Inspelning, cyklingen och kräftor

Idag hade vi en MYCKET trevlig inspelning i Ängelholm, det tog mig bara en dryga två timmar att åka till jobbet. Skönt!


Underbara människor vi överraskade idag! Jessica och Anna med hela sin grymma kör. 

FRISK och blåsig promenad i hamnen imorse

Älskade ungar! Bägge två älskar hattar


Babba-tjock tjock älskar oliver OCH glass


Tunn-tarmen oxå


Charlie den lilla stjärnan har lärt sig cykla idag!! Efter andra försöket…

​​Så stolt!!!!

​​ikväll firar vi med kräftor


En mysig kväll på innergårdenVår käre vän Per tittade förbi….

Nu ska jag mysa och njuta av kvällen. Imorgon är det den årliga tennisturneringen


Syns senare ❤️

  1. Men du. Visst är det väl så att dom ni kommer till är lite förvarnad innan? För när man tittar på det så är det ju alltid en massa släkt och vänner hos personen och det är fika framtaget osv. Och så ser man på dem att de liksom vet om det redan. Eller har jag fel?

    1. Kanske jobbet,kören,el familjen vet och får instruktioner att göra en luring;)Sen kanske huvudpersonerna börjar ana ugglor i mossen?Läste i våras om bloggaren Johanna Toftby, vars fästman i Göteborg vunnit.Hon hade slitit för att lura gubben till en lunchtid i city,han gick så fort så hon fick kasta sej på marken och knyta skorna för att få rätt timing; o ja han undrade nog vad som tagit åt henne så när överraskningen var ett faktum kan ju ingen av dom sluta garva;);) finns på klipp (som reklam då o då)Johanna hade fått nogranna instruktioner av tv, berättar hon i bloggen.

  2. Vilka kräftor köpte du? Verkar som att det är lite grisen i säcken det där med kräftor, så tipsa gärna om de var goda! Ser väldigt mysigt ut!!

    PS, har ni varit i hembygdsparken i Ängelholm? SÅ fint – djur, lekplats, mat/fika, äventyr för barnen. Finns ett jättebra Järnvägsmuseum i Ängelholm också. Helt klart värt ett besök, bra dagsutflykt.

  3. Min dotter i samma ålder äääälskar också oliver! Folket tycker det är udda…kanske lite? Hon älskar ädelost och inlagd silverlök också 🙂 Hehe !!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..