Cargobike och Shuffle bar

Vi har varit på Shuffle bar hela kvällen och spelat spel. Lekt, fikat med Johanna, Hasse och deras barn


Skönt väder. Precis lagom!Älskade ungar. Finaste bröderna


Tennis och simning. En lång dag. 

Filip är i Stockholm och jag är själv med killarn. Det tar på krafterna med alla dessa ungar. Trots och förpubertet

 

Louie ÄLSKAR att bada, det gör inte jag


Jag tror knappt mina ögon!!! 

Idag kom denmåste nypa mig i armen. Tror att jag drömmer

Jag tänkte först köpa en begagnad på blocket. Men då varnade någon mig för att batterierna kan vara slutkörda. Man måste köpa ett nytt och det kostar 3-4 tusen

Jag har verkligen pluggat på och finkammat nätet


Överlyckliga killar!!!

Alltså. Vilken frihet! Jag fattar inte att jag inte cyklat tidigare? 


Googlat och läst allt. En cargo föll jag för. Smidigast och bäst i alla test. KÖPTE min HÄR!

De är inte billiga. Men jag tror VERKLIGEN att man  får valuta för pengarna över åren, 10 gånger om. Frihet, behöver ingen bil. Bra och tålig, stabil och av grym kvalité 

(Nix jag är inte sponsrad, har betalt för min cykel som alla andra)


Grymma killar som jobbar där, riktigt fin service, snabba och mottagande var superproffsigt

Smart överdrag om man har saker i den eller har handlat tex


Måste köpa en ny hjälm hehe 

Ser ut som om jag har en klick fågelskit på huvudet hehe

(Lite för liten. Sitter som uppe på huvudet, inte på huvudet)

Riktigt läskigt att köra  i början. Rädd att jag ska välta. Vingligt och svårt att styra i sluttning

Två timmars körande. INTE ett dugg osäker eller rädd längre! MAN LÄR SIG SNABBT. 

På torsdag kommer Lance och hämtar Sten. Kommer bli tomt utan honom.

Imorgon kommer Anna, Liston och Andreas från Spanien. På torsdag Sophie och barnens pappa Magnus. Hur ska vi få plats????


Kvällstur med mysigt vindskydd, vagnen full av gosiga kuddar och filtar


Nu blir det sängen. Trött! En lång dag. Intensivt med alla viljor och aktiviteter, ljud och barntempo


Vi syns imorgon❤️
Zzzzz 

 1. På bilden där man ser hjälmen i närbild ser det ut som den är lite trasig vid skärmen och ser ganska välanvänd ut vilket innebär att den kanske inte skyddar dig som tänkt vid en eventuell olycka..? Dessutom är det en barnhjälm vilket förklarar att den inte passar dej riktigt, att cykelhjälmar sitter bra och passar ens huvud är A och O för att ge ett fullgott skydd. Så du gör helt rätt i att ganska omgående köpa en ny hjälm! Sen ser man alldeles för många som visserligen är duktiga och använder cykelhjälm men de har inte justerat remmarna och spännet rätt så den sitter helt fel, vilket också kan göra att den skyddar sämre..? Så när du köpt ny hjälm så ägna gärna några minuter att läsa instruktionerna för dem beskriver hur du ställer in hjälmen rätt, eller så googlar du och hittar det på nätet. Nu lät jag som en moralpolis och det var inte alls menat så! Snarare så beundrar jag dig som är en bra förebild och använder cykelhjälm, vilket många föräldrar inte gör..? Barnen får inte cykla en meter utan, men föräldrarna själv behöver ingen hjälm för att de KAN cykla och ramlar aldrig..?

 2. Du er bare verdens herligste – sitter alltid med ett smil og varme i hjertet etter å ha lest din blogg ❤️ Nydelig familie du har – ta godt vare på dere alle sammen ❤️

 3. Vill bara skriva att jag tycker du verkar vara en så fantastiskt bra/vettig/realistisk mamma och att du har fina barn :).
  Kram!

 4. Himlans vad du är piffsig och hittar på små och stora guldkanter för och med dina barn. De är verkligen lyckliga som har en sådan morsa! Även om du inte känner det alltid så uppskattar dina ungar allt det du gör för dem. En dag när de är stora så kommer du få all credit du förtjänar av dem. Jag lovar. Du är en vardagshjälte som jonglerar varje dag med din stora härliga familj! Var rädd om dig. Du är värdefull. Kram

 5. Se till att skaffa ordentliga lås o ta in batteriet om du ställer cykeln på gatan. De är tydligen väldigt populära att sno.

 6. Hej Maggan! Som gammal trafiklärare är jag överlycklig att du föregår med gott exempel oh använder hjälm, men som någon tidigare skrev så är den lilla rosa inget att ha! Och du om någon är väl rädd om huvudet? Jag rekomenderar att köpa en Hövding! Den absolut säkraste hjälmen som dessutom inte sabbar frissan! Värt var enda krona och en billig livförsäkring! Ett tips bara förstås. Njut av mysiga cykelturer och var rädda om er!

 7. Hej!!
  Vet inte om jag missat det men kan du inte skriva ett inlägg om exakt rutt / stopp / hotell och övriga tips om eran resa förra månaden?? Ska kanske åka på en resa i slutet på augusti och behöver alla tips jag kan få! Ni såg ut att ha en fantastisk resa.

 8. Halloj, ser ut som Louie säger – har ”JAG” sagt det?? på en av bilderna 🙂 Nu har jag fått min fina Daniel Wellington klocka – såååå nöjd och tack för rabatten/ Kram J

 9. Konstigt, står att jag redan kommenterat, men vill säga tack för rabatten på klockan som jag nu fått och är jättenöjd 🙂

 10. Den där cykeln är bara så du, ser härligt ut.
  Ser dig även köra (lugnt och stilla förstås) en eller ett par glada väninnor som skålar i bubbel därnere i lådan. Tjohooo!

 11. Jag är på väg till Ystad just nu
  Har frågat förut..men frågar igen
  Har du nåcra tips på vad man ska se och göra?
  Både i Ystad och runt omkring.
  Restaurangtips?
  Vi kansle ses!

   1. Nä, inga egna ideer eftersom jag aldrkg varit där
    Googlat har jag gjort och även frågat andra som känner till Ystad eftersom jag tycker det är bra att få tips från någon som känner till t ex restauranger.
    Brukar göra så när jag ska till ett nytt ställe… och har inte Magdalena tid att svara är det helt okej

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..