Årliga tennisturneringen

Tack Johanna och Hasse!! ❤️


Korvgrillning, turnering för barnen och de vuxna. Hundar och strålande sol…


Farmor Carin och Mumin…

Charlie ville cykla, men jag tycker att vi tränar i skogen. Inte vid den stora vägen. INTE uppskattat

Packad lådcykel och Mumin 70 på cykel..

Första gången på 30 år

In i lådan gick bra….

… ut? Lite värre


Ojjj, ska vi hjälpa tant??


Nu saknas bara de större pojkarna. De hade älskat den här dagen.


Pollhäng


Stolta barn under pokalutdelningen

Morran och Sten


Blöt pussIkväll blir det buffé och middag på Saltan


Kram och på återseende


❤️

 1. Hänger ni på Saltan mot en avgift? Flera vänner till oss har frågat och för svaret att poolen enbart är till för hotellgäster som betalar för sitt boende, men ni kanske har en speciell deal? En uppriktig undran bara 🙂

 2. Gläder mig att ni äntligen fått sol i Ystad. Har vänner som bor där och dem har inte varit så glada över vädret. Ha det bra!

 3. Är inte sten din sons hund? Du skrev väl nyss att han var nere för att hämta hunden? Det verkar som att du har hand om honom?

  1. Jag skrev en gång förut men jag vet inte om du tog bort det med flit?
   Det är jätteviktigt för en liten valp att inte bli bortlämnad. Den måste knyta an till sin nya Matte/husse.

 4. Skulle läsa om överfallett på Lance hittar inte, borttaget?
  Läste att du och din blivande äkta hälft skulle täcka upp för varandra köra teamwork nu när semestern var slut. Det kanske inte funkade.
  Hade inte ni en hund förut som ni lämnade bort?
  Önskar dig en fortsatt trevlig helg!

   1. Ja flera hundra. Jag ger inte bort dem, jag halal slaktar dem eller svälter sem till döds… sten ligger riiiiisigt till!

    1. Grrrrrr han har inte fått något vatten…. kanske kommer han TÖÖÖÖÖRSTA till döds? Eller på skånska tööörschta ti dooods…

 5. Min kommentar igår, verkar inte komma fram ? Hur som helst så tycker jag att det är så härligt att se Mumin in action. Mer av Mumin tack. Och Tack för en helt underbar blogg.

 6. Herrejösses vad go har är lille herr Lo <3 Jo hela högen förstås 🙂 Så härliga bilder har du Alltid..Blir så glad att läsa din blogg <3 <3 <3 Kram Lena

 7. Jag tycker att det är trist att inte på någotsätt få ifrågasätta saker som Magdalena gör eller säger. Det finns alltid ett gäng med försvarare som även backas upp av Magdalena. Ja tycker personligen att det är trevligt med blogginneha are som även möter kritik eller frågor lite mer nyanserat.jag är ganska säker på att jag får flera svar som skriver att jag inte ska läsa bloggen om jag är missnöjd så ni behöver inte bemöta inlägget.

  1. Amen Stina!
   Håller också med, här blir det ett jävla tjolabaloo om man ifrågasätter utan att vara otrevlig. Lite som när man gick i skolan och ifrågasatte den populäraste bruden i plugget, då kom svansen av beundrare och hoppade på en.

  2. Personligen tycker jag om när Maggan biter ifrån på sin blogg. De allra flesta bloggerskor svarar så jäkla äckligt trevligt tillbaka på en kommentar där vederbörande precis fått höra vilken stor skit hen är eller nåt annat liknande. Fattar man ju att det ryker mellan öronen på bloggaren samtidigt som hen skriver ett svar tillbaka haha DÄRFÖR gillar jag Maggans blogg. Ärligt o rakt!!

  3. Varför ska ni ha rätten att ifrågasätta det Magdalena skriver. Hennes liv och blogg, hon har väl ingen anledning att förklara sig för er kattEvor.
   Tycker hon är grym som står för vem hon är och har en ärlig blogg utan att försköna allt.
   Låt bli att läsa om det inte passar er!
   Go Maggan go!❤

   1. Tack fina Maria… ❤️ känner lite samma sak.. instagram känns mer ok att ställa frågor på, där man ser personen ifråga. Här på bloggen kan ju Sara vara en gammal exman. Alias bakom skärmar, som kräver svar, förklaringar och ifrågasätter. Why liksom?
    Det är ingen rättighet här. Ställ mig gärna en fråga på instagram där du har ett öppet konto och kör med raka kort… då svarar jag gärna på en undran… tack Maria! Du gjorde mig glad

  4. Jag möter vad jag vill, hur jag vill.. jag skulle personligen inte få för mig att sitta bakom en skärm och ”ifrågasätta” en främling?

   1. Jag respekterar givetvis det Magdalena. Du behöver dock vara fullt medveten efter dessa år att i en blogg kommenteras det både positivt,konstruktivt men även elakt och ifrågasättande. Är man så öppen som du är ökar så klart risken med att folk tycker till.

 8. Angående hundar…alla ser inte på sina hundar på det sätt jag ser mina till exempel. Jag skulle aldrig kunna lämna ifrån mig en hund som jag haft hand om och älskat under en tid. Aldrig, men jag inser att inte alla hundägare fungerar lika. Blocket är ju ett bra exempel på det, med alla omplaceringar.
  Med det säger jag inte att jag har rätt eller är bättre än andra, jag konstaterar bara att alla är olika, både på gott och ont.
  Magdalena har väl gjort det hon tyckte var rätt i hennes situation helt enkelt.

 9. Blä. Spyr på alla negativa människor. Gör nåt vettigt istället och håll käften! Tar du åt dig, då är du en av dom. Hälsningar från ett soligt Öland.

 10. Du hade ett instagraminlägg imorse,med diverse olika ansiktsuttryck och hälsningar till din man. Varför är det borttaget och har ni gift er?

  1. Gillar att en person vid namn XX strängt uppfordrande kräver svar på frågan om varför Magdalena tagit bort ett inlägg på Instagram (här och inte på just Instagram) samt med en annan fråga insinuerar ”varför har ni inte gift er när ni sagt att ni skulle gifta er. Försöker ni föra oss bakom ljuset eller!”.
   Internethumor! 🙂

 11. Mitt bästa dygn denna sommar var på Ystads Saltsjöbad (Saltan) förstår att ni har det bra därSkulle också vilka ha en Mumin❤️Kram från mig!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..