Ferrari 70 år

Det firas stort! 

Över 100 vackra nya och äldre Ferrari bilar körde mot Nationaldagsfirande på nationaldagsgaloppen på Gärdet

Först tidig frukost hos Filip på Narvavägen


Genomgång och uppställning innan startskott genom stan


I min lånade lilla svarta monster-kuk


Alla barnen var med (utom Tristan, som är hemma hos sin kusin Mio)


Lilla Louies första bileventLance jobbade och hjälpte Filip med logistiken


En helt fantastisk dag! Solen skinnet. Tänk om det hade regnat?!


Mia var min wingwoman när vi puttrade, mullrade genom stan
Har nog aldrig sett så många fina bilar på en och samma plats. Det här har verkligen Filip fixat bra!


God mat, lite vin (alkoholfritt)


Kände nästan som om vi var utomlands idag


Nu lite mys hemma, sen blir det middag på Grand hotell ikväll…..

Hur firar du idag? Eller firar man överhuvudtaget nationaldagen längre?

 1. Oj, vad mäktigt med så många vackra och exklusiva bilar. Vilken syn och upplevelse. Fina bilder. Lille Lo ser ju så otroligt nöjd ut på en av bilderna där han sitter i Filips famn. Kanske tar han över efter far sin en dag? 😉

 2. Vi var ute vid Taxinge Slott och hade picknick och lek på stranden. Skulle ha fikat också så klart då de har Nordens största kak och tårt-buffé men det tänkte 500 andra personer också så vi tog varsin mjukglass istället! Så jag är helnöjd med dagen idag, hoppas våran Charlie ,15 månader, kommer sova gott och lääääänge i natt haha!
  Kram!!!
  Och du, fan vad snygg Lance blivit!!! Herregud akta han för tjejerna/killarna!!!

 3. Gratulerer med dagen , som vi säger i Norge..Skönt att vädret var på TOPP 😉 ♥

  Brukar aldrig fråga, eftersom jag bara brukar googla ,men denna gången funka det ICKE ;(

  Så nu MÅSTE JAG; fråga….Skulle så gärna veta vart du hittat den gröna militärjackan och den blommiga morgonrocken… ♥♥♥
  Hoppas middagen också blev lika lyckad ♥
  Kram ♥♥♥

  Har även beställt dina piller inte för att bli pigg även om jag skulle behöva hahaha, mest för att dom innehåller Betakaroten

 4. Men oj vad snygg Lance har blivit, KattEva sitter nog hemma och gör snigelspår samtidigt som hon lämnar förfärade kommentarer om något random hon stört sig på idag

 5. Hej! Ätit gott hemma. Ska vara ärlig och säga! Jag kände (vågade) inte vara på stora folk massor efter det som drabbade London nyligen… Visst! Vi ska leva som vanligt! Men för en gångs skull tar jag åt mig vad som händer runt oss.. Det släpper säkert framåt. Men inte respekten över att tänka två istället för en gång:-)
  Ser mysigt ut med alla häftiga bilar…din blogg är alltid lika bra uppdaterad, Du är riktigt duktig på att skriva. Bästa bloggen.

 6. woooww vad snygga bilar 🙂 hade gärna varit där. .<3
  bra att du trotsade din rädsla… så hemskt att man ska behöva tänka o vara rädd 🙁 gick på nationaldagsparaden i lilla Luleå o tanken slog mig.. tänk om en lastbil kommer farande? :S men de gick bra 🙂

 7. Vad roligt att ni besökte Gärdet och Nationaldagsgaloppen. Visst är racing fantastiskt oavsett vilka hästkrafter det rör sig om 🙂 Nästa lördag, 17 juni, är det galopp på Sveriges vackraste bana i slottsmiljö och naturreservatet Österängen. Svenskt Grand National i Strömsholm. Packa picknickkorgen och njut av rafflande och spännande race både över hinder och slätt. Det är även SM i Ponny-galopp i alla kategorier. Det finns något för alla 🙂 Läs mer om tävlingsdagen på http://www.svensktgrandnational.se eller på FB-sidan Svenskt Grand National
  Varmt välkomna !

 8. Måste bara höra av mig, brukar bara ”tjuvläsa”! Vi var ett gäng tjejer (9st) som var i Sthlm i helgen och gjorde Monopolrunda. När vi kom förbi Ferraributiken så var en av tjejerna sååå kissinödig att hon bara inte kunde hålla sig. Vi såg att de höll på att köra in en bil i butiken och vi frågade sött de urgulliga killarna som var i butiken om vi bara kunde få låna toaletten. De släppte snällt in oss och helt plötsligt var det typ 7 tjejer som var toanödiga. Själv älskar jag Ferraribilar så jag gick runt och dräglade och tog lite lätt på de snygga bilarna som stod där. Eftersom jag läser din blogg så var jag tvungen att fråga killen från Vimmerby (vi är också från småland) 🙂 om det var din man som ägde stället och mycket riktigt var vi i rätt butik!
  Hälsa Filip att han har urgulliga arbetare och supersnälla som stannar kvar och släpper in oss för kissepaus!!!!! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..