REA och 20 % RABATT

Reklam för snygga kläder, i samarbete med min kompis Tina och hennes webbshop ELSALEONIE

Apoteket, en promenad på stan. Lite tröstshopping på HM-rean 


Film och popcorn..

Tack för att du finns och förfögyller MIN dag med din närvaro


Tina messade idag och vill tipsa mig, så att jag kan tipsa er… 


Många vackra plagg både på rea och ordinarie 

Tina ger er 20% RABATT  på ALLT, även REA

KOD: graaf

Funkar månaden ut….

Bra va! Jag älskar både mina lite utsvängda och stretchiga jeans och den vackra öppna skjort/blusen

Passa på att fynda! Klicka HÄR!

 1. Löv u☺️
  Läste upp ditt inlägg för min man och vi skrattade i kör (igenkänning deluxe). Han vet att jag följer din blogg och jag sa idag att här har du en bland alla vi andra. Livet jer int eljest

 2. Tack själv för att du finns, och förgyller min kvällsläsning. Blir alltid ett litet suck när du inte lämnat ditt ”dagsavtryck”.

 3. TACK! För tipset och rabatten. Har nu beställt en tunika jag provat tidigare men inte köpt vilket jag sen ångrat. Idag var jag tvungen att kika efter den igen men då var den slutsåld. Tack vare dig och din vän är den nu på väg till mig!

 4. Stor igenkänning…….. efter några veckors ”semester” själv med 4 kids ( mannen har eget företag…..) gav mig iväg på camping tripp i år igen, tydligen lärde jag mig ingenting förra året Men mitt i kaoset flödar ändå kärleken❤️

 5. Hej härliga du! Har precis lyssnat på dina två böcker. Den första var extremt rörande och man blev djupt berörd. Den andra var så rolig och igenkännande, både skrattade och grät. Tycker du ska vara sååå stolt över dig själv , för den person du blivit med tanke på allt du varit med om. Jag älskar din inställning till livet, tror fler borde tänka efter och ta vara på livet. Ha en underbar sommar!! ☀ Kramar MallaB72

  1. Känns som om jag svarat 1000 gånger hihi
   Pyret blev svartsjuk på barnen, började kissa i sängar och bitas. Hon bor nu i ett barnfritt hem. Drottning och får all uppmärksamhet.
   Tufft. Men hennes välmående går före mitt. Hon hälsar ofta på, men vill INTE stanna hehe

 6. Så underbart o följa din blogg ! Har följt dig i många år ! Det känns som man känner dig ! Hur går Marabella planerna ?

 7. HAhaaa välkommen till klubben! Har också en liten energisk
  Calvin hemma som både simmade och cyklade redan som
  treåring!! Nockar allt och alla i sin väg (vuxna, barn och hundar) och bara sprider sån kaos omkring sig 24:7 men också sååå mycket kärlek så klart. Har hela tiden undrat hur alla andra orkar med 4-5 barn.. Tack för en härlig blogg, du är bäst! kram Minna ps: han kommer aldrig att
  sitta still och titta på film

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..