Ystad och urinvägsinfektion

Tristan TACKAR er alla!!! Han känner sig lite generad av allt beröm han fått.

Visst är han duktig?! Tyvärr förstår han inte riktigt det själv. Jag har tjatat om lektioner och sjunga kör, men han vågar inte….


Korv hade urinvägsinfektion. De ska skickas iväg provet på odling. Medicin och smärtstillande. 


En riktigt praktisk liten väska!! Hittade på Arkens zoo imorse

Jacka CULTURE

Byxa CULTURE

Skor GUCCI ”kopior” från Spanien 


Den här rackaren har jag letat efter ÖVERALLT på gågatan idag…

Fantastisk!!!! Lånade lite av Hannahs och är helt kär. Underbar lyster och färg


Charlie ”missar” havet…… elakt med lite kul hehe


Bobbo-LoLO-tjubba-tjubba-tjock-tjock

Nu mina vänner ska jag stänga igen alla fönster. Himlen är mörk, närsomhelst kommer Gud hälla en hink vatten över oss här i Ystad


Mumin ska precis avnjuta en flaska välling. Jag är sugen på feta-melonsallad. Måste ta lådcykeln till Ica innan det stänger

PS: NÅGON här i Ystad som känner någon hundtrim i omnejden? Har ringt runt men utan lycka. Semester eller fullbokat..

Sten behöver klippas


Kram på er!♥️

 1. Tråkigt att bli överfallen och tyvärr är det så att det troligtvis blir avskrivit men ni bör anmäla pågrund av statistiken och att det då i framtiden kanske kan bli bättre för att det finns underlag på att sådant här händer.

  Va rädda om er ❤️

 2. Men så klart ska det anmälas!
  Tänk om ingen anmäler. ”Nej i Stockholm förekommer inga överfall/rån”….
  Det blir ju tokigt.

 3. Fyyyy fan säger jag bara! Sicka jäkla svin!
  Blir sååå arg.
  Tycker absolut att ni ska anmäla även om det inte leder till nåt. Man ska inte bara nonchalera det.
  Usch för att man ska behöva vara otrygg.

 4. Näe usch vad less man blir på allt skit som händer hela tiden. Denna utveckling är skrämmande. Så snabbt barnen lämnar hemmet blir jag orolig…
  Tur att det gick bra för Lance.

 5. Vi brukar klippa vår lilla hund i Häljarp. Det är ju inte precis nästgårds, men i Skåne åtminstone. Hon är både duktig och trevlig. Vet inte hur hon jobbar i sommar, men kan ordna telnr om du vill kolla upp det.

 6. Usch vad hemskt! Hoppas Lance mår bättre nu. Anmäl!
  Jag undrar om du använder Sheer sun-serumet som det är direkt huden, är blandar du det med en ansiktskräm?

 7. Hoppas Lance är OK och att han ”skrämde skiten” ur de där idioterna.

  Tycker också att ni ska anmäla, om inte annat så för att
  det ska finnas med i statistiken. Om ingen anmäler brott så
  ”Finns de ju inte” och därmed får vi gå ännu mer otrygga ute.
  Anmäl även om de inte startar nån utredning.
  Kram till er alla

 8. Men fy vad hemskt med Lance men samtidigt lite bra att det var just han, kanske att han var med och medverkade till att just någon av dessa inte gör om det. Samtidigt vet jag inte om det är så bra för just Lance att du skriver det här, jag vet att vissa är väldigt stränga med vad som endast får ske i dojon och inte. MEN jag skulle känna samma tacksamhet som du. <3 <3

 9. Fy satan i helvete, jävla AS det finns! Jag är helt galen över hur samhället har utvecklats och hur politiker bara blundar och vägrar se vad som faktiskt händer! Rån, överfall, mord, våldtäkter, inte ens små barn går säkra. Fy satan!!!! Det är bara en massa fina ord och floskler som politiker slänger sig med, jag blir galen!!!!
  Vilken tur han hade Lance, tack och lov att han kunde ta sig loss! Och vilka fega as som såg men som tittade bort! Skämmes tamefan! Ursäkta för alla svordomar men jag kokar inombords över samhället vi fått och jag är rädd bara mina barn går utanför dörren numera. Att inte fler reagerar OCH agerar säger mycket om vart Sverige är på väg…och det är då dessvärre inte uppåt!

 10. Jag tyckte väl att det var du som satt bredvid oss på lunchen i dag på ”Store Thor”, blev din lunch också förstörd av den högljudde gubben bakom oss som satt och skröt om sina möten med kungen??

 11. Det är förjävligt rent utsagt! Att man inte ens kan gå ut oavsett om man är tjej, kille, ung eller gammal! Jag blir verkligen rädd över att sånt här får ske, jag håller med, det skulle läggas ner omgående, det är ännu värre. Men det är det man är van vid!

 12. Jag var ute med min lilla hund mitt på dagen i Trelleborg när jag blev attackerad verbalt med sexuella inslag av fyra ”ensamkommande”. De följde efter mig och sa bla ”sexy lady, wanna fu**k you”… blev så himla rädd och ju mer jag ökade stegen ju mer skrattade de o ökade de med men till slut vek de av o jag halvsprang hem o ringde gråtande min man som ringde polisen! De skickade direkt en bil hem till mig och sa att även om vi inte kommer ta dem, även om det läggs ner direkt så är det JÄTTEVIKTIGT att anmäla för att problem som inte syns, finns inte! Så anmäl ALLTID!
  Tack för en underbar blogg! Den enda bloggen jag läser!

 13. men fyyy vad läskigt 🙁 usch för denna värld.. vilken tur att han kunde försvara sig.. o han har tyvärr rätt de är meningslöst o polisanmäla för de har för mycke.. fast ändå bra om ni anmäler så de finns med o han kanske kan ge signalement som ingen annan kunnat?

  kram på er <3

 14. Fruktansvärt för Lance. Håller med dig. Had händer med vårt fina land!!! Förstår inte hur någon tycker om det. Rätt ut med alla Har själv butik börjar bli rädd att gå till min arbetsplats Svenska folket bestämmer hur Sverige ska bli i framtiden. Korv är såååå söt. Trevlig rolig blogg du har

 15. Så fruktansvärt med överfallet! Tur att det gick bra ändå, fysiskt. Ja, vart är samhället på väg… Och som andra sagt: anmäl så att brottet hamnar i statistiken i alla fall.

  P.S. Dina skor ser inte ut som Gucci-kopior utan de skor som min spanska favoritdesigner Gloria Ortiz har gjort, de som liknar Chanels espadrillos…Alltså inga kopior av Chanel heller, men liknande. F.a. gillar jag Gloria Ortiz väskor. Underbara till bra priser! Finns bl.a på El corte ingles.
  Ha en skön helg! Kram

 16. Usch så hemskt med Lance MEN tur han kund försvara sig.
  Fruktansvärd utveckling i samhället med överfall. rån, misshandel och väldtäkter.
  Och jag förstår att han inte vill anmäla dem FÖR de händer ingenting i detta JÄVLA samhälle för det är så synd om dem!

  Hörde på tv igår om vissa grupper som samlas runt plattan bl.a men det är ju så synd om dem!!! Kanske inte rätt forum att utrycka sina synpunkter men tror du förstår …..
  Jag tycker dock han ska anmäla det för statistikens skull för om man inte gör det syns det inte och här behövs mer poliser på PLATS.

  Hälsa att han var modig!

  Kram Iréne ( mormor/farmor till sex barnbarn)

 17. Så skönt med någon som kan skriva att det just är vuxna barn som utfört detta. De som vi med öppna armar öppnat upp för och som beter sig som skitstövlar i samhället och kostar massa pengar på bekostnad av allt annat som kommunerna inte längre har råd med. Fy. VARJE dag står det om saker som inte stod där för 15 år sedan. Våldtäkter, rån, knivar, skjutningar. Alla bara accepterar i det tysta…det typiskt svenska….konstigt att partiet med 2 bokstäver tar över. Jag är precis som du Magdalerna så oerhört trött på samhället och skiträdd att släppa ut barnen. Vissa förstår inte när jag säger detta. Det jag då undrar är vilket låtsassamhälle denne person lever i?? Tack för bästa bloggen!!!! Du äger!

 18. Åh vilken tur han e så duktig på sin sport och kunde ge dom en omgång. Han har tyvärr sant polisen lägger ändå ner sånt… Det hände min son som blev överfallen av ett tio tal killar! Så arg man blir. Älskar din blogg .

 19. Anmäl för statistikens skull, och för andra offers skull som inte har samma ”kapital” av skills stöd och plattform som din son! Gör det Magdalena!! Fö vad jävla King att kunna försvara sig med allt i ryggmärgen som sitter då det blir skarpt läge!

 20. Vilken tur att Lance kunde försvara sig! Det sorgliga är att ingen vågar ingripa och hjälpa den som utsätts för brott…
  Måste säga att du har söta, gulliga ungar och en fantastiskt go liten hund! Du är fantastiskt fin du med!
  Önskar dig en fin helg!
  Kram

 21. Hej Magdalena!
  Fick inspiration från din blogg till att handla kläder på MIKKAS. Jag behövde dock skicka tillbaks kläder då de inte passade. Det står att man ska kontakta deras kundtjänst om man behöver skicka tillbaks. Problemet är att man inte kan skicka mail dit, man får det skrivna i retur p g a att det blir nåt fel när man skickar. Finns heller inte nåt telnr att kunna nå de på, numret är avstängt säger de när man ringer.
  Vill inte gärna betala för kläder son inte passar…
  Ursäkta att jag blandar in dig, men tänkte bara om du möjligtvis har några kontaktuppgifter till sett företag?

  Förövrigt vill jag tacka för en härlig, klok o inspirerande blogg .

  1. Hej Åsa,
   Hon är aktiv på Instagram, med försäljning av kläder. Sök henne där på Mikkascom så får du garanterat kontakt.
   Ha det bra

 22. Är så jäkla obehagligt med de här ”gängen” och att de flesta har vapen av olika slag. Många av dom har dessutom inget att förlora vilket gör att de är riktigt farliga. Bor själv i Malmö och här är det helt sjukt!! Skönt att det inte blev värre för din son. Är livrädd när min snart 13 åring är ute…:(

  Ha en fin dag
  /Ina

 23. Förstår precis Lance känsla av att inte anmäla MEN anmäler man inte är det som att det inte har hänt. Det syns ingenstans i statistik och liknande och då kommer samhället/ polis aldrig få resurser eller info om att/vart det händer.
  Det är inte okej och det ska uppmärksammas och belysas, inte gömmas och hållas tyst om!
  Tack för en härlig blogg!
  Kramar från en polis som jobbar i dessa frustrerande situationer.

 24. Alla dessa obehagliga gäng. Bor själv i Malmö och går inte ut efter det blivit mörkt. Skönt att Lance kunde försvara sig. Tycker oxå ni borde anmäla för statistikens skull. Kanske politikerna gör något framöver, även om det troligtvis inte blir nån förändring.

  Gällande hundklippningen så kan jag varmt rekommendera Lena´s klipp & Trim i Malmö om ni har vägarna förbi här nån dag. Superfin service och öppet nu i sommar. Nås på 040-294599. Själv brukar jag åka dit på drop in med min vovvsing. Ha det fint!

 25. Blir så arg när jag läser om dessa rån och överfall som sker dagligen på våra gator numera! Svensk politik styrs av rädsla. Jag har tills vidare förbjudit mina tonåringar att röra sig inne i city efter klockan 18. Det är helt enkelt inte säkert längre. Dem förstår men fyller snart 18 så känns helt fel att behöva göra det. Hoppas verkligen att sittande politiker visar handlingskraft snart!!! Förstår varför du funderar på att flytta till Spanien. Tack för en bra blogg!

 26. Jag hade anmält ändå. Sådana här saker ska inte tystas ner. Det ska synas om inte annat så i statistiken. Om ingen anmäler så kommer ändå färre att bry sig. Kramar från en vars barn fick en flaska i huvudet i bankomatkön med tinnitus som följd och en annan son som blev nerslagen på öppen gata med knogjärn kl ett en onsdag. Det glinet blev hittad i skolkatalogen och faktiskt fälld i tingsrätten. Varvid pappan sa. Nej vi ska inte överklaga han ska lära sig av det här och förhoppningsvis aldrig göra om det!! Så det finns ljuspunkter. Faktiskt. Kram

 27. Anmäl! De var nog varken första eller sista gången de gjorde ett försök. Är det flera som anmäler är det kanske större chans att man får fatt dom, genom att se mönster och liknande. Och får polisen väl fatt i dom vill man ju att de åker dit för all skit de gjort, och inte bara T.ex ett av 25 fall.

 28. Har hunden blivit er ?svårt med barn/ungdomar som vill ha djur men de inser inte alltid begränsningarna eller arbetet som det innebör

   1. Hon har sagt att det är Lance hund men det är väl klart att man delar på ansvaret när man är en familj.
    Det är väl bra att man kan hjälpas åt.
    Alla älskar säkert den lilla vovven:-)))

    1. Självklart hjälps man åt men Magdalena har ju själv lämnat bort sin hund och har ju en hel del resande .men mumin finns ju så klart

    2. Om man skaffar en liten valp, så är det jätteviktigt att man som ägare har valpen hos sig.
     Man låter den inte vara hos någon annan.
     Och Magdalena har lämnat bort minst 2 hundar dom senaste åren.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..