Reklamfilm och hundskit!!

Idag hade jag haft en morgon man kan skratta åt i efterhand.

Sura trötta ungar, klockan tickade på i rasande takt. Vi hade bråttom till en reklamfilmsinspelning ( en kampanj där man försöker få barn att våga och testa/äta mer grönt)

Lockat håret, klätt på barnen kläder. EFTERSVETTADES så sminket rann från ansiktet.

Hunden sätter sig ner och skiter på mattan?! (Han måste ha ätit något dumt)

Jag böjer mig ner för att plocka upp högen av brun mjukglass. Vad händer? Jag tappat glasögonen i sörjan. GRRRR

Torkar/tvättar  av glasen och sätter på dem igen.

”men va FANKEN har jycken skitit på fler ställen, lukten försvann liksom inte, förföljde mig?

När jag går in på toan och ser mig själv som hastig i spegeln? Då har jag hundskit på hela kinden och i håret.

Hundbajsen på glasen var borta, men jag hade missat geget på bågarna haha

Tvätta håret IGEN, sen springa till inspelning, gick fel och tog mig till fel adress. Taxi, stress och en unge som BARA VILLE äta grillkorv till frukost 


När vi kom fram fick jag smita in på  toan och försöka fixa till mig så gott det gick


En apa som mådde som mig den här morgonen


Den här raringen (av plast) står i BONNIERS repa hehe ser oerhört verklig och läskig ut tyckte Charlie


Våran rubrik till filmen blev

HUR FÖRVIRRAR MAN EN VEGETARIAN???


Fåret Larsson döptes han till hehe


JÄTTEKUL blev det!!!! Charlie är en stjärna. En liten businessman!!!

-Visst får DU lön för detta mamma? 

Jepp, det får jag

-Då tar jag ut mitt arvode som en sparkcykel istället 

(Ingen dum liten kille det här hehe)


  (Reklam för mina egna produkter)

 

Frågor i kommentarerna om skillnaden på den gröna ALL IN ONE BOOST och guldiga ALL IN ONE BEAUTY

ALL IN ONE BOOST är FRISKVÅRD, VIKTKONTROLL OCH ENERGI (jobbar på insidan av kroppen) 

ALL IN ONE BEAUTY är för HUD, naglar, hår och SOLBRÄNNAN 


Du kan köpa BÄGGE på nätet. BEAUTYN finns oxå att köpa på LIFE 

Nu fram tills på söndag den 3 september köper du 2 burkar BOOST och får 1 gratis! HÄR

(De tog slut men vi har fyllt på lagret lite till igen)


Nu ska jag inte tjata om det längre. 

Äta en snabb lunch hemma, vila höften. Sen ska jag ut och fara igen❤️
På återseende 

 1. haha…skrattade högt för mig själv! Du är ju för rolig. Hoppas du får en fortsatt bra dag!! 🙂
  Har sagt det förut men du har tveklöst den BÄSTA bloggen av alla. Tack för att du så ärligt delar med dig av både roliga, tokiga och allvarliga saker precis som livet är. Istället för som många andras bloggar- där de bara visar upp sina fejkade ”perfekta” liv och där så mycket bara handlar om yta.

 2. Herre Gud vilken morgon!!! =)

  Ett tips till din höft! I samma veva sim du fick intvingad höften så fick jag de med! Är väl lite hypokondrisk så när jag läste att du hade en inflammation kände jag att de Hr jag säkert med!

  Mitt försvann inte så jag litade på min magkänsla blandat med min kunskap som ssk och la mitt förtroende hos min kiropraktor…

  Kiropraktorn såg direkt att mitt ena ben var lite längre vilket leder till felbelastning… sen smörjde jag minst 2 ggr om dagen med Ice power gel! Den bästa mot alla inflammationer enligt mig!
  Vaknade upp en dag och så var de borta!

  Hoppas de blir bra för dig med! Maria

 3. Har använt ” all in one boost” ett tag nu och har blivit mycket piggare! Har aldrig trott på såna här mirakelpiller men både jag och folk i min närhet märker skillnaden! Ska definitivt fortsätta med den och även köpa all in one beauty

 4. Har använt ” all in one boost” ett tag nu och har blivit mycket piggare! Har aldrig trott på såna här mirakelpiller men både jag och folk i min närhet märker skillnaden! Ska definitivt fortsätta med den och även köpa all in one beauty

 5. Har använt ” all in one boost” ett tag nu och har blivit mycket piggare! Har aldrig trott på såna här mirakelpiller men både jag och folk i min närhet märker skillnaden! Ska definitivt fortsätta med den och även köpa all in one beauty

 6. Har använt ” all in one boost” ett tag nu och har blivit mycket piggare! Har aldrig trott på såna här mirakelpiller men både jag och folk i min närhet märker skillnaden! Ska definitivt fortsätta med den och även köpa all in one beauty

 7. Maggan fina Du ❣️. Vilken start på dagen , Du är bäk bara för härlig. Tack för ett gott skratt , de var väl behövt . Tusen tack för att Du finns❣️. Hoppas dagen har varit bra . Och att ni får en fin kväll .

 8. Maggan fina Du ❣️. Vilken start på dagen , Du är bäk bara för härlig. Tack för ett gott skratt , de var väl behövt . Tusen tack för att Du finns❣️. Hoppas dagen har varit bra . Och att ni får en fin kväll .

 9. Älskar din blogg. Du bjuder på dig själv på ett absolut föredömligt sätt!!
  Dum fråga – man kan ta Boost och Beauty samtidigt och få effekten från båda?

 10. Hej & hå , den morgon hade knockat de flesta , men inte dej Starka Maggan .
  Tack för underbar ”in real life” inlägg
  Kramar till dej .

 11. Funderat ett tag på vilken burk jag ska köra på. Går ju inte att välja.
  Kan man käka bägge stöter samtidigt? Eller slår de ut varandra? För mycket av något ämne?

  1. Ja längre fram tror att du får lite rabatt hos LIFE om du köper 2 (eller om det var ett tillfälligt erbjudande när jag stod i butik?) kollar

 12. Asså som du förgyller min tillvaro!!!
  Först BUS i håret, sen hundskit, jag har skrattat
  Tack, tack, tack och förlåt
  ❤️❤️❤️❤️❤️

 13. Godmorgon Du fina Maggan ❣️. Råkade visst slinta på tangenterna när jag skrev till dig igår . Bara en bokstav som jag fick rätt… av väl så blev de bäk … Nu har jag beställt 3 burkar till , vill ju passa på innan erbjudandet tar slut. Ser fram emot att få hem de så jag kan. Komma igång . Ha en härlig dag , och tack för att du finns ❣️. Allt gott till dig , kram Ann i Götet

 14. Haha, skrattar åt din morgon, i efterhand, när man är uppe i det vill man bara skrika..:-)
  Åh, fina Charlie, vilken liten förhandlare, det kommer att bli nåt stort av honom hihi.
  Kramar till dig <3

 15. Ååå vill ha All in One BOOST!!! men dom är slut 🙁 går det inte att få tre för två då…? :/ fylls lagret på igen eller kan man boka nu ändå och få leverans när lager är påfyllt?! <3
  Kramis bästa du <3

  1. Jojemen, tjohhoo o jabbadabbadoo…..nu fanns det ju så klickat hem tre burkar….härligt. Kommer behövas i höstrusket :))
   ha en världsbäst dag!! kramar 🙂

   1. Tack bästa underbara störtsköna coola knäppa gulliga vackra du…för att du förgyller mitt liv med din blogg och allt du delar med dig….sluta ALDRIG :)) äääälskar´t
    kraaaam <3

 16. Hej Magdalena. Läst din blogg i många år fast jag är en gammal tanta på 57′ ‘ Du är underbar som människa. Men när jag ska beställa dina piller funkar det inte för jag bor på Åland. Vill så gärna ha dom. Kramar cina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..