WAY out WEST

WOW kanske man säger? 

Efter jag jobbat igår sprang jag runt som en galning på stan och letade efter ungdomskläder. Vad sjutton har man på sig när man går på en hipp och cool musikfestival?

PS Ber om ursäkt redan nu. Har glömt mina glasögon och ser inte vad jag skriver. Stavfel kommer komma. MÅSTE köpa eller låna under dagen


Det blev den här klänningen. Den trivs jag i.


PS köpte mina först FOTVÄNLIGA hälsoskor igår!! Betyder det att jag blivit gammal????

De ska rädda min höft, hjälpa mot belastningsskador och ge mig hållning och rädda mitt skelett hehe


Jag vet!! Stödstrumpor är inte sexigt!! Dessa ska jag INTE ha på mig idag


Ps middag hemma hos vänner igår. 


Det var riktigt mysigt… 


En tidig kväll, god mat och många skratt


Nu måste jag sluta att skriva, ska möta upp Paula, Mona och ZOEGAs om 5min på Gothia towers

Kram 

 1. Hej. Låter som bra skor, vilket märke är det??
  Jobbar i förskola o letar o letar efter skor som hjälper mig med bra hållning.
  Tack för en sååå bra blogg ☀

 2. Skönt ändå att du är såpass rörlig trots öm höft. Hade jag sprungit så fritt så hade det livet både kiropraktor o massör efter. Minsta felsteg så blir det låsningar för min del…trist.

 3. Vill bara tacka för världens bästa blogg!! Du är ju helt otrolig som bjuder på dig själv och ger mig så många genuint bubbliga och härliga skratt! Din familj och dina vänner kan sk(r)atta sig lyckliga att de har dig! All lycka!!❤

 4. De amerikanska skorna ALEGRIA räddade mig från höft OCH knäoperation. Har varit helt besvärsfri i 6 år. Innan kunde jag inte ta tio steg utan kryckor.
  Köper på internet. Värda varenda krona, för mig.
  Används mkt av sjukhuspersonal som går och står hela dagarna.

  1. Ha ha ha! Visst är det härligt med ett sådant i bland?! ❤️ Kan väl säga att det såg lite smidigare ut när barnen gjorde samma hopp..

 5. Dom skorna är superbra för kroppen. Har egna och sålt massa sådana skor. Jobbade i en butik som var först med dom i Svergie. Kanske inte super snygga men dom funkar bra om man inte ska gå nattklubb, då kanske man vill ha nåt annat, ha ha ha

 6. Hej! Jag läser alltid din blogg- älskar den! Tack för att jag får ta del av din glädje, sorg och allt annat som hör livet till. Själv är jag en 3-barnsmamma som bor i Ystad, men jag har inte sett dig här än 🙂 Jag äter dina piller och blir ofta inspirerad att skaffa saker du visar här på bloggen. Den där snuttefilten i bambu du rekommenderade när din minsting var nyfödd är exempelvis verkligen guld värd hemma hos oss. Detta är första gången jag kommenterar och hoppas på svar! Din färgglada klänning är fantastiskt fin!! <3 Var är den köpt?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..