connoisseur motordag

Jobbat i Filips monter på connoisseur motordag 

Jättekul! Sol och mycket roliga människor….


Vi fick köra ut bilar! Anna gjorde det galant

  1. Ser mycket bra ut
    Tänkte just på Filip idag jag var med Alexander och tog en glass i hamnen och de var uppställning Sv olika bilar bl.a. MacLaren som Alex sade att Charlies favorit bil är

  2. Magdalena , fortsätt o skriv som du brukar i din blogg Så underbart du delar ditt liv med oss i med- motgångar som vi alla har Älskar att läsa din blogg varje dag och jag är en äldre ”tjej”. Du är så underbar ❤

  3. Måste bara berätta en sak för dig! Jag har ätit dina All in one Natural Beauty i några veckor nu och kom tillbaka till jobbet efter en helg hemma i trädgården. Då skäller kollegorna på mig för att jag har blivit så brun och tycker att jag ser ut som om jag varit en vecka utomlands och inte bara hemma en helg i trädgården, haha. Så jag kan skriva under på att de funkar och är mycket nöjd! 🙂

  4. Tycker du är helt underbar och älskar att du bjuder så mycket på ditt liv. Det gör ont att läs om din stora sorg, Du förtjänar verkligen det bästa i livet.

    Och en liten fråga, vart kommer din fina army jacka ifrån?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..