Syskonkärlek, fotografering och 20 års jubileum

Idag var det en ganska känslosam och rolig dag!! Wow, lite GRAAF SISTERS reunion 

Det var 20 årsedan vi slog igenom med YOU GOT WHAT I WANT….

En galen tid! Galna år. Fyllda av så mycket skoj, skratt och upplevelser.

Vad har du för relation med din syster/syskon. Är hon din bästa vän, största konkurrent? Mammas favorit, en riktig rövlapp ELLER den du vänder dig till när det krisar?
Min syrra är MIN allra bästa vän. Den som får mig att skratta och vet mina skämt innan jag hunnit dra halva. 

Vi har inte alltid gått ihop, som små kunde vi ryka ihop så att det smällde…
Men det finns ingen på jorden jag skulle sakna så mycket som henne, om hon försvann.
Den första jag ringer när det hänt något kul. När det hänt något förfärligt… 

My best friend. Mitt hjärta. Mitt ABSOLUTA allt ❤️

Idag var det 20 år sedan vi fotade midsommaromslaget för Aftonbladet. Idag gjorde vi det igen.

Så jäkla kul!!! Solen strålade och vi fick en helt fantastisk dag tillsammans i Sigtuna


Hur ser din och dina syskonrelationen ut? Tänkte mycket på det under våran båtresa. Jag märker att mina barn retas mycket med varandra. Att det finns en slinga av svartsjuka och missunnsamhet. Vanligt så klart. 
MEN tanken slog mig, det är faktiskt inte självklart att alla syskon håller ihop hela livet tyvärr.
Vad har du för relation med med dina sykon? Berätta gärna, nyfiken på just din historia


Mycket skratt


Selfies


Jag måste få lova att säga, utan att låta uppblåst. Shit vad mycket säkrare vi känner oss idag. Vi älskar våra kroppar på ett helt annat sätt. Jag tror faktiskt att 40 är den bästa tiden i livet. 

Man har som landat i sig själv. Man skäms inte på samma sätt. Här är jag! Take IT or leave IT 


Vi sminkade oss själva. Vackra kläder och en grym omslagsfotning för Aftonbladet Klick


Våra gamla bilder var så söta!! Tänk att de här små mupparna var ”sveriges sexigaste” för 20 år sedan HAHAHA


Roligt med gamla bilder…

Vad tänkte jag när jag satte upp håret med det här lilla gulliga hårspännet?


Hehe lite skillnad på 20 årHannah fixaren bjöd på tårta. Hon är bra duktig!

Och en fin intervju med Mirja


Liv var våran assistent under dagenVilken dag!

(Lite reklam för mig själv och mina smycken)

Ps Nu finns det NYA smycken ute i Butik…..

Vet inte om det är försent att önska sig i studentpresent? Eller bara unna sig själv, eller av karlsloken?

Mina favoriter just nu är stjärnorna och det här vackra halsbandet på bilden under

Älskar det stilrena till vardags och lite mer glitter till fest


Du kan bl.a. annat hitta/köpa dem HÄR!

Eller titta efter återförsäljare i just din stad HÄR!


Trött, trött…. Ska till hals och ögonläkaren imorgon.bitti


Lance och William är här och myser på soffan

När jag bläddrade i den gamla tidningen såg jag det här. Blev HELT varm i hjärtat


Sängen mina vänner!! 

❤️Glöm nu inte att berätta just DIN syskonhistoria i kommentarerna ❤️

 1. Jag vill säga att 50 är ännu bättre ålder, då är barnen stora och man känner sig ännu bättre som kvinna o människa…. mera säker, mera lugn. Vet vad man vill, kan säga ifrån ännu bättre…. .. man är den man är..!

 2. Har en fyra år äldre bror. Vi har alltid kommit överens och bråkat på normal syskonnivå. Ses flera gånger i månaden och han är alltid den sim ställer upp direkt in jag behöver hjälp! Han är otroligt händig och kan allt Han skyddade alltid mig när vi var små, slog till EB kille som slagit mig när han var femton. Om jag älskade honom då Hämtade mig på nätterna när han fick körkort! Idag har vi egna familjer, skiljer 8 år mellan mitt barn och hans yngsta, men jag har varit en naturlig del i hans barns liv fastän vi förr båda 25 mil ifrån varandra. Idag bort vi bara 3 mil ifrån varandra! Jag älskar hans ungar oxh fru, ja de är alla bara bäst ❤️

 3. Åh vilka underbara bilder! TACK för att ni delar med er av allt! Minns eran låt som igår och blev helt chockad över att det är 20 år sen?!?! Helvete vad gammal jag kände mig haha.

  Jag och min syster är absolut bästa vänner också! Skiljer 8 år mellan oss men det spelar ingen roll, älskar henne till månen fram o tillbaka och kan inte tänka mig ett liv utan henne ❤️ Hon är helt enkelt världen bästa o underbaraste syster.

 4. Jag har en 3 år äldre syrra, vi lekte bra ihop som barn men sen under högstadieåren så drog vi inte alls jämt, vi bråkade jämt och vi slogs, inte alls kul. Hon flyttade sen hemifrån när hon var 16 och efter ett par år senare började vi umgås, först sporadiskt men sen sågs vi nästan dagligen. Hon är idag den allra bästa jag vet, vi kommer såklart inte överens om allt men i dagsläget slåss vi inte 😉 hon är den jag ringer till när jag vill berätta nåt kul eller nåt mindre kul. Vi bor idag 130 mil ifrån varandra och vi kan ibland prata uppåt 5 timmar i telefon. Skulle dö om hon dog.

 5. Har sedan 15 år ingen sim helst kontakt med min syster som är 5 år äldre. Så sorgligt men tyvärr går det av olika anledningar inte. Håller på att skriva en bok om det.

 6. Härliga bilder både då och nu.
  Jag har tyvärr inga syskon och har väl alltid saknat det. Mina föräldrar fick mig men sedan blev där inte fler bebisar tyvärr..

  Ha en fin onsdag!
  Kram från mig

 7. Har en syster som bara är ett år äldre än mig. Vi bor i samma lilla samhälle, vi träffas ibland men vi umgås aldrig. Tråkigt nog.

 8. Vilka fina bilder på er , då som nu.
  Jag är stora syster(48) till min syster som är fyra år yngre.Vi är systrarna som håller ihop o vått o torrt.Vi umgås flitigt,bor närma varandra i samma område vid Mälaren i varsitt hus.Våra gubbar har blivit som bröder genom oss.Vi har så mycke kul tillsammans o även tråkigheter som hör livet till.
  Kram .

 9. Kul och läsa om er syskonrelation ♡

  Jag har tre syskon varav två inte bor i närheten så dem är jag inte alla nära. Har inte växt upp med dem eller träffat dem särskilt ofta så det är ju inte konstigt alls.
  Men min storasyster och jag har en fin relation. Vi har växt upp ihop och har många fina och galna minne ihop. Hon som jag fått ta hand om när hon råkat få i sig lite för mycket av de goda lillasyster tar hand om storasyster.
  Vi är väldigt olika som personer men hon är en av de få som känner mig allra bäst, utan och innan. En person som mognat mycket de senaste åren.
  Vi har så roligt ihop och har en humor bara vi förstår och kan skratta så vi gråter till! Hur härligt
  Vi kan reta gallfeber på varandra ibland fast att vi är snart 26 och 28 år, men vi är ju syskon
  Utan henne hade livet varit riktigt ruttet. Jag älskar henne så mycket!
  Dessutom är våra söner som brödrar och hur härligt är inte det ♡

  Kul att du frågar oss 🙂
  Puss och kram. Ha en underbar dag.

 10. Har en bror som är tre år yngre än mig. Sedan ett år tillbaka har vi ingen kontakt. Jag har alltid funnits där för honom. Han har adhd och skyller allt tokigt och bra på sin diagnos. Men så hände en sak och luften bara gick ur mig! Jag orkar inte med honom längre, kände mig så tom. Han har gjort både mig och vår mamma så illa genom en massa dumheter. Det är både en sorg och en lättnad att släppt kontakten med honom. Jag går inte omkring och oroar mig för honom längre och det är skönt! Kramar till dig å din fina syster!

 11. Är faktiskt lite avundsjuk på er härliga relation! Jag har en lillasyster som är nästan fyra år yngre än mig. Vi är inte biologiska syskon utan vi är adopterade. Jag var sex och hon två år när hon kom till vår familj. Vi bråkade en hel del när vi var små men när vi blev vuxna och fick barn ganska samtidigt så umgicks vi en del och hade en ganska bra relation. Med åren blev det mer sporadisk kontakt trots att vi bott väldigt nära varandra. För fyra år sedan skilde jag mig och då ställde hon upp och var ett bra stöd för mig. Ett år senare hade jag träffat en ny kärlek och flyttade 29 mil bort. Det är nu alltså tre år sedan. För några veckor sedan ringde hon upp mig och ställde mig mot väggen då hon fått för sig att jag pratat illa om hennes familj. Detta hade hon hört från en säker källa. Allt visade sig vara ett missförstånd och jag har försökt att få förklara detta. Det hjälpte inte, istället har hon och hela hennes familj tagit bort både mig och min sambo från fb och ig och även blockat mig.
  Det känns lite trist och jag orkar inte bråka med dom. Det svåra är att vi har vår gamla pappa kvar i livet och vare sig vi vill eller inte så måste vi ju kunna kommunicera om det händer honom något. Jag tycker att det är väldigt tråkigt att inte kunna ha en bra relation med min enda syster men vi är väldigt olika och det blir nog svårare då!
  Älskar att läsa din blogg, jag har två barnbarn som är födda nästan samtidigt som LO. Den ena strax före honom och den andra strax efter, båda är pojkar!!

 12. Jag har tre mindre halvsyskon, som jag är STORASYSTER till bara, lite tråkigt men så är det. Kanske när som blir vuxna på riktigt.
  Jag har 2,5 år mellan mina barn och nu har dom en toppen relation som jag hoppas kommer vara resten av livet. 2och 4år idag

 13. Jag brukar inte kommentera..eller jag har försökt men det kommer aldrig med.
  Nu försöker jag igen och vill bara säga en sak.
  Du är så vacker så du tar andan ur en!
  Då man är nöjd med sig själv så syns det..du strålar!

 14. Underbara bilder ni är såååå OTROLIGT vackra ❤❤Jag har en syster som är fyra år yngre än mig o henne o hennes familj Älskar jag så mycket vi har oxå tyckt olika ibland o tjafsat men hittar tillbaka o kan säga Förlåt ❤❤Min syster har fyra barn o jag har nio tillsammans med min man som ja träffade när jag var 13 o våra barn har så kul ihop o vårat syskongäng syskon bråkar men Älskar varandra så mycket ❤❤❤❤

 15. Vilka vackra systrar! Både då och nu.
  Har en lillebror som är fem och ett halvt år yngre. När han var liten så var han en riktig pain in the…… Full i bus och påhitt. Låste in mig på mitt rum för att få vara ifred för den lille bråkstaken
  Men idag när vi är 50 och 45 så är han den bästa bror man kan ha Ställer alltid upp, finns till för alla.
  Hela hans familj är underbara. Älskar honom så

 16. Ja alltså man väljer ju inte sina syskon eller föräldrar, så det är ju inte konstigt att vissa inte har kontakt och är bästisar livet ut t medans andra har det. Egentligen som vilka relationer som helst, förutom den detaljen att man har vuxit upp i samma hem och har samma föräldrar så klart men annars ingen skillnad på relationerna emellan, man växer ifrån varandra och ibland kan man hitta tillbaka, beror också kanske på åldersskillnaden med.

 17. Jag har två systrar som jag älskar väldigt mycket. Skillnaden i vår relation är att min lillasyster och jag står varandra så nära. Vi har nästan en tvillingrelation. Känner på oss när den andra är ledsen, något har hänt i både glädje och sorg. Vi hörs varje dag även om vi bor i olika länder. Vi älskar den andras barn som våra egna (var med på varandras förlossningar ❤)
  Vi har tyvärr inte samma relation med storasyster. Vilket är lite av en sorg. Vi är helt enkelt olika personligheter. Vi har trevligt och roligt tillsammans när vi väl träffas. Och finns där när något händer.
  Sen har jag personer i min närhet som är vänner som jag räknar som min familj. Som jag kan dela allt med.

 18. Va fina ni är, båda två <3
  Jag har en tvillingsyster, vi är enäggstvillingar o verkligen tajta. Hon är min bästa vän, min stöttepelare, den som jag litar på allra mest. Ofta vet jag redan vad hon tänker på bara jag läser hennes ansiktuttryck o vet vad hon kommer att säga. Sen har vi samma smak vad gäller kläder o inredning. har hänt flera gånger att vi kommit i identiska outfits när vi ska gå på fest! Då skrattar vi bara o bjuder på det 🙂

  Sen är det fint att se att våra barn är som syskon, så oerhört tajat och umgås varje dag med varandra. Lite kusligt att vi båda fick varsin pojke först o sen kom flickorna… Mycket annat kusligt händer också när man är tvilling. Det bästa är att vi bor grannar o kan bara titta förbi när man vill o vi brukar säga att vi har "öppet hus" för alla våra barn o katter också 🙂

  ha en fin dag, stor kram

 19. Har en yngre syster (2 års skillnad ) en yngre bror (6 års skillnad) och vi är väldigt nära, känns som jag inte skulle kunna leva utan mina syskon, från att dom var två stycken pain in the as när vi var mindre till mina bästa vänner ever…finns där alltid för varandra, har hysteriska skratt ihop, sjuk bisarr humor som ingen annan förstår…hahahha Äskar dom av hela mitt hjärta

 20. Det skiljer två år på lillsyrran och mig, nu har vi båda passerat 50 och vi är fantastiskt goda vänner. Samtidigt är vi väldigt olika, det finns INGEN jag kan bli så förbannad på som henne samtidigt som jag älskar henne till döds. Det har varit perioder när vi inte har pratat med varandra av olika anledningar, jag ringde ofta till mamma och klagade på syrran, vad hon sa, gjorde eller inte gjorde. Jag glömmer aldrig vad mamma brukade säga: ”ni MÅSTE inte vara kompisar bara för att ni är systrar”. Men det var liksom inget alternativ, vi finns alltid där för varandra, i vått och i torrt!
  På fredag firar vi studenten för den yngste av systersönerna, syrran och jag kommer ha mysigt och dricka allt för mycket bubbel och våra gubbar kommer antagligen bli trötta på oss men det skiter vi i – vi har varandra för alltid syrran och jag!
  Ta hand om varandra! Kramar

 21. Så vackra ni är! Jag har med en syster som stöttar mig igenom allt. Min diagnos och läggning osv. Guldvärt!
  Kram

  Tydligen kan inte man länka till sin egen blogg hos vissa. Men hojta till om ni vill läsa.

 22. Hannah är sjukt olik sig!!! 🙂

  Har en bror, 5 år äldre, tog väl en 25 år innan vi närmade oss en normal relation. Bådas fel, men idag är den bra och vi får vara nöjda med det även om det tog tid att komma dit.

 23. Skräckexempel. Min mans föräldrar, mina sk svärföräldrar har alltid favoriserat min mans 2 bröder pga att dessa har uppsatta jobb, tjänar väldigt bra med pengar och har flotta villor. Min man är mer en medelsvensson kan man säga. Mannen har aldrig känt sig älskad 100 procent och accepterad för den han är för allt handlar om hur bra ekonomiskt man har det. Detta har medfört att min man känner ett förakt till sina syskon tyvärr. Så kan det också gå. Man ska aldrig som förälder göra skillnad på sina barn. Även nu när han är snart 50 år så finns ärren kvar.

 24. ni är såå lika 🙂 och såå vackra.. jisses vilka klänningar <3

  ja o min syster har 13 år mellan oss o hon finns där o stöttar.. hon bor i sthlm, jag i luleå så vi har lite avstånd men kan prata om allt med henne o hon kommer med kloka råd <3

 25. Så vackra bilder 🙂 Mina två systrar är mina allra bästa vänner,vi delar allt,glädje,sorg,gapskratt,rubbet..Vartannat år lämnar vi män,ungar och hem och drar på ”husmorssemester” i två veckor..På lördag är det dags,då åker vi till Grekland och Albanien 🙂 🙂 Ha en trevlig resa till Italien!

 26. Har 2 yngre systrar och 1 bror men mest kontakt med minsta syrran.Vi har väl inte alltid haft den bästa kontakten men vi gillar varandra ändå .Vi kanske inte är sams jämt men det är syskonkärlek mellan oss ändå.

 27. När jag o min stora syster var yngre så bråkade vi jämt.. vi kunde knappt vara i samma rum och mamma fick väcka oss olika tider så vi inte möttes i hallen Sen när hon flyttade hemifrån så blev vi bästa vänner! Jag måste prata med henne varje dag och vi ses flera gånger i veckan. Hon är verkligen det bästa jag har Jag längtar som en tok till att bli moster o allt vad det innebär!

  Du är bäst!

 28. Förstår precis din känsla för din syster<3
  Min storasyster är exakt 1 år äldre än mig, vi var oskiljaktiga fram till gymnasietiden där tog vi en separationsångerst period. Vi behövde lära oss att vara utan varandra också. Sedan många år tillbaka har vi en toppen relation igen.
  Min lillasyster är 5 år yngre och vi har alltid haft en god relation. Båda mina systrar är det bästa jag vet, mina allra bästa vänner i alla livets händelser.

  Trevlig tripp i Europa

 29. Förstår precis din känsla för din syster<3
  Min storasyster är exakt 1 år äldre än mig, vi var oskiljaktiga fram till gymnasietiden där tog vi en separationsångerst period. Vi behövde lära oss att vara utan varandra också. Sedan många år tillbaka har vi en toppen relation igen.
  Min lillasyster är 5 år yngre och vi har alltid haft en god relation. Båda mina systrar är det bästa jag vet, mina allra bästa vänner i alla livets händelser.

  Trevlig tripp i Europa

 30. Älskar mina syskon över allt annat (tillsammans med föräldrar, sambo och mina barn)
  Har en 9 år yngre syster. Det är och kommer alltid vara min bäbis, hon är 20 idag Vi pratar om ALLT! Min brorsa är 3 år äldre och han har alltid varit ett stöd för mig hela livet!! Vi har alltid haft starka band och inget skulle nog kunna rubba vår relation!!

 31. Min syster är mitt allt Vi är kompisar som har så jäkla roligt ihop, barn som hår i samma klass, samma sjuka humor (vilket jag älskar någon som bryter ihop i en hög på golvet åt samma saker) ,vi är lika envisa på gott och ont Och vi båda har stora hjärtan som månar om andra vi är rätt lika fast olika ändå jag älskar henne och mitt liv utan henne vore hemskt❤️

 32. Har en äldre syster har jag inte har kontakt med idag! Min syster är en av de mest egoistiska människor jag någonsin träffat! Den enda som existerar i hennes värld är tyvärr hon själv och hon är hennes största prioritet trots att hon har ett barn på 12 år! För mycket har hänt under min uppväxt med henne och nu under vuxen tid att hon har gjort det omöjligt att ha en relation till henne!
  Jag har en 5 år yngre bror som jag står otroligt nära, tom så nära att vi bor grannar! Vi är otroligt lika till sätt och tankar och vi har samma värderingar! Jag värdesätter honom otroligt högt! Jag har tom döpt min yngsta som efter honom!

  Min bror har inte heller någon kontakt med vår syster! Hon har förstört den relationen också! Konstigt egentligen hur man från samma mamma och pappa kan skilja sig så mycket från till sätt, värderingar och arbetsmoral än från sina syskon!

 33. ”You got what I want” är den ända låten min 5 åriga dotter vill lyssna på varje morgon i bilen på väg till skolan. 20 år och fortfarande en hit på andra sidan jordklotet (vi bor i Australien). ❤️

 34. Jag har en storasyster som är 8 år äldre. Hon är min bästa vän! Vi har lika humor o har alltid skoj tillsammans.
  Tyvärr förlorade vi vår bror i våras och saknaden är stor.
  Min storebror som alltid funnits här och som jag alltid hjälpt när livet varit tufft för honom.
  Man ska ta vara på livet!
  Ha en underbar semester

 35. Såå fina, ni är ännu vackrare idag. Det är som du
  skriver, man har landat i sig själv mer vid
  40, syns på bilderna också , fina ni❤️

 36. Jag har en yngre och en äldre bror, när vi växte upp så var vi inte jättenära. Idag så har vi kanske inte kontakt så jätteofta, men jag vet att de skulle ställa upp om jag behövde deras hjälp.
  Våra föräldrar var kloka och förväntade sig inte att vi skulle vara kompisar som barn och har behandlat oss tillräckligt lika för att det inte skulle bli någon avundsjuka (fast lite blev det när storebror fick åka själv till mormor och morfar) och vi hade en hyfsat relation.
  Visst lillebror retade gallfeber på mig ibland när vi växte upp, men samtidigt hade vi mycket kul ihop också.

  Jag försöker göra samma med mina barn, jag förväntar mig inte att de ska vara kompisar utan ser det som en bonus om de kan leka tillsammans och umgås utan att bråka

 37. Det skiljer 1 år mellan mig och min lillebror så vi har alltid lekt mycket ihop. Vi har genom åren varit väldigt beskyddande emot varandra och det är nog få saker som fått oss så arga som när vi upplever att någon behandlat den andra orättvist. Samtidigt har vi ju alltid retast, bråkat och gnabbats som de flesta syskon gör vet ju exakt än idag vilka knappar jag ska trycka på eller vilka tjuvnyp jag ska ta till för att få honom dit jag vill om jag måste idag bor vi i samma villaområde och har barn i samma ålder (skiljer bara 6 månader mellan våra pojkar). Vi ses i princip varje dag och hjälper varandra att pussla ihop vardag och allt annat. Är väldigt tacksam för min lillebror ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..