Kickboxning glass och hundvakt

Simskola med Charlie. Skulle försöka ta på mig ett par jeans imorse. Det gick inte?? Fick dem bara över knäna. Vad kan ha hänt över natten?? 


Jag fick låna Filips jeans, och de passade utan skärp! Nu måste jag lugna ner mig med godsakerna, annars kommer en ny garderob bli dyrt.


Badhuset med barnen igår. VÄLDIGT svårt med Louie. Han är galen, springer, trotsar, kastar sig i från kanterna, halkar. Du kan inte släppa hans hand i en sekund, då drar han. Kunde knappt ta av mig bikinin och byta om innan han kutade. Halkade och slog huvudet i kaklet. 


Hannah har hämtat Stig. Jag har varit lite hundvakt när hon varit iväg. Både till Stig och Sten (Då Lance är på träningscamp i ett par dagar) Hannah blev kär i Stig, bror till Lancelots hund Sten och slog till. Kul!! Väldigt Goa hundar. Mops/pudel. Kommer sakna dem.


Man kan inte tro att dem är bröder? Helt olika både till sättet och till utseendet. Hannahs (en vita)  är lugn, kelig, smart och lite reserverad. Lance fick ”the looks” är tokig, framåt, orädd och busig.


God middag igår.

Marinerad kyckling i ugn, hemmagjord champinjonsås från grund, färskpotatis och salladVi var i hamnen igår, åt lite glass. Var och hälsade på i Tristan nya träningsklubb här nere i Ystad. Tennis på morgonen och boxning/kickboxning på eftermiddagen. MYCKET energi som måste brännas i den lilla kroppen


Hemmagjord glass. Fläder är det bästa revisorn vet! Tjocktarm äter allt.


Idag MÅSTE jag städa och fixa i huset. Kanske ikväll. Bläää vad trist. Först ska vi träffa Bruno (Charlies kompis en sväng) SEN ska jag dammsuga och packa upp väskor 


Solar på den nya studsmattan. 

Filip tog det på ett bra sätt, studsmattan får stanna.

Vi syns lite senare ❤️

 1. Jag måste bara lövebomba dig lite, för fi faaanken va jag älskar att läsa din blogg! Ärlig, rolig och stundtals sorgsen – precis som livet är. Trött på alla andra tillrättalagda, putsade och ”krispiga” bloggar. Din blogg är som en diamant bland de andra glaspärlorna! Pöss

  1. Jag håller verkligen med! Skön blogg med både toppar och dalar, inget konstlat och så som verkligheten ser ut ( fler borde erkänna det, hö, hö )
   Måste bara fråga, vart är din fina bikini ifrån ( den du har i inlägget här )
   Ha en jättefin dag! ( trots städning….. )

  2. Håller med! Absolut bästa bloggen av alla! Din blogg innehåller allt, innehåller helt enkelt livet
   Tillägger att dina tabletter är sååå bra, mina ögonfransar är nu jättelånga!

 2. När sonen var liten och vi var på badhuset var han också orädd för vatten (vilket iofs har visat sig bra idag). Han ville fort i bassängen… Jag fick då tips om att sätta på honom strumpor. Det gjorde inte honom mindre snabb men minskade halkandet. Ha en fin dag!

 3. Vilken toppenblogg du har väntar som en galning på nya inlägg du skriver så bra önskar dig en fin dag kramar från Småland

 4. Halkstrumpor och hjälm? 😉
  Lav your blogg…den är inte bajsnödig någonstans <3 bara mänsklig 🙂 brukar ibland högläsa för min sork hahha..
  Stor kram Åsa

 5. Din minsta påminner mig om ett av mina barn när han var liten. Han såg nästan ut som en smurf fram till han var 7 år då han var en vildamatilda och klättra och ramla och halkade och var aldrig still. Blåmärken här och där på kroppen always. Smurfblå. Han var en vildamatilda!

 6. Håller med Sylvia till 100% …läst din blogg i flera år så nu kliver jag ur garderoben o skriver en rad ;-)……..

  1. Varför är det så många som läser bloggar som inte verkar ha blivit ordentligt uppfostrade?! Själv fick man lära sig redan när man var liten, att har man inget snällt och säga så ska man vara tyst!

   Men däremot så skulle jag gärna se en förklaring till varför man känner att man måste öppna käften och försöka trycka ner folk. Vad vinner man på det? Och det jag undrar mest (fast alla så kaxigt svarar ja), skulle du verkligen säga samma sak till Maggan om du mötte henne på stan? Eller är det ok att vara elak bara för att man sitter bakom en skärm?

  2. Hahahahahahahaha
   Det är alltid någon som inte kan låta bli varje dag att kasta in lite spydigheter. Det slår aldrig fel.
   Kram på dig Maggan, du har Sveriges bästa blogg, den innehåller allt.

 7. Guuuuu va jag ÄLSKAR din blogg!!! <3 Jag skrattar högt varje dag! Snälla sluta aldrig med bloggen, då kommer jag bli deprimerad! 😀
  Puss å kram Veronica

 8. Hej! Visst har ni varit på Glassmakeriet i Ystad? Världens bästa glass! Har du några bra tips på vad man kan hitta på i Ystad med en sjuåring? Åker dit (till Snårestad,någon mil därifrån) på fredag och ska vara där i 10 dagar.

 9. Åker till Ystad nästa torsdag ( 13/7) och sedan som det ser ut nu vidare till Simrishamn ett par dagar
  Ska bo på Continental du Sud i Ystad och Hotel Svea i Simrishamn. Vet du eller någon annan om det är bra? Fanns inte så mycket att välja på nu…
  Har du (eller någon annan ) några tips pp vad man ska se och göra? Restaurangtips?
  Kram

 10. Haha, exakt sådär var min son också i den åldern! Överallt och ingenstans, sov inte en hel natt förrän han var 3 år och röjde allt! Idag är han snart 13 år och den lugnaste och mest harmoniska kille som finns. Kan vara en liiiiten tröst iaf
  PS: älskar också din blogg, tack för att vi får följa dig i sorg och glädje. Att bjuda på sig själv som du gör är en underbar egenskap och fyyy på alla katt-Evor som ska försöka tysta ner en så stark och fin kvinna som dig ❤ hoppas vi får lite bättre sommarvärme så du kan njuta av din semester här i den vackraste av städer-Ystad! Kramar i massor

 11. Hej Magdalena!

  Kan ju bara hålla med Silvia som skrev att din blogg blänker bland alla andra! Fin rolig och genuin!

  Tack,du är underbar att följa! Skratt och gråt❤️

  Kram Anna

 12. Roligt med pudel/mops! Jag har ett syskonpar som är 3 år av samma ras! De är också olika till personligheten, men lika till utseendet! Finns på nemo_dexter_busan på insta. Våra köptes av en tant på ekerö/bromma! Era var jättesöta men inte så lika mina! Lustigt hur det kan bli med samma raser!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..