Muff-parfym!

Reklam för Deo Doc, muff-deo. God mat, och medsystrar 

Hylla våra medsystrar är något vi borde göra lite oftare! Lyfta och stötta! Inte trolla oss, muttra och vara avundsjuka på varandra

Veckans POWER systrar Hedieh och Hasti!

 De är de två supercoola systrarna bakom DeoDoc. 

Hedieh är läkare och Hasti ekonom. I flera år har det arbetet och forskat med erfarna gynekologer och läkare.


 De vill ta fram de bästa intimhygienartiklarna på marknaden. There is non?! Helt jäkla galet då killar har pungsvett och vi tjejer faktiskt oxå HAR svettkörtlar. Varför inte? Vi har deo och uppfräschning under armar. Men inte i ljumskar, rumpis eller fiffi.. 

Och de har lyckats!! 

Jag ville inte skriva om de direkt efter lanseringsfesten. Eller rättare sagt, vi firade de nya produktera, och att Åhléns tagit in dem i sitt sortiment 

Tänkte att jag skulle testa i ett par dagar först. (Innan jag rekommenderande er) 

Snyggt förpackade, naturliga, rätt PH-värde (många av alla olika apoteks intimtvålar har fel PH) och får vår snippa att må bra och dofta gött  
Finns tvål, sprayer, våtservetter. After shave, salva som tar bort rodnader och röda prickar.

 De jag gillat BÄST! Är pre-oljan du använder INNAN rakningen för att skona skinnet och SLIPPA just röda prickar. 


Favoritdoften är denna. Jag använder den faktiskt under armarna med (och ett kvickt sprut  över bröstet. Älskar doften)


Dushkrämer för mig OCH för Filip…

Vi måste ju ta hand om Skåne-skinn-dången med!! Inte lämna den till sitt smutsiga skånska öde


Alla luktar gott!! Men HONOLULU är min privata favoritdoft


Blomma, fiffi, snippa, muff, köttros, muffla, fitta, slida, vagina, pissiga köttgardiner. Vad kallar du din mussla?


I goodiebagen låg det massor av muff-godis hehe

Hade det inte varit kul om det fanns en doft som hette Fitti-Frutti ??? haha


En helt grym middag bjöds det på. 

Min favo resturangen PUNK ROYAL av alla ställen. Dubbel lyx


En intressant introduktion och historien om hur idén föddes.  Coola, driftiga systrar


Om du någongång äter på Punk. Då är ALLT GOTT! Men min personliga favvo e rom’en med den iskalla vodkashooten. Skeden med havskräfta, tryffel och parmesan is to die for…

Mat porr!!


Magisk afton


Man kanske tycker att det är överkurs att spraya fiffi. Men det tycker INTE jag!! 

Det är ju det finaste vi har på våran kropp? Den ger oss barn, njutning och kvinnlighet. 

Vi måste ta hand om den! Vårda den och visa den kärlek. Hårig, ansad eller helrakad. Vi bestämmer själva hur vi vill ha den

Du kan hitta hela serien på APOTEKET eller HÄR! hos Lyko


Tristan har tagit tåget till Mio. Tjockisen sover, och vi andra ligger på soffan.

Imorgon fyller GUNNAR år, men vi firar honom på torsdag.

Tidigt isäng, upp tidigt. Jag ska hjälpa Filip med hans bilevent.

Tänk att jag funderade på att ställa in först. Rädd för alla äckliga terrorister. Jävla djur! Rädd för folksamlingar och folkfest.

Nej, det ska inte stoppa mig! Tänker övervinna min rädsla och bege mig ut i folkvimmlet ändå…


Köpt upp mig på ett halvt apotek. Vet inte om det är pollen, bihålor, hals eller förkylning. Vill inte lämna något åt slumpen

Kram och sov gott❤️

 1. Haha kärt barn har många namn jag kallar den för kisse (min sambo förstår mig inte för han tycker man säger det till en katt .. Min mamma sa de när jag var liten och det sitter i!), säger även Fiffi

 2. Fjaset säger jag. Tyvärr har ungarna tagit efter hahaha.
  Kan verkligen inte med snippa (tänker bara på såssnipa)

 3. Fiffin använder jag … ja både använder och använder detta ska testas ..finns inget värre än när stanken av odören når en själv …. nu e det bara och spruta loss! Gjuten pryl!!

  1. Linda, om snippan stinker så är det väl antagligen bakteriell vaginos eller liknande. En snippa som tvättas dagligen med enbart ljummet vatten eller i enstaka fall mild intimtvål luktar inte illa. Eller ska inte behöva göra iaf.

   1. Nä. En snippa som stinker är ju antingen otvättat (i veckor ?) eller i obalans, alternativt bakteriell vaginos. Kolla upp odören skulle jag säga !

  2. Åh .. Nu var det ju skämtsamt menat.. Jag gillade tanken med sprayen och produkten . Så ila stank har jag inte . Men tack för omtanken .., Ber om ursäkt att ni missförstod min humor ❤️

 4. Nej, nej avstå! Muttan klarar sig bra på vanligt vatten, och för äldre torrare slemhinnor en esoterisk olja, inga syntetiska produkter! Min gynekolog i staterna är förfärad av intim-industrin, och har träffat alldeles för många patienter som har rubbat sin bakterieflora. Dr S. var uppriktigt lättad när hon träffade mig som inte fattade vad hon pratade om när hon frågade om jag använde dessa produkter.

 5. Jag har aldrig kommenterat en blogg tidigare men nu kunde jag inte hålla mig!! Skåne-skinn-dången! Jag skrattade så högt att sambon vaknade! hatten av Maggan!

 6. Har följt dig ett tag. Du har då fantastisk humor och uttrycker dig så himla bra i alla lägen. Diggar dig, heja dig!

 7. Jag kallar den mrs mouse☝Men bara för min man annars kallar jag det kvinnliga könsorganet fitta kort och gott

 8. När sonen var liten och jag skulle hjälpa honom på toan så brukade jag säga: och så torkar vi ”pelle,n”.
  En varm sommardag nåt år senare var vi bjudna till hem till hans dagisfröken på sommarfika, rätt som det är kommer hennes man hem, presenterar sig för barnen och oss vuxna som:”PELLE”!hahaha! Min son blev helt ställd först och frågade sen: HETER DU PELLE???
  Han kunde inte fatta att en människa kunde heta så…

 9. Hej, Muff deo måste väll vara det sista unga tjejer behöver tutas i att vi behöver? Ytterligare en produkt som ska inhandlas för att duga. Ljummet vatten snälla trosor räcker fint. Kroppen är utformad och fiffig så den rengör sig själv i övrigt. Man måste inte dofta något speciellt varför då och för vem?? Detta tycker jag inget ont emot dig! Kram

 10. Jag skrattar på mig när du skriver ”Skåne skinn dången”var fååår du allt ifrån:) jag kallar faktiskt min för Finisen. För att hon är….ja, fin. Sen undrar jag hur ngn härinne menar att kroppen rengör sig själv???? Hur då…. Fy fan vad det hade osat om man hade låtit kroppen rengöra sig själv

 11. Sicken bra idé med väldoft för minky
  Måste jag nog lägga in en beställning på!
  Mina barn har precis kommit hem från en dagsutflykt med buss till London och British Museum- kan säga att jag var rätt nöjd med att få hem dom igen, och har kollat nyheterna 100 ggr idag, det är ju val här imorgon oxå innerst inne vet jag ju att man inte kan vara orolig hela tiden.. men, allt är så jäkla farligt

 12. I mitt första förhållande i tonåren kallade vi min för nani (som i punani) och hans för nasse. Haha! Lagom avtändande hade jag tyckt idag men lite gulligt att tänka tillbaka på. Idag är det rätt och slätt fitta och kuk som gäller 🙂 Fulaste är ju folk som säger FÄTTA. Haha. Låter sjukt blött och stort

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..