Cargo lådcykel, stranden och färggalen

Sitter på flygplatsen, planet lyfter om en liten stund.


Glittriga skor och knasig väska. Jag har börjat gilla ”lite smått galet och färgglatt”

-När jag blir gammal tant Filip, då ska jag bli en riktig färgbomb!! En rengnbåge av glädje och galenskap

-Häääärrshe guud!! Me tänke po hour do seeeersh ut nu??! Då kan jau ente föreställa mig hur do seeeersh ut om tio åour

En ljuvlig dag på stranden.

Charlies simskola klockan 9 och Tristans tennis klockan 12. Sen bara njuuuuut


Lunch på mitt favoritställe

MO-Lo hubba hut hut


Charlie har börjat äta mer mat. YES!

Det finns inget som är jobbigare än att försöka lirka i dem näring. Charlie äter som en fågel. Är smal som en sticka. Skulle behöva göda honom lite. De blir så himla sköra och svaga när de bara petar i maten.


Färska frallor, lite frukostpicknick på stranden


Kiv på stranden… 

Vi är hundvakter den här veckan till Sten. Ständig fight mellan bäbisarna

Sol och torra badkläder. Det är alldeles för kallt  i vattnet… 


Härligt när man inser att man har börjat ”resa sig upp” som en 80 åring haha


Oerhört smickrade. Kan nog vara en av mina bästa bilder? Älskar verkligen vinkeln och det mjuka och avslappnande ansiktsuttrycket


Klädd i HM idag

Glitterskorna på övre bilden kommer från marknaden i Marbella förra året.

Jeans HM, skjorta HM

Flug’väskan Thailand 


Fina killarn jag har. Är så lycklig över min enorma rikedom. Saknar Lance, han kommer ner och hämtar Sten om en vecka. Han är duktig och oerhört ansvarsfull.

Mer idag?

Köpt en gammal tantcykel på blocket till Tristan, så han kan cykla själv till tennisen.. 

Nu letar jag efter en CARGO lådcykel med batteri?

Har du någon som står och skräpar (helst i Skåne) så köper jag den gärna av dig
Kram och på återseende ❤️

 1. Åh vilka fina bilder på alla dina pojkar.

  Förstår att det är jobbigt för dig med alla frågor men! Armbanden, alla tre är såååååå snygga. Skulle bli jätteglad om du pallade svara var dom kommer ifrån.

  Kram

 2. Hej!
  Tack för en härligt ärlig, hjärtlig, humoristisk och härlig blogg!

  Blev glad att läsa att du letar efter en Lådcykel. Har själv haft cargobike med el i snart 6 år, inne på nr 2. Den är sååå bra! När killarna var 1 och 5 tog jag mig runt med lådan överallt och vi har klarat oss med en bil alla dessa år.
  För att lillen skulle sitta bra skruvade vi fast en cykelsits, då fick han bra nackstöd och bälte. Ett tips! En annan sak, jag älskar min låda men batteritiden är inte bra. De håller bara ca 2 år (nu använder jag min cykel dagligen), tänk på det om du köper en begagnad. En nytt batteri kostar ca 3000 kr, går kanske att hitta billigare om man orkar leta!

  Hoppas du hittar någon vettig!

  1. Shit vilka bra tips! Du räddade mig just från att lägga pengar på en beggad och gammal. Cargo verkar bäst? Har du testat olika?

   1. Jag har också en cargobike, lådcykel med batteri.
    Bästa presenten ever som jag fick för 3 år sedan 🙂
    Kan verkligen rekommendera den!!

 3. Såg en på Shpock alldeles nyss i Bunkeflostrand. Bra andrahandsvärden på dessa! Tänkte också på Christianiacyklarna som också har dessa!
  Lycka till i ditt letande och tack för en smått galen, rolig, ärlig och och alldeles underbar blogg…

 4. Hej Magdalena!
  Ser att ni ofta är på Ysb på sommaren. Vi har sommarhus i Ystad och undrar hur det funkar, kan man hänga vid utomhuspoolen utan att vara hotellgäst el köpt dagspa? Var där och frågade i receptionen förra sommaren men då fick jag svar att jag måste betala dagspa typ 595kr/pers för att få tillträde till poolområdet.
  Mvh Lovisa

 5. Jag verkligen älskar när du skriver hur Filip pratar och vad han säger. Kan riktigt höra skånskan komma fram, haha. Ger mig alltid ett gott skratt Kram!

 6. Är en riktig Mök på o kommentera din blogg, trots att jag läser den varje dag!..Sorry för det.. Ville bara säga att du har 5 otroligt fina sorkar som du skall vara stolt över <3! O din blogg? ÄLSKAR DEN <3!!! Kram till Dig Maggot <3!

 7. Haha, häärligt med färg och mönster jag tycker om det och brukar handla vissa saker hos Gudrun Sjödén och andra på HM osv. Jag kan inte låta bli att slås av att du och Filip verkar vara lite lika din mamma Linda och Gunnar i sättet, hon är framåt och sprudlande av färg och fyrverkerier och Gunnar godhjärtad tyst humoristisk och låter henne få lysa samtidigt som de verkar ha en stark kärlek till varandra 🙂 Skönt att Charlie äter bättre, min dotter var så där som bara petade och det fanns ingen logik i vad hon åt från dag till dag men då hon var sjuk i halsfluss så var jag jätte orolig hon vägde ju ingenting.. men det gick till sig och som de sa på bvc hon äter då hon är hungrig o det gjorde hon ju men jag var glad om hon så åt en glass och två köttbullar vissa dagar och jag nekade henne ingenting för att hon skulle äta maten bättre, hon åt inte godis i någon mängd heller så hon fick det hon ville och då hon började önska maträtter var jag såå glad och så en dag var matvägran bara borta och det fungerade som det skulle.

 8. Hej
  Jag gillar den färgglada stilenFinns den mönstrade hm-skjortan som skymtar i den översta bilden i butik just nu? Visa gärna en hel bild, om du har lust. Tack

 9. Angående barn och mat kan jag tipsa om en bra bok av Sara Ask som är dietist och har många kloka råd utan pekpinnar ” Första hjälpen vid matbordet, om barns matkrångel”.

 10. Försök att få i Charlie lite särobomb, ger vi till våra gamla på jobbet. Rena rama kaloribomben. Jag gör på vaniljyoughurt, vispgrädde, en skvätt mjölk och nån form av frukt eller bär. Vispa ihop det och se om det kan vara nåt för honom. Brukar bli gott som tusan 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..