Sjuk bäbis och STCC 

God morgon härliga vänner. Bäbis fick antibiotika. Han har varit jättesjuk. stafylokocker, och virus… utslagen trodde dem var en reaktion av hans mående.

Jag hade oxå nån läskigt i halsen. Kommer inte ihåg namnet. Jag fick oxå pecillin, då läkaren tyckte att jag gått omkring med det förlänge.

Nu mår han mycket bättre, och är inne på sin 4 dag på pecillin. 

Jag ska till Solvalla om en stund, och sitta i studion på STCC bilrace


Kläder från ZARA

Varit hos Hannah och njöt av vädret igår


Barnen badade och lekte…


Våfflor på Våfflan med barn och vänner


Vi lyckas alltid haha 

Någon jäkla syskontelepati måste det vara? När vi träffas så har vi nästan alltid valt liknande kläder utan att veta.


Var uppe och hälsade på mina nya kollegor på TAILSWEEP. De ska börja hjälpa mig lite med annonser och bloggfix. Vill man kontakta mig ang något så kan man maila dem HÄR!

Vilket härligt gäng!! Jag fick presentera mig själv, och kände mig genast som en i gänget.


Mer? 

Varit på kalas, är hundvakt till grannens hundar. 


Vi gjorde allergitestar på Lo, för att kunna stryka olika saker från ”sover inte på nätterna listan”


Skönt att ha dragit igång en ordentlig utredning.

Har sovit dåligt inatt. Tänker stjäla en sån där mirakelampull jag ska ge till Gunnar…

Smörja in hela nyllet. 


Funderar på att börja snusa. Det är rätt trevligt? Filip tycker det är okvinnligt. Det skiter jag en lök på. Vilket snus ska man börja snusa månne? Finns det tjejsnus?

Eller så kanske jag hoppar det? Dumt att skaffa sig listor när man är gammal.

Tristan är hos Mio, Charlie hos en kompis. Lance sover fortfarande….


Bikini från By Malina

Nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig iordning 


Min moodboard idag….

Vad ska du göra i helgen? Något kul….

 1. Så skönt att lilla börjar bli bättre, och jag blir grön av avund på ”badleksaken” … jag vill också ha en sådan! Men kanske bäst att inte ha, ungarna här i området skulle antagligen ta den i beslag och jag ligga blåslagen vid poolkanten
  Helgen blir lugn här förmodar jag …. eller inte.

 2. Hoppas du får bukt på sovandet nu då Vi ska på sista fotbollsmatcherna för killarna, lite grillning och läsa böcker i solen denna helgen. Bara lugn och Pokémon go för barnen!

 3. Åh! Göteborgs rapé portion är det enda snuset som duger! Har varit gravid, ammat, snusat i några månader, gravid igen och ammar igen just nu. Jag LÄNGTAR efter rapé! Kvinnligt eller ej? Pah!

  Förresten så älskar jag dig. Eller din blogg!
  😀

 4. Gick från sigg till snus, kör xr slim large. Jätte gott, man har sina laster och jag är en vuxen kvinna, man gör som man vill helt enkelt puss

 5. Jag Iigger ute i solen och njuter med magen i vädret 😉 Pausar från stenplockandet, vi ska göra större gräsmatta men det tar visst mer tid än räknat haha
  www lotte4.blogspot se

 6. Vill i all välmening ge dig ett tips som kanske ses som en het potatis bland mammor, det finns en sak man kan göra och det är ingen genväg och definitivt inget farligt men det är bra att ni gör en utredning på Loui´s sömn. Jag vet inte om det erbjuds via svensk sjukvård, men du kan ju fråga de vet ju att det finns i alla fall. Jag har halva min släkt i från ett Nordiskt grannland, min kusins barn var precis som ert, de fick en låg dos melatonin att ge henne ca 1h före sänggåendet och det blev efter några dagars inkörning en helt annan familj där hela familjen fick sömn. Nu är kusinens sambo gravid igen vilket aldrig skulle hända… ja mycket kan hända då det blir mer vuxentid 😉 dottern har slutat med melatoninet men då jag pratade med dem i tfn häromdagen så hade de pratat med läkaren eftersom hon aldrig vill sova då det är dag hela natten och om det fortsatte så kunde de ge henne en dos så hon kom in i normala sovvanor igen, men de lät rätt nöjda med att själva få sovmorgon nu då förskolan har ledigt 😀

 7. Hej!
  Har aldrig rökt men prova en snus vid25års ålder och blev fast.Inte bra,tandköttet blir skadatoch högre puls bla.Dessuton mkt svårt att sluta. Själv snusar jag mini pg syns ej av och till onico för att minska mitt dåliga samvete.
  Ej kvinnligt?ja här uppe i västerbotten snusar ju många av honkönet,så vi är väl manhaftiga;-)
  Skoja bara

 8. Du har väl din Tomas som hjälper dig med bloggen?
  Har han slutat?
  Hoppas ni hittar varför lilleman inte sover så bra.

  1. Tomas driver ett underbart litet fik och handelsträdgård på Visingsö….
   Tomas är världens bästa vän och kollega. ibland tar livet nya vägar❤️

 9. Ang snus så har jag faktiskt börjat med det lite smått.
  Jag har hittat ett helt vitt snus som smakar lakrits! Det finns massor med andra smaker oxå i det märket.
  Det heter EPOK. Testa vet ja………

 10. Jobbar på en onkologiavd. Om ni visste hur många patienter med muncancer jag ser dagligen av snusande personer. Börja inte med det.
  Kram SSK Eva

  1. Och dessa patienter får sina munnar & halsar sönderstrålade. Tilläggas bör att flertalet får en tracheostomi & kan ej heller mer prata.

   1. Tänkte skriva om hur hemsk muncancer är men gjorde inte det, just det att ha tracetomi i hals måste vara värsta c- formen… Minns en underbar man som försökte ta sitt liv o misslyckades just för att det var outhärdligt, nej,nej….Satt o sög tracetomin från slem för dom kan ju inte hosta så bra tänkte då aldrig,aldrig börja med såna ovanor som ger denna c….—-(ser charmigt ut o lägga in en portion.. )allt gott :(((

 11. Började snusa förra sommaren och det är det bästa jag gjort. Jag var 48 år och hade aldrig provat innan denna kräftskiva och det var sååå gott!
  När jag kom tillbaka till jobbet efter semestern så sa jag till mina kollegor att jag skulle börja ett nytt liv o alla trodde det var det klassiska att gå ner sin semesterkilon och när jag sa att jag skulle börja snusa så skrattade dom ordentligt
  Finns ett som heter Mocca mint och ligger i en liten rosa plåtburk, gott och snygg dosa
  Lycka till

 12. Nej låt bli snuset. Jag har snusat i 15 år nu och började med det när jag slutade röka.
  Ett dumt beroende är det men jag har tyvärr ingen tanke på att sluta.
  OM du känner att du vill prova så ta de utan nikotin, finns många goda smaker.
  Hoppas att ni snart är krya igen.
  Trevlig helg

 13. Catch mini dry lakrits Den snusar jag. Torr portionssnus som inte rinner. Ingen har någonsin sett att jag snusar. Jag har den dock längre åt sidan och mitt fram under läppen.

 14. Snälla, börja inte snusa för att det verkar vara omöjligt att kunna sluta. Den paniken då snusdosan är borta eller det är slut.

 15. Vad säger du till dina söner den dag de vill börja snusa? ”Coolt grabben, fortsätt så”… eller…? Det var ett av dina dummaste påhitt. Men vad gör man inte för att få lite sprutt på kommentarerna?

 16. Hej Magdalena !
  Har förstått att lilla Lo sover väldigt dåligt, har själv 4 barn men min yngsta ..nu ca 1 år och 7 månader han har sovit så sjukt dåligt i precis hela sitt liv .. Inte ens dom där första dagarna på BB sov han … Tänkte hela tiden han kan ju inte sova dåligt 6 månader , han kan ju fan inte sova dåligt i 1 år !!!! Men ärligt talat så blev det inte ett dugg bättre förrän han började på förskolan , och nu kan han äntligen sova hela natten ( eller ja han vaknar 2-3 gg innan 24 och sen upp 5-6 ) men från att de värsta nätterna vakna 1-2 ggr i timmen hela natten och bättre nätter bara varannan timme till det här är rena drömmen. Man förstår ju att dom använder sömn som tortyrmetoder så dåligt jag har mått och känt. Att om inte det här slutar så blir jag fan snart psykotisk , men förhoppningsvis sover han bättre snart ! Jag lider med er ❤️ all kärlek

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..