Syrran fyller år♥️ och makeover…

Korvskinn! Busfrö, Älsk på dessa små monster…(Och denna såklart)


Mattelandet på Barnkanalen, spaghetti och köttfärssås till middag. 

Krossade tomaterna va slut, så jag fick göra såsen på ketchup. Sött och äckligt blev det! Fast till ungarnas förtjusning..


Filip har åkt till AUTOROPA RACEDAYS i Knutstorp. Sitter ensam och lite bitter hemma i helgen. 


Jag gav ett av barnen pengar ”igår så att han kunde köpa en födelsedagspresent till mig” Pengarna slösade han utan lov på godis istället.  

Har jag tur så kanske jag får en liten teckning eller smörkniv från slöjden. 

De är faktiskt de BÄSTA presenterna jag vet!! Allt som är gjort med omsorg och tid.

Åker ut till Sigtuna imorgon och hjälper syrran lite med barnen. Peter överraskade henne med en romantisk weekend till Spanien under helgen (Hannah fyller idag..)

Skönt att hänga där ute! Barnen leker så fint. Kanske bada lite, grilla och bara släppa ut jyckarna och leks på gräsmattan 

Fina underbara älskade ROLIGA syster❤️ önskar jag hade varit med dig nu, och firat din dag❤️

 Jag ska inte gnälla! Det är inte synd om mig.

Som en lite förtidig födelsedagspresent av Sophie och Karin fick jag en ”42-år-snart MAKEOVER”

Peeling med vacumpump och kristaller, mandeloljamask plus syra och fuktmask.  Noppade ögonbryn, plitkläm och por’rens 

 

Efter det fick jag skinboost! 


Jag lovar dig, du kommer knappt kunna känna igen mig nu! 

Det här vara jag väl värd.. Nu när jag närmar mig 50 i rasande fart.

Bli omhändertagen och ompysslad. Koppla av och bara få njuta i en timma.

Fukt på djupet. Aktiverar kollagenet så halsen eller ansiktet ser piggare ut. 

Fick det förklarat för mig, men kommer inte ihåg alla svåra ord hehe 

(läs HÄR! istället om du e nyfiken)

 Skinboost är tre behandlingar som görs med tre veckors mellanrum. Halsen som efter 40 börjar bli som en trött gammal torr tepåse. Nu har den fått sig en rejäl omgång fukt. 

Rynkor är fint. Jag är nöjd och glad över min hy! De mesta sitter i generna. 

Men gammal blygdläppshals och små bulldogspåsar runt munnen? De välkomnar jag inte lika enkelt.

TACK KARIN OCH SOPHIE!!!! Love you❤️


Trött. Ska lägga mig med barnen. NU är ända gången man ogillar att ta hand om en hund


Vakuum-kristall skrubb! 

Imorgon ska jag skriva lite kontrakt, Möten med ungarna, träffa en kund och se om jag kan köpa in lite roliga kläder och prylar till min lilla butik.

Böcker, kosttillskott, kontor. Kanske en liten hörna med BLOPPIS-fynd? Hade du gillat det? 

   1. Förlorat budgivningar?
    Häromdan skrev du att ni skrivit kontrakt??
    Eller var det ytterligare en lögn?

    Jag ska faktiskt lägga tiden och se över hur många gånger du ljuger för oss läsare per vecka.
    Du glömmer uppenbarligen bort vad du skriver om.

    1. Kontrakt för lokalen kanske?
     Läs inte bloghen om nu Maggan LJUGER så mycket. Gå vidare till en annan blogg, känn dig inte tvingad att läsa.

    2. Ja men du skrev ju att ni skrivit på kontrakt? De var väl det ni firade häromdagen när du skrev ett inlägg när du var salongsberusad…

    3. Hon skrev att hon skrivit kontrakt men inte på vad. Men om man tänker till lite, så kan man ju tänka sig att det va på sin nya lokal hon skrev kontraktet!

    4. Men VA?? Ska Magdalena stå till svars för DIN tolkning??
     Kontrakt kan man väl skriva gällande många saker och bara för att DU tolkar det på ett sätt så innebär det INTE att det är så! Och det innebär definitivt inte att du har rätt att anklaga M för att ljuga osv.
     Herregud människa, saknar du all form av självinsikt?

 1. Du är så jäkla vacker!! Beundrar dig som ser ut att ha koll på livet trots alla krav från barn, jobb osv. Mina barn är 16 och 18 varav ett har flyttat hemifrån, men ändå känner jag att jag inte räcker till ibland trots att dom är ”skötsamma”!! Oron finns ändå alltid där!!

  1. Vet inte, är du nyfiken?? Gustav och Silvia vill att vi skriver under alla papper innan jag berättar om Drottningholm för dig. Känns det ok?

 2. Härligt att få rå om dig själv lite 🙂 Sånt är jag själv urkass på…. Jag är glad jag få gå till frissan innan bebisen tittat ut haha. Men sen är jag allt värd en ansiktsbehandling!!
  Ja då fyller ju du med snart år, Härligt!!
  www lotte4.blogspot se

 3. Va härligt att bli ompysslad och bara njuta..och spännande med din butik sååå avis, att ha någonting eget måste vara så jäkla kulÖnskar dig en god natt med sömn pözz

   1. Ps ska beställa tid och göra samma sak på dekolletage’t (det måste väl funka där med?) känner mig sim en bäbisrumpa i ansiktet idag.

 4. Tråkigt att det blir så dåliga inlägg. Hoppades på att du Magdalena skulle vara lite mer nyanserad, även om en del inlägg är lite oförskämda. Tycker vi ska enas om en kvalitetsfull o trevlig ton, annars vill inte jag fortsätta att läsa. Gäller både bloggare o vi som skriver inlägg.

  1. Om just denna blogg inte passar dig, så behöver du faktiskt inte läsa. Det är ju INTE din blogg, utan Magdalenas vilket då innebär att det är HON som själv bestämmer vad & hur hon skriver. Det verkar i alla fall gå hem hos många andra läsare. Det är respektlöst att be någon att skriva om något annat för att man själv inte tycker om att läsa.

   När det gäller kommentarer så får väl dem som är klumpiga i sina uttalanden fundera en extra gång innan hen skriver något?!

  2. Jag behöver faktiskt inte vara någonting. Det här är min blogg, min nätdagbok. Jag skriver PRECIS vad jag vill. Passar det inte i smaken. Då kan man vända på klacken och inte komma tillbaks.
   Jag behöver inte redovisa något för någon. Jag avslöjar, delar med mig av precis det jag vill

   Kram och hoppas du får en fin helg❤️

   1. Ann-Charlotte

    Lev inte ditt liv genom andra människor och tro att du har rätt till deras liv, för det har du/ni inte.

    Har man inget positivt att tillföra i kommentatorsfälten så bör man avstå från att kommentera.

    Med vänlig hälsning, en annan Ann-Charlotte

   2. Du skrev att man INTE ska nätmobba etc etc och att du lär dina barn att inte besvara nätmobbing. Även om det är din blogg och du skriver vad di vill så tror jag tyvärr att dina barn får ta del av ditt sätt att besvara kritiska blogginlägg. Det blir lite sandlåda över det hela tyvärr

  3. Själv älskar jag att läsa Magdalenas svar på fullständigt idiotiska kommentarer. Jag tycker hon gör det med humor och det imponerar starkt på mig. Man måste komma ihåg att läsare inte kan ställa ett enda krav på den som skriver en blogg. Någonsin! Det enda vi kan göra är att sluta läsa om den inte passar oss.

  4. Jag håller med, det är lågt att kalla läsare för förståndshandikappade bara för att dom frågar om
   ni lyckades köpa huset!

   1. Så otroligt respektlöst av en vuxen offentlig kvinna att fråga om ngn är förståndshandikappad. Du som för någon dag sen skrev så mkt om vad man ska skriva och inte på nätet. Du skriver bara dumma saker i stundens hetta o sedan raderar du dem. Som om inte många redan läst. Men det är kanske lika bra att du visar dig själv på riktigt lite då o då så folk kanske inser att du inte är den Magdalena som du utger dig att vara.

 5. Synd att nån tappar nattsömnen med funderingar om husköp. Vi har köpt lägenheter innerstan och det är verkligen riktig hulabaloo. Och förresten som M säger kan kontraktet vara vilket som helt.
  Jag är nästan avundsjuk på att mina problem skulle vara så oberydliga att jag skulle koncentrera mig på Magdalenas husköp. Hoho.

 6. Hoppas att du har öppnat din lilla butik tills vi kommer till Stockholm sista helgen i september Då ska jag försöka leta upp den! Kram på dig

 7. Alltså, jag förstår verkligen inte detta med kommentarer! Kan man inte som bloggare helt enkelt stänga av kommentarsfunktionen på bloggen? Det är väl ingen rättighet att få skriva en kommentar till allt som skrivs! Och vill man som bloggare slippa negativa påhopp så måste väl det enklaste sättet vara att avaktivera denna funktion, eller?

 8. Hur lågt skriver du och är du verkligen en vuxen fembarnsmor?!
  Citat ”Är du förståndshandikappad”
  Obehagligt värre att så många applåderar dina inlägg och kommentarer.
  Snark!

   1. Håller med er bägge!! Beklagar Marie att du ingen ursäkt fått. Att Magdalena sedan har tagit bort sin, även din och många andras kommentarer här visar bara vad hon egentligen är för människa. En som inte kan stå för det hon skriver, det är lågt.

 9. Ja D hade med pranket om luftballongen att göra. Men så skyllde systrarna på att det berodde på att dom inte hann umgås o att dom inte umgicks i samma kretsar o bla bla bla
  Tur dom har mer tid nu då o umgås med samma folk

 10. Och vad f-n har du med det att göra?! Vilken korkad kommentar! Sköt du ditt & låt andra människor få leva precis som dem själva vill!

 11. KIM innan jag läste din kommentar tänkte jag bara att;
  Ja sådana var mina barn oxå i tonåren.
  Det var ingen lätt tid.
  Men när man läst DIN kommentar det var ju då man
  började fundera
  Kanske bättre om du tigit så hade ingen undrat
  Och det är ju faktiskt DU som hänger ut personer
  eftersom du skriver ut bokstäver…
  Vill inte kritisera dig men hoppas du förstår hur jag
  menar och tänker på det i fortsättningen

 12. Din butik? Ser fram mot en galen butik! Blandning av skämtprylar, typ pruttkuddar, hundbajskorvar i plast, men även fina smycken från din egen kollektion kanske några samiska hantverk? Kläder för oss över 20 år, böcker, kvällar med teman som berör!

  Kram du underbara!

 13. Härligt att du skall öppna butik. Skall nog söka upp den när jag kommer till Stockholm. Din blogg är bara så bäst!!! . Bloppis låter.

 14. Hej Härliga Du❤️ Vi är många som älskar att läsa din blogg. Följa dig och din fin fina härliga familj, Vi gläds skrattar o gråter med er. Låt ingen av desss idioter som anklagar dig o inte accepterar dig . Göra ditt liv surt . Det är jävligt svårt att låta bli o reagera . Men tyvärr vill de få oss o dig förbannade . DU ska fortsätta att vara den fina härliga och humoristiska person som du är We Love U änd U härlig blogg . Ha en fantastisk helg med alla dina nära o kära❤️❤️. Allt gott till er / Ann i Götet

 15. Vi är så många som tycker om att läsa din blogg men aldrig lämnar kommentarer. Håller med, stäng av kommentarsfältet för trollen och då även oss andra så kan vi fortsätta läsa den bästa, roligaste och ärligaste bloggen som finns. Beundrar dig!

  Xoxo

 16. Hej alla!
  Det finns svamp i skogen och ogräs i rabatten för den som vill ha något att göra. Kan bara tolka alla påhopp som brist på sysselsättning.
  M kan ju inte göra nånting rätt i vissas ögon,
  Står hon på höger ben skulle hon stått på vänster, åker hon norrut skulle hon åkt söderut.
  Vet ni vad det låter som a v u n D s j u k a.
  Jag är också avundsjuk på M för att hon verkar så himla bra men då säger jag det istället att jag tycker hon är bra. ”Ha jag är inte avundsjuk!” kanske trollen säger….Tala då om varför du läser bloggen när du inte gillar personen?
  Jag tycker Pernilla W sa det så bra med att fokusera o kommentera de som säger nåt viktigt/snällt eller stäng gärna ner förmåga att kommentera. Tillade lugnat sig.
  Tack för bästa bloggen Kram A❤️

 17. Fantastiska Maggan! Du är så jävla skön och deg är sagem höjdpunkt att få läsa din blogg, både sorgliga och galna inlägg i looooove IT!
  Alla dom här katt-Ewa människorna kan hoppa i sjön du är helg fantastisk!!!
  Undra om alla spydiga och elaka kommentarer hade varit desamma om man kopplat Facebook till kommentarerna??? Då hade dom nog inte vågar vara lika tuffa bakom skärmen när deras riktiga namn visats!!

  Tack för att du delar med dig av ditt liv!
  Massa kärlek till dig❤️❤️

 18. Men jisses, trevlig stämning i kommentarsfältet!

  Jag har gjort en ”GW” och analyserat kommentarerna. 🙂

  Det är ganska uppenbart att Tess, Fannie och Thea är samma person… förmodligen är elaka Ann-Charlotte, Helin och Mikael samma person också. Samma person under sex olika alias. Jag tror dessvärre att förståndshandikapp var fel diagnos, jag skulle satsa mina pengar på emotionellt instabil personlighetsstörning GONE BAD.

  Tack Magdalena för en bra blogg, du gör det sjukt bra. Hoppas din fördelsedag blir super, trots det där efterhängsna nättrollet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..