Försoning och möjlighet att säga förlåt?

DELTAGARE SÖKES TILL TV-PROGRAM OM FÖRSONING
Vi söker människor som vill delta i ett tv-program om försoning och vill komma i kontakt med er som gjort något mot en annan människa som ni ångrar. Kanske sårade du en vän, partner eller familjemedlem för flera år sedan, vilket gjorde att er kontakt bröts eller aldrig blev densamma igen? Kanske har du gått och haft dåligt samvete under en längre tid för någonting du sagt eller gjort och känner att det hade varit skönt att reda ut det? Det vill vi hjälpa till med! 
Det går också bra att kontakta oss om du vet någon annan som skulle kunna behöva eller vilja delta.
Skicka din intresseanmälan eller tips till produktionsbolaget Stockholm-Köpenhamn via mail: nadia.liljeroth@sto-cph.com så berättar de mer om programmet! Allt ni skriver/berättar är självklart konfidentiellt. Man måste vara 18 år för att delta.

 1. Det programmet har ju redan funnits, floppat och lagt ner? ”Förlåt mig”
  Var bara otroligt obehagligt att se på… De flesta obekväma med situationen. Bara en tanke

 2. Fast det programmet har ju funnits? O krävde stor skämskudde .. tror inte att de sände allt inspelat material ? Gick ju inte .. var pinsamt för alla inblandade

 3. Det här programmet verkar rikta sig till alla kära Bloggdamer som ständigt verkar må dåligt o skriver om varandra, ibland i lite förtäckta ordalag. Läs sista dagarna.
  I övrigt tycker jag det är ett dåligt o pinsamt program som känns förlegat.

 4. På vilket sätt är det konfidentiellt?
  Ni ska göra ett program om någonting som tar åratal att bearbeta. Och säger samtidigt att de uppgifter som lämnas är konfidentionella.
  Hur menar ni?..
  Vänligen
  //Maria

 5. Tycker att det låter väldigt intressant och spännande! Om det blir bra eller inte hänger ju på formatet och produktion mm. Tror verkligen att det skulle kunna bli ett bra program som säkert även vi tittare skulle kunna lära oss lite av. Lycka till!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..