Ny frisyr, lejonman och tack för tipsen

(Inget samarbete, jag betalar som alla andra för mina frissabehandlingar.  Kanske att jag gör lite reklam för mina ALL IN ONE BEAUTY hår/naglar och hud tabletter? Ni ser ju själva hur fantastiska de är, ser ju ut som Robinson Cruise med min långa lejonman)

PS TACK FÖR ALLA VALUEQARD TIPS!! Tar dem på största allvar. Kul att så många företag vill finnas på våran sida. Idén är magisk! Grym!

Nu ska jag bli Hollywoodsnygg!

Visst har mitt hår blivit långt?? 

Det har blivit lite torrt av all vind och sol i sommar. En inpackning, klippa topparna och lite provisoriskt lejonsvall inför fotograferingen imorgon.


Långt under skulderbladen. 

Det ser faktiskt lite värre ut än vad det är på bilden. Har borstat ut en 4-dagars odushad, svettig, flottig och knölig knut


Känner mig lite beige och guldig idag.. hehe


Frukost med min affärskollega och styrelseledamot Sten. Vi diskuterar strategi och framtidsplaner över lite äggröra och kaffe (åt inte brödet)

Sten tycker att vi ska satsa på en mer hundinriktad all in ONE boost, gå över mer mot den fyrbenta marknaden och expandera verksamheten. 


Vägde 66.7 kg i morse. 60-62 ska jag gå ner till. Min hälsporre och tanthöft mår inte bra av alla extra ”unna sig-trivsel-det är inte just den här lilla limpmackan som gör mig fet- kilon”

Imorgon ska jag till min läkare och få kortisonspruta. Längtar!!! Sen kan jag kanske börja promenera igen och röra på mig.


Min nya craving är morot, apelsin, äppel och ingefära juice


Snygga och duktiga Catta! She is making wonders❤️❤️❤️❤️


Har tagit upp den gamla soffan från Skåne till Stockholm. Vi ska klä om den och göra vardagsrummet lite ljusare. Kul med lite förändringar


Babba-babba-tjock-tjock-habba-habba-zoot-zoot äskar att duscha

Nu vänner ska vi se hur resultatet blir, först lite härlig huvudmassage och en skvallertidning.

PS husvisningen igår var lite av en besvikelse. Det kändes mörkt, instängt och lite mormors garderob. Trist!! Så mycket finare på bild. Vi ska på en ny visning ikväll. Spännande!

Håret är färgat, genomdränkt i inpackning,   och topparna klippta. Vad tycks?


Inte illa va? Inget löshår, bara naturellt…

Om en stund har jag fått min förlängning inför fotograferingen. Det ska bli kul att se hur det blir


Kommer känna mig som en av prinsessorna i John Bauers sagor

C u later 

   1. Jag slänger det jag har hemma i mixern, tillsätter lite vatten och sen har jag juice för några dagar.
    Färdigkokta rödbetor, frysta hallon och blåbär, fryst spenat, ingefära, kiwi mestadels. Även ibland gurkmeja, sojabönor, rädisor, etc.
    Behövs ingen juicer – bättre med mixer så blir det hela grönsaken och inte bara juicen.
    Testa, vet’ja – fungerar hur bra som helst för mig.

 1. Härligt att läsa om din/ er vardag. Måste berätta att jag nu kombinerat All in one Boost och All in One i ca 1 år och mår så jäkla bra.. lite dyrt kanske men det väger upp mitt mående. Väntar på lite bra erbjudande. Tack fina och ha en bra dag. MvhAnette i Ystad

 2. Ditt hår växer ju som ogräs! Jag har lejonman så det räcker och blir över, men det växer såååå sakta på längden. Inte för att jag behöver längre än vad jag har egentligen, men det är ju det där med avundsjukan som gror i en.. 😉

 3. Mörka halvtrista hus är det bästa, för då kan ni helrenovera! Om läget är bra? Mitt hus såg ut som f*n när jag köpte det, men efter utrivning av allt gammalt och sen in med nytt ljust golv, måla alla väggar o tak samt nytt ljust Ikeakök – tadaa! Som nytt! Det är inte särskilt dyrt att renovera ytskikten, och då får ni det som ni vill. Plus att det ju är 30% ROT på allt arbete.

 4. Hej Magdalena!
  Tycker du ser så smal o fin ut, hur lång är du? Det är ju känslan hur man känner sig, tycker själv jag är ”smällfet” efter denna sommaren men alla säger, det syns INTE att du gått upp. Kanske är min ”åldersnoja” som gör att jag inte vill bli en fet gammal kärring, jag är betydligt äldre än du.
  Du verkar vara en fantastisk människa, önskar att jag någon gång springer på dig❤️.

 5. Gokväll härliga du❣️. Ser fram emot när de blir erbjudande på dina produkter❣️. Det blir ha lite is i magen o vänta innan jag beställer . Tänk om man hade sån tur , så man hitta en lika duktig frisör som catta . Tack för alla fina bilder från din dag❣️. Ha en fortsatt fin kväll❤️❤️❤️

 6. Om du gillar juice med morot, apelsin o ingefära såm måste du prova göra morotssoppa. Gjorde det i helgen med just morot apelsin och ingefära.
  Så gott fantastiskt gott ☀️

 7. Snyggt! Ser fram till att följa din träning. Kanske ge mig inspiration, vääldigt god mat o dryck under sommaren. Suck….men det sker liksom inte automatiskt. Man får jobba på fallet…suck. Hur tänker du träna?

 8. Mitt hår växer också så det knakar. Man ser jättestor skillnad: 20 cm ner är det jättetjock och resten är som vanligt, lite tunn. Jag måste fått fler hårstrån. Enda ”problemet” nu är att det ser lite knäppt ut och jag måste gå och fixa till det hos en frisör.

 9. Hej Fina 🙂
  Försökte gå via ”Kontakt” men den sidan fungerar inte för mig.

  Detta hus verkar vara perfekt för er stora familj samt F´s alla bilar 🙂

  https://www.hemnet.se/bostad/villa-10rum-sigtuna-kommun-svalangsborg,-svalangen-110-12035435

  Tack för att du är du – det är så uppfriskande att följa en blogg där man vet att äktheten är prio 1!

  Trevlig helg,
  Kram Cecilia i Sollentuna

  https://maltesmammablog.wordpress.com/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..