En mysig dag i Höör

Vi är i Höör och hänger med Brunos familj. Tristan är kvar i Ystad och har haft sin tennisträning


Vi har fikat, fikat och fikat lite till.

Perfekt väder! Ljummet, inte för varmt. Älskar’t


Fotboll och röda vinbär.

Filip jobbar i Stockholm, kommer hem och byter av mig imorgonkväll. Jag flyget till LIFE och Sundsvall på fredag. Hem fredag kväll och sen inspelning på lördag. Två intensivdagar. Sen har jag semester i tre veckor.


Trädgård är oslagbart. 

Hänga här ett litet tag till, sen hem till Ystad…

  1. Men ! Jag är oxå i Höör hos mina föräldrar . Rensar ogräs hos dem haha ! Men att du är här ?! Kram helblondi

  2. Åhh har du varit i Höör jag som bor bara en liten mil därifrån ( Eslöv ) hade ju varit kul o ses . Då kunde ni ju besökt Hörby Marknad , jättemysigt . Är ni kvar så gör det . Har ni vägarna förbi Landskrona måste ni besöka Skumpa o Spaljé en urmysig butik som du kommer gilla. , åk sen ut och fika goda bakverk på på Wallåkra kärlstensfabrik lovar dig att du inte kommer ångra dig ❤️

  3. Meh!!! Du var alltså i min lilla håla och jag såg dig inte!
    Ja ja, hoppas att du hade en härlig dag!
    Kram Monika

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..