Norrköping och veckovinst

Vilken härlig dag det blev. Norrköping here we come

När solen skiner, då jobbar jag såklart…

Jäkla skitsommar. 1 stranddag har jag fått, och i lördags var det helt ok. Blåsigt, regn fast lite sol.. Resten av Sverigesemestern har verkligen varit vädermässigt SKIT.

Har det ens varit någon sommarkänsla? Jag är ledsen men jag tycker inte det. Kan nog vara den sämsta sommaren jag kan minnas?


Självklart blir det fint när jag är iväg. Filip är med ungarna på stranden. De badar och ska grillaBlev lika ful på bägge bilderna. Kunde inte välja. Pest eller kolera. Tycker färgen på klänningen var finast på den övre bilden. MEN den blåser upp, och det ser ut som om jag har en babianröv med blöja.


Stövlar och klänning från ELSALEONIE 

Älskar den här sommarklänningen. Ingenting som skaver eller sitter åt, långa armar och perfekt lårlängd.


Solar och lite i pausen


The gang


Quick and dirty, in and out….

Nu sitter jag på tåget hem. Klockan 11 är jag i Ystad, då tänker jag krypa ner och gosa med barnen.


Tack för att ni finns!!! Gillar er så mycket att hjärtat tar små skutt❤️

 1. Kan inte annat än hålla med,riktig skitsommar!! 2 dagar har vi varit på stranden & då knappt uppehåll.. Sämsta sommaren jag kan minnas,varit usel här i Hälsingland…

 2. Håller med skit sommar inte badat en gång denna semester har nog aldrig hänt
  Du är bra du Magdalena tack för allt du delar med dig av
  Kram kram

 3. Håller med dig, har inte badat en gång i sommar!!! Vart på stranden en gång! Tack för den bästa bloggen jag vet! Du är bara för härlig!

 4. Ett tips är att ta katamaranen på bara 1h och 20min till bornholm ifrån Ystad.Vi har nyss varit på Bornholm och där lyser solen En superfin ö med jättefina stränder ,en supermysig stad (Rönne) och många ställen att göra utflykter till!

 5. Tänk att du var utanför mitt jobb idag (en av dom där uppe på balkongen).
  Du gjorde iaf min dag bara av din närvaro. Var härligt att få en skymt av dig. Synd att man var för feg för att gå ner och ta en bild av dig.
  Hoppas resan hem går bra.

  1. Synd, Jag skrev att det borde du ha gjort, om du ville. Det är inget märkvärdigt med s k ”kändisar”.(Kommentaren försvann tidigare, något tekniskt).

 6. Nämen ! Var du i min hemstad ? Nästa gång kanske du vill ha en kopp kaffe med lite utsikt över Bråviken hemma hos oss ? Välkommen

 7. Du skulle hängt mer i Norrköping i sommar. Tycker det har varit toppenväder mest hela tiden (undantaget senaste dagarna då). 😉

  1. Juni o första två veckorna av juli tycker inte jag att Norrköpingsvädret levererade alls! Jag var o badade en dag men då tog jag inte ens av till bikini för det blåste för kallt! Vi har nog helt olika uppfattning om sommarvädret här i Norrköping 😉

   1. Ja, från midsommar till 8 juli kan jag inte uttala mig om förstås, för då var jag på Rhodos. 🙂 men när vi kom hem tyckte jag det var kalasfint? Soligt och skönt utan att vara tvärhett. Det är ju först nu det börjat regna och vara svalare. 🙂

    Men visst, nån medelhavshetta har det ju (tack och lov) inte varit. 🙂

 8. Åh var du här! Hade varit så kul att träffa dig. Tycker du verkar vara en varm och härlig person. Och skitrolig förstås Kram!
  Ps Tycker du blev fin på båda bilderna!

 9. Oj, skitsommar håller jag inte alls med om, men det beror var man befunnit sig i Sverige har jag förstått!
  Jag har badat massor och haft många sommardagar.. tycker att har varit härligt! Tror att man ibland glömmer bort att någon 25 gradig värme i Sverige i flera veckor förekommer sällan.. vi bor ju i norra Europa Östkusten, tio mil söder om huvudstaden har varit stället m bra väder. Men över 20 grader har det varit i flera veckor nu ju
  Dock var vi i Grisslehamn förra veckan m husvagnen och vädret var ljuvligt!
  Tack för en bra blogg!

 10. Tycker att det har varit en helt okey sommar. Blåst lite mycket ibland. Men har allt varit en del på stranden å även badat ett par gånger i både hav å sjö. Förra sommaren däremot var en riktigt skit sommar. Bor i Västergötland.

 11. Tycker att det har varit en helt okey sommar. Blåst lite mycket ibland. Men har allt varit en del på stranden å även badat ett par gånger i både hav å sjö. Förra sommaren däremot var en riktigt skit sommar. Bor i Västergötland.

 12. Håller helt med dig! Bor på Öland (solens och vindarnas ö) och vi har verkligen haft skitväder. Två dagar på stranden har det blivit, jäkla skitsommar imorse kändes det att hösten är på väg, känns i vinden. Tack för att du är du. Kram

 13. Jag håller med Ullis ..jag tycker att vi har haft en toppensommar i år! Men det verkar vara väldigt lokalt.. (Bor också 10 mil söder om Stockholm).
  Jag har verkligen inte förstått allt gnäll om att det har varit en dålig sommar! Jättekonstigt!! Här har solen visat sig mest hela tiden. Vår gräsmatta hade mått bra av lite mer regn, den är snustorr och helt gul. Som tur var kom det lite välbehövligt regn häromdagen!

  Jag skickar lite sol till er alla som är missnöjda med vädret denna sommar! ☀️

  Älskar din ärliga och härliga blogg! Den är uppfriskande och gör mig alltid på gott humör!
  Kram

 14. Vill bara säga att jag ofta skrattar högt när jag läser din blogg! Och det känns så befriande, tack för det! Och tack för att du delar med dig av allt!

 15. Tror du varit på fel plats i sommar, Magdalena, i alla fall ur vädersynpunkt. Jättefint väder i Stockholms skärgård o även en super fin Midsommarafton.
  Ostkusten är fortfarande fin o njuter ute på ön.

 16. Du får inte vara så självkritisk 🙂 Innan jag hann läsa din text och bara såg bilderna tänkte jag att WOW vad hon är vacker!!

 17. Med stigande ålder så har jag fått allt svårare med värmen. Sommaren har gett så många möjligheter att sitta i solen i trädgården. Läsa en bok. Somna en stund… Utan sällskap av barn så söker jag mig inte till stranden och då blir det heller inga bad… livet med vuxet barn blir så stilla.
  Älskar din blogg och ditt aktiva liv med alla resor. Spännande och innehållsrikt! Med sol och upplevelser. Tack Maggan för att du delar med dig av ditt liv.

 18. Har alltid beundrat dig och tycker du är en så fin förebild . Och igår var du utanför mitt jobb! Blev så himla glad , det kommer jag leva på länge. Tyvärr vågade jag inte gå fram och hälsa på dig , ( stod uppe på balkongen med mina kollegor), vill önska dig och din familj all lycka i framtiden , kramar Cissi.

   1. Ja jag får hålla utkik om du har vägarna förbi Norrköping igen , så LOVAR jag att hälsa på dig!, ha det bäst fina du, kramar Cissi

 19. Du är en sådan inspiration ❤️ Jag lever mitt i kaoset (tre flickor under 4 år) som du(?) och läder på det till sjuksköterska. Finner ingen annan blogg i världen lika underhållande att läsa som din! Du gör allt det där kanske jobbiga till positivt. Jag hoppas från djupet av mitt hjärta att du vet vilken inspiration du är för andra kvinnor. Du är vacker, rolig och en fantastisk mamma. Du ska vara SÅ STOLT över sig själv! Många kramar / Mona

 20. Tycker att du är en underbar person! Himla kul att följa din blogg… Så underhållande! Du är bäst Skrattar så jag trillar av stolen ibland! Kramar till dig/Camilla

 21. Bor på västkusten och håller med, en riktigt dålig sommar. Kall och blåsig, fy, en dag på stranden har det blivit. Hoppas augusti och september nu kan leverera lite VÄRME. Tack för bästa bloggen ever ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..