dig/er i smaken sluta läs

    1. Men tagga ner, varför är du så otrevlig och spydig? För att man inte hyllar eller dyrkar allt du säger och gör utan har en åsikt på ett av dina blogginlägg så skall man ”skita” i att läsa din blogg. Jo tack det kommer jag verkligen göra från nu! Du verkar inte må så bra och jag hoppas att resan gjort gott i själen för dig.

  2. Vissa tycker du är så rolig så dom kissar på sig och du o din syster har så roligt så ni kissar på er. Just det där med kisset, är tydligen ett mått på hur rolig du är/hur roligt man har… Jag trodde att det hade med inkontinens att göra.
   Jag tycker mest att du skämmer ut dig. Och nä, jag tycker inte att jag är humorbefriad.
   Och ja, jag vet att jag inte är tvungen att läsa din blogg. Och nej, jag tycker inte att jag är otrevlig.

 5. Din humor, ÄLSK på den!! hahahahaha, som jag skrattat åt bilderna!
  TACK återigen för ett gott skratt och för att du är den du är! Sluta ALDRIG med det!

  Kram!

 6. Gud vilken fin natur härligt…jag längtar upp så det värker.
  Människorna där är så lugn och vänliga,gästvänliga..kom in så bjuder jag på det jag har..åh Lovely.
  Annat mot stressiga -Stockholmare och avgaserna här..blir man bjuden till någon här så är det få se hur ser det ut i almanackan…
  Meeeeen snart åker jag också till mitt kära norr…

 7. Godkväll Du härliga Maggan ❣️ Tack för underbar trevlig o fantastisk helg uppe Norr. Det har varit en balsam för kropp o själ. Att följa Dig, Hanna o Mamma Linda o inte minst Sten o Stig . På er härliga helg tripp med fantastiska bilder på den vackra natur ni fått uppleva . Ja o självklart alla underbara bilder som ni har delat med er av. I Love din/ er humor och att läsa din blogg❣️. Ni är bara helt underbara❤️❤️❤️. Tusen Tack för att DU/ NI finns o förgyller mitt liv. Kramar Ann i Götet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..