Udda kärlek…

En udda dialog med min syster.

Min älskade DEFENDER står parkerad där under sommaren, och jag saknar den

 1. Hej Magdalena,
  Jag brukar ALDRIG kommentera något nånstans och jag har läst bland annat din blogg länge.

  Men kände att nu jäklar, Läser nästan varje dag och blir full i skratt och glad. Du verkar vara en jätte härlig person och en fantastisk mamma. Älskar hur öppen och ärlig du är! Skit i alla som kommenterar negativt, de kallas avundsjuka bara. Kör på och jag hoppas jag får läsa om dina dagar i många år till 🙂
  Jag önskar dig all lycka, det förtjänar du!
  Strump-VDN verkar också vara en bra människa, så då passar ni verkligen ihop!

  Ha en bra dag 🙂 / Therese

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..