Tvättmaskin och tvinga barn..

Tvättmaskinen har gått sönder.

Allt ligger i sopsäckar 

 Den har varit sönder i snart en vecka. Få hit en reparatör? Är ungefär lika lätt som att lära sig flytande samiska. 

Efter sommaren ska jag börja plugga igen. Louie går på förskolan, och en halvtid borde KANSKE funka?! Samiska på distans (jag pluggade i ca ett halvår/8 månader efter att Isak lämnade oss. Men det blev för mycket för min hjärna att ta in…. Tog en paus. Men VILL så gärna lära mig nu!! Im ready….


Ni fattar inte vad jag längtar tills på söndag…
Vi googlade båten ikväll. Rena rama lyx kryssarn?!! 

Så himla mycket för barnen. Hoppborgar, lekrum, underhållning, tv-spels rum…. Något för alla

Jag hade faktiskt inte en aning om att båten var SÅ fin? Ska bli så jäkla skönt och mysig. Spa’a och äta skaldjur.

Jag vet att de stora killarna kommer börja ”slingra sig” på lördag, men jag kommer inte vika mig!! Inte en tum.

När jag var liten. Då hängde man med på ALLT. Jag skulle inte ens drömma om, fråga om jag slapp och fick stanna hemma/och hänga med polare..

Att följa med på semester med mamma och Gunnar. Det slapp man inte undan. Hehe 
ungarna ska med, om jag så låser in dem i bakluckan och kör ombord. De kommer hänga med polare hela sommaren ändå.

 Sön-tis tänker jag samla familjen. Basta!!


Vill INTE vara utan Charlie som låst in sig i sovrummet.

Halsen mår inte mycket bättre. Medicin och en TIDIG kväll. Ligger redan i sängen.
Puss på er❤️

 1. Hej hej, hade en gång halsfluss i typ 1 år från o till… Så fort jag slutade med penicillinkuren kom det tillbaka. Visade sig att min dåvarande pojkvän bar på bacillerna men fick inte halsfluss själv utan smittade bara mig så han fick också en penicillinkur o sen var allt frid o fröjd:) Bara tänkte att kanske någon i familjen som bär på det o smittar dig?! Kraaam

 2. Godmorgon! Vill bara skicka en kram och säga att jag älskar din blogg. Läst ifatt nu på morgonen till kaffet och du e så bäst! Vanlig men ovanligt vacker, samma problem som oss ”vanliga” men med en krydda glamour.Ha en fin fredag. Kramar Annie

 3. Du kan få ersättning från din hemförsäkring vad gäller trasig tvättmaskin.

  Köp en ny istället. En Miele bäst-i-test, för 12000 kr.

  Kryssning är så underskattad familjeutflykt. Ni kommer ha jättekul! Det bästa är att det är barnvänligt överallt, varenda restaurang har barnmeny. De kan springa och leva rövare bäst de orkar. Älskar kryssa med barnen.

  Kram

 4. ÅÅÅÅ, han är ju bara FÖR söt den där skrutten!! De där lilla knubbisfötterna är ju livsfarliga och lever ständigt i fara för pussattacker kan jag tänka mig 😉

  Lät ju kanongött med båtresa, ni kommer ha det jättekul tillsammans! <3 <3

 5. Lämna dina påsar med tvätt till någon tvättinrättning som kommer och hämtar och lämnar. Du får tillbaka det snyggt och fint Ingen idé att bli på dåligt humör över tvättpåsar. Ring till närmaste tvätt.

 6. Tvättbilen!!! Använd Tvättbilen medan du saknar tvättmaskin. Jag använder dem när högarna är för övermäktiga och det känns omöjligt att komma i kapp. De hämtar tvätten och du har den igen 2 dagar senare, vikt och struken i prydliga högar.

 7. Försökte tipsa igår om Tvättbilen, verkar inte ha gått fram så jag försöker igen. TVÄTTBILEN! den använder jag när tvätthögarna blivit så stora att inte vet hur jag ska hinna tvätta ikapp.

   1. Absolut men nu vill jag veta vad någon annan letat fram och kanske utgå därifrån! Jag har aldrig åkt kryssning med min son o tar då gärna tips från andra!

 8. Men lilla vän sötnöt❤tack för du delar din vardag med oss.fortsätt vara som du är du är underbar/linda

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..