Hår, skolavslutning och vi ska gifta oss…

Innehåller reklam för mig själv, mitt svall och mina All in ONE beauty tabletter

Godmorgon!

Funkar olaplex frågade någon mig i kommentarerna igår. Tror det? Vet inte riktigt….

Jag använder efter många tips från er, olaplex och olja för att preppa mitt blekta hår för solen


När jag tvättat håret så låter jag en inpackning sitta i 30 min..


Ska testa denna nu? Vet ej om den är bra..  (har bara haft Kerastase tidigare) 

Tror att EN av min hemligheter är att jag inte fönar eller plattar håret så mycket. Jag låter det  självtorka och lockar det bara ibland (fest) 

Jag har haft löshår i ca 20 år. Som UNG hade jag kort hår

Hehe, jepp! Its me och min riktiga färg (lite solblekt) hade kort hår tills jag fyllde 21 år

Först gången någonsin I MITT LIV jag har långt, blankt, fräscht OCH eget hår. 

Ätit mina ALL IN ONE sedan i höstas. Märkte skillnad efter ett par veckor. Mycket bäbishår som vuxit ut, och jag har INTE tappade lika mycket, eller det har gått av, som tidigare…..

(Det är många av er härinne som upplevt samma sak. Det glädjer mig verkligen!!) 

Lite som Tom Hanks i Robinson Cruise brunbrända, håriga, och naglar som klor haha


Som tonåring hade jag kort hår. Efter jag fyllde 23 år  har jag haft löshårsploppar, halvperuk, tofsar och tejphår.

Helt sjukt! Otroligt faktiskt! Ja ni som följt mig vet ju alla mina turer genom åren…..


Så här har jag sett ut i 20 års tid, när jag plockat ut löshåret

Så HÄR ser det ut idag (bilder under) Måste nästan gnugga ögonen. 

Mitt HELT EGNA HÅR?! SÅ himla fint har det blivit…


Inget löshår, bara mitt eget hår

Är du nyfiken på att testa eller läsa mer? 

Då kan du klicka HÄR! eller gå in i närmaste LIFE Butik

PS DET ÄR RIKTIGT MYCKET BETAKAROTEN I BURKEN, så du får en solbränna på köpet (bara så att du vet)


Morgonkaffe i sängen. Filip jobbar och jag bloggar.

Jag har gett Louie MAJSVÄLLING i två dagar. Han har faktiskt sovit bättre. Kan vara slumpen? Men värt att fortsatta testa någon vecka till. SÅÅÅÅ SKÖNT!! Att inte få sova är ren tortyr 

Vi har bestämt att vi ska GIFTA oss nu!! JEPP 8 år senare

Vi har sagt i September. Varför jag skriver det här, är för att då blir det svårare att skjuta på det då. Hitta ursäkter och inte ta sig tiden.

Vi måste börja planera och rodda. Både jag och Filip har fullspäckade scheman, så det kommer bli MYCKET jobb och fix under kvällar och nätter.

Vi sa ”maj eller september” Nu blir det september. Annars kommer det inte bli gjort.

Hjälp vad spännande!! Hur, var? Det är frågan nu…. Vi vet på ett ungefär vad vi vill ha för bröllop. Det ska bli spännande


Avslutningskläder….

Kl 15 är det picknick i parken, skönsång och sommarlov för killarna.

Tristan bad på sina knän, att jag INTE skulle komma på hans avslutning. Vad hade du gjort?

-Snäääääälla mamma!! Iiiiinga andra mammor och pappor kommer!!!

Vet inte? Jag är kluven. Han kanske får ”men” som stor. Ångrar sig? Kanske är det JUST DEN HÄR skolavslutningen han kommer gråta ut hos psykolog om, som vuxen?

Tänk OM alla andra föräldrar är där och INTE JAG??? Då kommer det tisslas och tasslas om vilken ”dålig mamma jag är” 

Vad hade du gjort? 


Alltså jag dör, denna lilla gos-tjock-tjock-skiten

Revisorn i hatt! 

Louis T-shirt HM

Byxor NOVA STAR

Charlies kostym och hatt från ZARA

Bolibompa 

Vi får inte glömma det viktigaste! 

-Borsta och hålla tänderna rena!  Säger Charlie…

Charlie är nog duktigare på att komma ihåg borstningen än jag. 


Kram och hoppas du får en fin dag❤️

 1. Åh kul och läsa om giftermål <3 Ni är så fina tillsammans!
  Man ser verkligen dina barn i dig när du var yngre! 🙂
  Man vill verkligen äta upp Louie, haha, så himla go!

  Jag har också en körv här hemma som inte heller sover bra. Sover han hela natten? Så bökar han och stökar istället. Han sover till 90% alltid hos oss i vår säng för det "funkar" just nu – Inte för hans föräldrar men för han gör det, ha ha! (Har testat annat men just nu orkar jag inte ta någon fight!) Idag ska han böka och stöka hos sin mormor så föräldrarna får sova. (Tur dem är söta, haha <3)
  Att inte få sova är som du säger, tortyr. Man är verkligen ingen människa om man inte får sova.

  Ha en underbar dag, Kram <3

 2. Men hur söta är inte dina småkillar!! Jag dör sötdöden bara av att se dem på bild!!
  Jag hade smugit iväg på avslutningen och stått lite vid sidan av, oavsett! det gjorde min mamma, och jag tyckte det var pinsamt då, men uppskattar det idag! 😉

   1. Förresten så äter jag dina All in one – himla bra! Jag har haft nagelförstärkning i alla år men det behövs inte längre! Likaså håret – efter graviditet o ammning tappade jag massor och dessa fjun blev kvar, nu är det ordning! Tack för en toppenprodukt! Se nu till att aldrig sluta med dessa – skulle det ske vill jag beställa ett livsförråd! Ha en fantastisk dag!

 3. Hej Magdalena,
  välkommen till Finland!Kanske vill ni besöka någon av de nya Mumin cafeteriorna i Helsingfors…skulle passa Mumin i alla fall:-)

 4. Ledsen , men jag gillar inte när barn kläs som gamla gubbar. Förlåt men ärligt talat så ser det töntigt ut. men smaken är som baken…
  Om inte din son kommer på sin avslutning så ska du respektera det, du vill väl inte att han ska skämmas…
  Ha en fin dag och njut av livet fina du.

  1. Charlie är en liten gubbe. Det är hans stil. Haha Han gillar sånna kläder… tristan hatar det och vägrar ”finkläder” idag…
   Desamma! Önskar dig en fin dag och helg❤️

 5. Jag hade inte gått på avslutningen om barnet hade bett mig att inte komma. Minns inte att jag var på någon avslutning för mina barn efter sjätte klass. Vet inte vilken klass han går i… Jag är född 1965 och jag minns inte att mina föräldrar var på en enda av mina skolavslutningar. Det var inte så på den tiden. Jag gick hem själv efter skolan och så fikade vi, det var allt! Du behöver inte alls ha dåligt samvete och han kommer inte att få några men av att du inte kommer!!

 6. Helt otroligt med ditt hår!! Men jag undrar lite hur all in one boost funkar för oss med lite känslig mage/tarm? Har du fått någon feedback om det? Är väldigt sugen på att prova! Kram!

  PS! Gå på avslutningen! Han ljuger!! 😉

  1. Jag skulle gå ner till en tablett. Äta först. Man kan få lite lös mage av chilin första veckan❤️
   Kram och tack

 7. Vad kul att ni bestämt er för att det är Dags!❤
  När mina grabbar började be om att jag inte skulle komma på avslutningarna så har jag lyssnat. Nu slutar lillkillen nian och då får jag såklart komma
  Krya på dig och var rädda om varandra. Kram

 8. Jag skulle gå på avslutningen och stå lite i skymundan i början. Jag tror man ändå innerst inne vill att ens föräldrar ska vara där, speciellt om det visar sig att alla kompisars föräldrar visst är där. Det är ju en trygghet. Kram!

 9. Jag hade gått på avslutningen ändå. Har hört samma visa från mina barn men när jag ändå gick var dom glada efteråt. Grattis till giftermålet!

 10. åhh vad kul ni ska gifta er 🙂 grattis 🙂
  sååå fina pojkar herregud så söta de är.. Charlie.. ojoj 🙂 vilken liten herre… <3 och Tristan.. nee du ville inte ha några snusktanter så jag håller tyst 😉 haha

  du har så vackra klänningar.. ja vanliga kläder oxå 🙂 de är kul att du delar med dig vart du köpt de.. tyvärr kommer jag inte in på din systers hemsida.. blir alltid felmeddelande.. kanske inte går att köpa från Luleå 😉
  jag skulle inte heller vilja missa mitt barns avslutning.. men om ingen annan kommer? 🙂
  ha en underbar helg <3

 11. Skulle gärna vilja prova de kapslar, men litar inte på spanska posten … speciellt inte nör jag vet att saker skickats till mig men aldrig kommit fram .
  Stort grattis till giftemål!!!

 12. Meeeen va sötamin dotter har samma stil av kläder på sina småttingar så jäkla gulligt med små farbröder❤️Jag går på skolavslutningarna och för varje år blir jag softare och softare gråter jämt men hos oss är det föräldrar med..Vi gifte oss förra året i Augusti efter 18 år vi bestämde oss i Maj jag skyndade mig ut med inbjudningarna det var så jäkla mycket jobb fick migrän någon dag innanDet var stress fram till vi stod framför kyrkodörren MEN när den öppnades så njöt jag varje sekund ända till 5-6 på morgonen och min möhippa var så underbar och slutade med mig på scenen med Lili & Sussi sjungande ” colour of Love ”…det var magiskt❤️ Så nu väntar jag på min första bröllopsdag vi har bestämt att vi ska turas om (vart annat år) att överraska varandra i år är det hans tur spännandeG✨R✨A✨T✨T✨I✨S till er❤️

 13. Meeeen va sötamin dotter har samma stil av kläder på sina småttingar så jäkla gulligt med små farbröder❤️Jag går på skolavslutningarna och för varje år blir jag softare och softare gråter jämt men hos oss är det föräldrar med..Vi gifte oss förra året i Augusti efter 18 år vi bestämde oss i Maj jag skyndade mig ut med inbjudningarna det var så jäkla mycket jobb fick migrän någon dag innanDet var stress fram till vi stod framför kyrkodörren MEN när den öppnades så njöt jag varje sekund ända till 5-6 på morgonen och min möhippa var så underbar och slutade med mig på scenen med Lili & Sussi sjungande ” colour of Love ”…det var magiskt❤️ Så nu väntar jag på min första bröllopsdag vi har bestämt att vi ska turas om (vart annat år) att överraska varandra i år är det hans tur spännandeG✨R✨A✨T✨T✨I✨S till er❤️

 14. Alltså dina boosttabletter! Love them. Har alltid haft spröda lövtunna naglar som bara gått av och flikat sig. Fixat dom i flera års tid med gelé och akryl men slutade för ett tag sen. Började äta dina tabletter och efter en vecka hade jag fått tjocka hållbara och för mig, långa naglar! Heeeelt fantastiskt!!

 15. Gud, så fina barn du har. Så oerhört söta. Svårt med Tristans avslutning. Har inte riktigt koll på vilken årskull han är. Försök gå på magkänslan. Eller kolla hur andra gör. Fick du tag på ögonkrämen? Har ngr hemma om det behövs. Kram o hoppas ni får en fin skolavslutning.❤️❤️

 16. Hej Maggan!
  Ett stort grattis till det kommande bröllopet
  Jag hade nog gått på avslutningen fast på avstånd hade jag då sett andra
  föräldrar där hade jag visat mig och gått fram hade det inte funnits några föräldrar där
  hade jag nog ändå försökt ta ett kort på avslutningen och visat honom vid ett lämpligt tillfälle
  med glimten i ögat:)
  Fick du tag på krämen till Gunnar?annars har jag 10 ampuller du kan få som jag inte använder
  längre tyckte det kändes så stelt när man tog det under ögonen fast väldigt bra vips så var påsarna borta ha en bra dag kram

  1. Du har rätt❤️ jag fick två av en kompis… det var rätt enkelt att hitta den på nätet.
   Tusen tack fina Ewa

 17. Först grattis till att ni äntligen bestämt tid för bröllop !
  Gå inte på Tristans avslutning om han bett dig att inte komma. Så pinsay om föräldrar kommer om iga andra är där !

 18. Åh vad roligt, grattis! Jag ska precis börja studera på WeddingPlanner Academy UK och söker ett projekt att sätta tänderna i. Gratis naturligtvis, för att ha några referenser redan när min utbildning är klar. Dessvärre verkar jag inte känna någon som ska gifta sig, men du och filip ska!! Jag bor i Skåne så jag förstår den gröööötiga skånskan perfekt!! För det är väl bröllop i Skåne ni tänker er?

 19. Hej där. Min son slutar sjuan och jag har valt att inte gå dit. Visserligen sa han att jag får göra som jag vill och att jag är den roligaste mamman av alla…men han tycker att jag kan strunta i att gå. Inte för att han skäms eller tycker det är jobbigt, utan för att han hellre har avslutningen tillsammans med kompisar och inte föräldrar. Jag respekterar hans vilja såklart. Vet själv hur det var på högstadiet

 20. All in one är helt grym! Har alltid varit blek, haft torr hud och spröda naglar samt hår som varit slitet gått av och varit mycket torrt. Totala skillnaden nu! Gyllenbrun hud (slipper brun utan sol), mjuk len hud, starkt tjockt hår och naglar som växer på! Kommer aldrig sluta med denna mirakel-tablett Så bäst bäst bäst!!!! Supernöjd

 21. Jag skulle inte ha gått. Min son sa precis likadant och det var precis så. Han gick på Engelbrekt. Så söta fina killar du har.

 22. Vad är det för skillnad på tabletterna på bilden och all in one boots? Följer en blogg och det är din, tacksam för din ärlighet och hur du bjuder in till att se ett liv utan filter.

 23. Meeeen va sötamin dotter har samma stil av kläder på sina småttingar så jäkla gulligt med små farbröder❤️Jag går på skolavslutningarna och för varje år blir jag softare och softare gråter jämt men hos oss är det föräldrar med..Vi gifte oss förra året i Augusti efter 18 år vi bestämde oss i Maj jag skyndade mig ut med inbjudningarna det var så jäkla mycket jobb fick migrän någon dag innanDet var stress fram till vi stod framför kyrkodörren MEN när den öppnades så njöt jag varje sekund ända till 5-6 på morgonen och min möhippa var så underbar och slutade med mig på scenen med Lili & Sussi sjungande ” colour of Love ”…det var magiskt❤️ Så nu väntar jag på min första bröllopsdag vi har bestämt att vi ska turas om (vart annat år) att överraska varandra i år är det hans tur spännandeG✨R✨A✨T✨T✨I✨S till er❤️

 24. Vi gifte oss när vi varit ihop i 10 år. Jag var gravid i 6:e månaden och vi gifte oss i hemlighet. Det var bara några få som visste, bl a våra två bästa vänner som var våra vittnen. Var precis så som vi ville ha det förutom vädret. Blåste skitkallt och på bröllopsbilderna är våra leenden väääääldigt stela för i frös så in i helvete!

 25. Hej!
  Måste bara tacka för Natural beauty, så bra att hitta något som hjälper mina naglar att växa och bli starka.
  Men det bästa är att jag äntligen har fått lite färg på kroppen. Har ätit i 30 dagar och kom precis hem från en semestervecka i Grekland, har smörjt i mig med solskyddsfaktor 50 och har ändå fått färg och då inte röd färg som det brukar bli .

 26. En reflektion i all välmening, majsvälling kan vara sjukt stoppade Fick mina små vid magsjuka/diarré för att hjälpa magen på traven till normalläge. Ha en skön helg

 27. Äntligen bröllop

  Härligt efter all tid tillsammans. Mycket att fixa o boka ..men ta hjälp.
  Super söta och fina pojkar… alla stora som små.
  Men dom har ju att brås på.
  Tycker just Charlie föddes. ..lilla skorpan.
  Du är värd all lycka Maggan..ha fina dagar

 28. Stort grattis till giftermålet❤️❤️
  Vilket fantastiskt hår du har fått det är nog dags att börja igen med all in one
  Fina killar o härligt med sommarlov!

 29. Avslutningen har väl redan varit 😉 men skulle bara säga att när mina killar ej ville att jag skulle komma så lyssnade jag på det 😉 🙂 å de verkar ej fått några men <3

 30. Vad roligt att läsa om giftermålet! Stort grattis.

  Någonting att rekommendera inför bröllopet är Gimo Herrgård i fantastiska Roslagen. Möjlighet att hålla hela vigseln och festen finns där, eller att bara spendera ett par dagar tillsammans där efteråt. Världens mysigaste ställe! ❤️

  Kram

 31. Så kul med bröllop Äntligen kommer ni till skott , vi är nog många som väntat på detta ögonblick . Skolavslutningar gick jag på låg och mellanstadie sen var man portad 🙂 ha en kul resa med båten / Kram från Skåne ❤️

 32. stort grattis till erat kommande bröllop och äktenskap, ni är verkligen klippt och skurna för varandra , jag önskar er alla lycka, och tack för en helt fantastisk blogg kram

 33. Hej! jag har också skippat fullkornsvällingen och kör på majsvälling en månad tillbaka. Melker (1,5 år) är så mycket bättre i magen och är nöjdare. På BVC sa dom att det är ganska vanligt att vissa barn är känsliga just mot fullkornsvällingen. Tänkte bara säga det. Du är grym. Jag fullkomligt älskar din blogg. Vissa dagar asgarvar jag rätt ut och andra gånger rinner tårarna. Kram på dig. Alexandra

 34. Finaste ”Maggan”, stort grattis till det stundande bröllopet.
  Jag tycker att du är en fantastiskt jordnära person samt en förebild, ärlig och har sunda värderingar. Gå rakryggat och var stolt över dig, du berör med dina ärliga ord som du givmild delar med dig till mig och många fler som följer din härliga blogg.
  Ha en bra dag ❤
  Kram/ Mia

 35. Hej, blev sjukt glad när jag tittade in på din blogg. Jag har typ hela mitt 43 årig liv hatat mitt hår och dess tunna hårstrån. Kände igen mitt hår på dina bilder. Har nu haft extensions rätt länge och har nu beställt dina tabletter. En fråga bara, ska jag plocka ur löshåret när jag börjar med tabletterna?
  Ha det bäst!
  Somriga hälsningar Anne

 36. Det kanske är helt andra traditioner i storstäder kontra landsbygd…Här går man på skolavslutningen om man har möjlighet…många föräldrar kommer för stunden i kyrkan och sen åker man tillbaka till arbetet om man inte kan vara ledig…Skolan/Fritids anordnar avslutningsfika med tårta/bullar så de barn som har arbetande föräldrar får ett härligt firande ändå 🙂 MEN jag skulle nog bli otroligt sårad och ledsen om vår son sa till oss att inte komma på avslutningen…varför vill man inte ha med sina/sin föräldrar-er på det?? Varför är inga andra föräldrar med på ert barns avslutning? Nej vår son får allt se oss på avslutningar i några år till…han går ur 3an på torsdag…
  Ha en fin sommar!

 37. Hej!
  En fråga om dina tabletter, All in One.
  Innehåller dom chilli?
  Sugen på att prova men allergisk……
  Ulrika

 38. Tänkte testa dessa produkter…kan jag äta båda samtidigt tro?
  Graaf´s All in one boost – 60 kapslar
  Graaf´s Natural Beauty – 60 kapslar

 39. Ska prova den all in one kapseln 🙂
  Nu verkar du inte ha något löshår i men när du gör hårförlängning. Vilken metod brukar du använda?
  Tex keratinslingor, tape eller clips osv. Har själv nyligen använd tape från http://www.hairtastic.se och är väldigt nöjd hittills.
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..