Intervju på stcc och ett litet aborrehuvud 

Lite nervös, förstod aldrig att det var live??? och så här jäkla stort. Trodde vi skulle sitta i något liten grottig källarstudio och blajja med ett gäng bilnördar.

Rövlapp!! Jag har inte tagit några betablockerare. Nu svettas jag och känner mig skitnödig


Varför blir man skitnödig när man blir nervös? Någon som vet? 

Att ett litet aborrehuvud vill titta ut mellan skinkorna precis innan sändning är fruktansvärd.

Tänk om jag skiter ner mig i fåtöljen framför Martin Timell. Kjol har jag oxå….


Den här kärran fick jag köra hit.

McLaren 570 s

En jäkla drömbil

Neee nu måste fokusera och INTE dricka kaffe


Det här kan bli episkt!

 1. Älskar att du är så ärlig!! Man tror att man är ensam om det man känner i olika situationer. Kan du inte berätta mer om kaffe och betablockerare i pressande och stressande sutuationer? Kram och lycka till idag!

 2. Stresspåslag sätter igång autonoma nervsystemet och där ingår att tömma systemet. Gammal nedärvd skit i amygdala som bara är till besvär i vår tid.
  Ta en Imodium två timmar innan stressiga situationer som du vet sätter igång dig kroppsligt. Håller fiskstimmet på plats i ett par dagar. Det är det värt.

 3. Du är så jäkla go’! Skönt att det är fler som har samma ”problem”.. Har jag kissat? Ska jag kissa igen? Eller ska jag kanske skita? Sket jag inte nyss??? HJÄLP!!

 4. Hahaha Vet inte varför! Och vart allt kommer ifrån … menar 100 toalettbesök av både det ena o det andra under 60 minuter när man är nervös. Say what?!

 5. Anledningen att du blir bajsnödig är därför att sympatiska nervsystemet aktiveras (fight or flight). Det innebär att kroppen gör sig beredd på att ”sticka” så då blir du bajsnödig och kissnödig för att slippa vara det när du väl är i ”fighten”. Kram

 6. Haha du är ju bara för störtskön
  Tack för en underbar blogg.
  När jag känner mig nere går jag alltid in här så mår jag bättre.
  Kramar

 7. Nu kollar jag på Nyhetsmorgon med Lance här. VILKEN son ni har, WOW vilken fin, stark, ödmjuk kille! Vilket fantastiskt jobb ni gjort som föräldrar. Om du kan får du gärna ge honom en kram från mig och berätta att han gör ett fantastiskt intryck.

  <3 <3

 8. Hej! Såg intervjun med din son idag, vad fin och klok han verkar! I alla fall, höll på att skratta ihjäl mig när jag läste ditt tidigare inlägg om bilsemester i Europa, hah hah. Ni måste bila i Provence, det finns inget mer romantiskt än det. Vi flög till Lyon och bilade ner till Camargue, Santes Maries de la Mer, red på Camarguehästar – detta ska du inte missa – vidare till Aix-en-Provence och bodde på http://www.chateaudelapioline.com/fr/hotel-de-charme-aix.html, de har också en fin restaurang med en Michelinstjärna. Ett fantastiskt slott med bra stämning och inte för stelt, kan rekommendera. Det finns så mycket fint att se i Provence, det är bra vägar att köra på och naturen är fantastisk.
  Kram från Irene

 9. Är även jag imponerad av Lance och jag säger ”Lycka till!”
  Maggan då? Ja, du är rolig som så ofta och skriver det du tänker oc känner då det är klart att du imponerar på mig och andra läsare. Mycket bra blogg.

 10. Heheheee… underbara, ärliga, härliga du! Det är få som får mej att skratta så tårarna rinner… men du lyckas om och om igen Tack för att du delar med dej!

  Förresten… grisaklöv säger vi här hahahaaa

 11. Hej! Tack för en bra blogg, läser den dagligen 🙂 tänkte fråga dig vad lille Lo fick mot sin åksjuka? Har han fått något som hjälpt? Har en liten som som är född dec 15 och är rejält åksjuk, händer nästan varje gång vi åker bil mer än 15 min att han kräks 🙁 tycker så synd om honom och vi blir strandsatta här hemma. BVC sa att man inte kan göra något förän han är 2 men jag vet att jag läste att ni fått hjälp för hans åksjuka! Tack igen för en bra blogg :))

 12. Så fint reportage om Lance!! Är han född 2000? Vilken oerhörd styrka och generöst av er föräldrar att låta honom följa sitt hjärta!! Kan bara tänka mig din oro!!
  Men du, tanken på att börja snusa lät ju inte jättesmart….? Du är mer intelligent än så! Kram ❤

 13. Hej
  Åh vad rolig och ärlig du är En liten fråga jag tror jag sett dig i ett par mysiga byxor m palmblad på undrar vad du köpt dessa ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..