Ystad, naprapat och bortskänkes?

Framme i Ystad, älskar detta ställe! Det gör mig GLAD. Alla här är som lite trevligare, varmare och öppnare?

Vi stannade till i Lund på vägen hem igår. En god vän fyllde år och hade kalas. Fest med RAGGAR tema. Så lyckat, frikostigt och kul


Han tyvärr inte kitta upp oss, då vi kom direkt från flyget.

Städat huset. Jag har samma kläder som igår. Charlie är på tennisen.

Har gått omkring med ett par gamla urtvättade, uttvättade (vad heter det??? Fick hjärnsläpp) stringtrosor som hårband i över en vecka. Måste köpa riktiga snoddar. 


Köpt nya skor på Scorett. Sköna gympisar i ett lite glansigt och lyxigare tyg


Lite solskydd och krämer på Parelle

Vilka jäkla härliga tjejer!!! Underbara och SÅ rara och hjälpsamma


Smart grej! När man reser eller att ha i handväskan. 

Min parfym har ingen spray, och så är den för stor att ha med i handväskan


Ätit lite thaimat på gågatan…


Varit inne på LIFE och sagt hej… beundrat deras backar skyltfönster och skyltning


Nu väntar jag bara på den här godbiten. De större killarna kommer på fredag

PS NÅGON I YSTAD SOM SKA HA BÄBIS?

Tillägg: grejerna är bortskänkta till Anna som hann svara först. 


Jag har babygym, vaggor och annat, som jag ger bort till den som orkat komma förbi och hämta


Nu kan jag knappast gå längre. Min höft TAR SÅ FRUKTANSVÄRT ont att jag knappt kan gå. Gråter faktiskt! Måste få hjälp. Läkare eller naprapat. 

Ska googla ystad. Du känner inte till någon bra?

 1. Hej Maggan! Jag ska ha bebis men bor i Simrishamn , men jag har nära till ystad Har du redan blivit av med bebis grejorna? Med vänlig hälsning, Anna

   1. Vill du skicka adressen till mig så kommer jag o hämtar eller vill du mötas någonstans? Ska ni vara hemma idag? Du kan maila mig om du vill.

 2. JL Fysiocenter, bästa sjukgymnasterna i Ystad och dom hittar garanterat vad som är fel på din höft. Hoppas det löser sig!

 3. Jag har haft jätteproblem med min rygg under flera år, men en sjukgymnast vid namn Ulf på Novakliniken på Missunnavägen grävde lite djupare i det hela och gav mig akupunktur. Kanon resultat, har inte haft ont sedan dess (snart ett år sedan) / Sophia

 4. Det finns en i Anderslöv inte allt för långt från Ystad. Per Bergmans ryggklinik. Han skall vara något utöver det vanliga. Alla jag känner som varit där är helt lyriska. Finns också recensioner på nätet.

  1. Klart man orkar festa och resa , hade jag också gjort . Man lever bara en gång ! Så njut av livet Magdalena ! Kram

 5. Hejsan undrar om du kommer till jönköping framöver? Och lanserar dina produkter på Life, älskar dom och vill visa min snygga bränna

 6. Hej härliga människa❤️
  Kan du inte ta hjälp av appen kry??
  Älskar dina blogginlägg, du är fantastisk!!!
  Tänk om man hade haft dig som granne,aldrig tråkigt!
  Kraaaaam världens bästa Maggan!

 7. Mikael Ekblad på Reaktivera är fantastiskt duktig.
  Han finns på Friskis&Svettis vid arenan.
  Billigt också då han är med i Region Skåne – så du betalar bara en vanlig patientavgift.
  Lycka till!

 8. Hej.
  Jag rekommenderar starkt Per Bergman utanför anderslöv. Den bästa!
  Ringer du samma dag 7:30 så får du tid samma dag.

 9. Hade samma problem för några år sedan..fick pausa när jag var ute och gick..höften krampade och det strålade både i rygg och ben… fick tipps att börja med yin yoga och kan ärligt säga att sedan dess sköter sig höften galant 🙂 enda gången jag känner av den är om jag slarvat med övningarna…kolla lite klipp på Youtube….Lycka till 🙂

 10. Har fått min diagnos nu,diskbråck och jag har haft så grymt ont sen i februari.Ischias smärta från helvetet. Tyvärr finns det inga tabletter som hjälper.Va hos naprapat två gånger innan hon sa att detta kommer inte hjälpa. Men har du ”bara” ischias smärta så hade jag valt naprapat,många i mitt umgänge har fått bort sin smärta så.Jag väntar på utlåtande om jag måste opereras pga mitt stora diskbråck som ligger och klämmer på ischias nerven.Hoppas någon kan hjälpa dig. Lycka till. Kram

 11. Googla Hälsogruppen i Lund. Han heter Rolf och är superduktig. Tyvärr finns han nog i Södra Sandby men väl värt ett besök, han fixade så att jag blev av med min migrän och ryggont på ca tre besök. Kul att du är i Skåne, läser alltid din blogg sedan du var gravid med Charlie. Hälsningar/Christel

  1. Jag är född i Ystad och jag har dessutom medverkat i Wallanderfilmerna. Ystad är inte värre sämre dåligare än andra småstäder.
   Alla känner alla. Lite sladder. Och mycket kändisar som faktiskt får bara vara och bli lämnade ifred. Lärede känna Krister och Johanna lite under inspelningarna och de var supernöjda med Ystad.
   vet inte vad du pratat om….

 12. Bästa Magdalena, Varmt välkommen till Ystads Kiropraktorklinik
  Du kan boka online annars ring kl 8:00 så fixar vi akut tid!
  Leg. Kiropraktor Cecilia

 13. Jag har samma parfym, i min ask låg det en liten sprayflaska under den svarta mjuka som flaskan ligger i…kolla det vetja

 14. Hej!
  Klart ni ska sikta på att bosätta er i Skåne! Jag bor i Skåne sedan i början av 80-talet. Flyttade från till Skåne från Småland med inbiten Stockholmare p g a jobb, studier och så kärlek. Sedan blev det barn, separationer, elände och sorg. Idag bor jag kvar men i Mellan-Skaune i Sveriges traukigaste stad… men vi bor bra, har ett lugn och vi trivs, barnen trivs med oss och vi jobbar kanske just NU liiite för mycket. Allt är dock vad man gör det till- inte att förglömma!
  Jobb-timmarna går att ändra på, antingen arbeta intensivt i perioder eller dra ner på timmarna efter ekonomiskt behov, rent allmänt och fokusera på andra saker i livet, tid tillsammans, gemenskap, trygghet och ha roligt ?
  Lockade nuvarande mannen (inbiten Solnabo) sedan 16 år till Skåne och han saknar inte Stockholm one bit. Det är inte den presitegen och rynka på näsan mentaliteten, speciellt inte på de mindre orterna. Du kör lätt genom Skåne från sida till sida på en timme.
  Det där med höften låter smärtsamt- hoppas naprapat och massage hjälpte…värme, vila och LAGOM av allt brukar också vara läkaande- kärlek, smärtstillande, vila, god och nyttig mat mm 🙂
  Lagom är ett ord som jag har svårt att anpassa mig till brukar bli mer av allt för mig.
  Ska besöka ditt event i Båstad har jag tänkt, nyfiken på dina produkter. Äter flera kosttillskott och skulle gärna testa få allt i ett.
  Tack för en rolig och bra blogg. kram från Åsa.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..