Sten i Sigtuna och mr Grey och tacos

Nu sitter vi på Venngarn och fikar. Vi väntat på att Sten ska bli klar hos frissan

Skönt höstväder

Hannah strålar i sin nya snygga sig färg

Spännande, spännande…

Efter kaffet ska vi luncha på mex stället vägg i vägg med slottet

Igår överrsakade min egen Mr Grey mig med en helikopter tur över Stockholm. Trodde jag skulle smälla av när han tog av mig ögonbindeln ute på Djurgården.

Stockholm är så vackert från luften!!! 

Vi flög till Utö och åt en romantisk middag på ett litet värdshus.

Filip slutat verkligen aldrig att förvåna mig. Romantisk, omtänksam och så otroligt snäll.

❤️Kärlek❤️


Våra härliga vän Rickard var privatchaufför..

Riktigt bortskämd blev jag igår.. men, men man fyller ju bara 42 år en gång i livet.

Tack Gud för att jag får leva! Tack Gud för att jag får vara frisk. Jag hoppas att jag får många år till. Livet är underbart! Vi borde fira det lite oftare


Yes!!!! Tack Filip….

Bästa, bästa telefonen. Nu kan jag äntligen börja ta lite fina bilder igen 

Googo babba tjook tjook är lite förkyld. Nu kommer hösten och förskolesjukan…

Hoppas att den här hösten blir bättre än våren. Våren var verkligen vidrig. Ögoninflammation, öroninflammation, hosta, feber, svinkoppor, förkylning, halsfluss..

Venngarn var så skabbigt när jag bodde i Sigtuna för några år sedan. Men nu? Wow! Har du inte varit här så rekommenderar jag det varmt 

Tacotime 

Alltså?!! Så gott

 1. Hej Magdalena
  Ta inte det här negativt men vad har du i ansiktet ?
  Botox ? Ser så stelt ut eller är det bara skinboost ?
  Jag har fillers själv resylstane(stavas det så äh skit samma)ger ett mjukare lyft.
  Nu är det ett tag sen så jag ser och känner att det börjar sträva neråt igen..
  Kanske lite Botox på tantvecken..

  Ha det gott svara gärna hur du håller upp din 40 plus hy..mogen hy som det heter så fint..

  1. Absolut inte!! Jag tar det absolut inte fel… tyvärr är jag allergisk mot botox. Får vätska runt ögonen och svullnar upp skinnboost runt munnen och på kinderna. Inget annat. La lite Restylane i rökrynkorna runt munnen för ett par år sedan, men glömde bort det när jag blev gravid. Nu skiter jag i det
   Använder mycke highlighter, det lyfter kinder och ansikte…
   Jag ska väl egentligen bara tacka för komplimangen
   Ps mycket pose på bilderna.. utan pose? Inte lika roligt hehe

   1. Tack för svar..
    Din hy ser så tipp topp ut så något lite extra har du nog..som jag gärna tar del av.
    För herre gud vad huden förändras känns som en tom skinnpåse.
    Men tack för snabbt svar..dela gärna med dig av produkter namn mm..
    Ansiktet är viktigt tycker jag…

    Ha det fint i mitt kära norr

   1. Sen måste jag säga att du är ju faktiskt bara 40 plus! Reagerar ofta på att folk skriver att ” åh gud vilken kropp du har efter att fött 5 barn” ? Vem har sagt att man ska bli helt förfallen som det låter på vissa efter att fött 5 eller fler barn? Det handlar ju även där om gener OCH hur man väljer att ta hand om sig. Haj haj!

 2. Finaste systrarna ❤️ Du hade också varit superfin i samma färg som Hannah , riktigt
  snyggt blev det , vilken man du har Maggan
  WOW alltså . Ha en underbar dag ❤️

 3. Finaste systrar ❤️ Tack för att Ni dela med er av denna fina dag ni hade tillsammans ❣️. Vilken fantastisk överraskning Filip tog dig med på ovan marken . Tack för att Du , ni finns ❣️❣️❣️/ kram från ett regnigt o grått Göteborg

 4. Undrar om du fyller dina läppar me Restylane el va de de heter? Oftast får man tunnare läppar me åren men inte du? Lyllos
  Kramar

  1. Jorå det blir tunnare❤️ gjorde när jag var ung och la en tunn linje i rökrynkorna för ett par år sedan. Neee jag är helt till freds med hur de ser ut i dag. Men skulle de försvinna helt? Då kanske jag testar igen

 5. Du är så värd det ❤️! Åh så snygg du är ! Vart har du köpt dem snygga kläderna du har då du är med Hannah ? Kraaam!!! Hoppas få träffa dig någon fler gång… och dina tabletter tycker jag är jätte bra

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..