Nyklippt Sten 

Vad tycks?


Före och efter


Måste vara SÅ skönt! Smidigare och mer lättskött nu när hösten kommer. 

Sten slipper bli blöt och kall.

Visst blev det fint?


Bröderna flyger till norr i morgon. Jag har köpt lite lugnande hos veterinären men jag vet inte om det hjälper? 

Har du något hundtips? Förutom att riktigt trötta ut dem innan man far. Är rädd att de kommer skälla och inte vilja ligga i väskorna ombord på planet.


När kameran råkar vara vänd åt fel håll

 1. Men fy, stackars Lance, hoppas det går över fint.
  Apropå trötta ut hundarna.
  Har du dem båda hemma så låt dem få nosa på något de tycker är gott, eller varför inte en bit skinka. Stäng sedan in dem i ett rum, medans du går och placerar små skinkbitar runt om i hemmet, i små vrår etc. Sen hämtar du hundarna. Kan de ej sökordet, så visa dem något/några ställen du gömt på. Då får de upp luktsinnet och då jobbar hjärnan. Det brukar trötta ut hundar.
  Vänligen // A-M

 2. Supersöt Sten! Kanske inte samma ordval om din selfie, däremot tönn.
  Det där med att googla på sjukdomar och skador, sällan positivt. Jag håller tummarna för att Lance blir av med svullna och infektion.

 3. Jag tror inte du behöver oroa dig, stafylokocker har man normalt på vissa ställen av kroppen och om man har ett sår kan dom få fäste där. Får man antibiotika i tid och bra omläggning så borde det ge med sig snabbt. Förekommer dock som du skriver att man kan få ett djupare sår, och då tar det ju längre tid att läka.

 4. Hoppas Lance infektion ger med sig snabbt. Krya krya.
  Vad fin Sten blev i nya frisyren! Jag har själv två pälshundar, en shih-tzu och en pudel. Och jag tycker dom blir lite extra goa när dom är nyklippta. Känns som att dom trivs med lite mindre päls. För dom blir alltid lite extra glada och ystra då.

 5. Får han antibiotika snabbt så bör det inte vara någon större fara. MEN ha super koll så det inte sprider sig! Har en bekant som låg inne många månader på infektion när de spred sig i hela benet. :/
  Kan vara så att läkaren menar en grop som blir efter att infektionen lagt sig, lite som ärr efter vattkoppor eller finnar?

 6. Men fy, vilken infektion!! Hoppas att Lances inte utvecklas sådär illa.

  Sten var sötare med pälsen åt alla håll. Blev lite pudel av svans och kropp nu, men lika söt i nunan som alltid.

 7. Förutom att trött ut dom så köp något gott ben så dom har i tugga på. Har själv flugit med valp uppåt i landet. O det va inga problem. Han tugga ben eller sov

 8. Sten blev jättefin. Skönt att ha honom lite korthårigare när ni ska vandra i fjällen. Kram o ha en skön semester med mamma och syrran.

 9. Er fina sten blev jätte söt efter han blivit trimmad . Hoppas flygresan med hundarna till Norrland går bra . Hoppas att ni får skön semester tillsammans ❣️. Ta hand om varann . Ska bli spännande o följa er resa tillsammans . Tack för att Du finns❣️❣️❣️/ Ann i Götet .

 10. Hej.
  Ville bara säga att jag tycker DU är helt underbar!
  Börjar närma mig 30, har 4 barn varav ett ängla barn. Tänker alltid på allt jag ska göra när jag blir ”vuxen”, osså läser jag din blogg och inser att man kan vara vuxen och helt underbart konstig vi har så olika liv men kan samtidigt känna att jag inte är ensam om att vara som jag är
  Tack för att du finns och att jag får följa dig i dina med och motgångar❤

 11. Vill bara tacka dig för att du delar med dig av ditt liv och bjuder så på dig❤️Har fått boost tabletterna och ser framemot vad som kommer att hända i kroppen. Puss & Kram på dig❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..