Öron, lookalikes och kattmatsandedräkt

Älskar er! Tack för all kärlek! 

Jepp jag kommer fortsätta med oförargligt bus (Ska dra ner på det lite) Få fismage och föda kineser ibland bara. Skitsamma, som ni säger. Det är surisarna man lägger på minnet. Inte alla glada skrattgubbar tyvärr…..

Kommer kanske hoppa över studentflaket med Sophie på onsdag. Trist! Men jag orkar inte med alla moralpinnar och surpuppor som tycker det är omoget. 


-Vi tar en selfie killar!!!


-Jaaaaa mamma! Men kan du ha munnen stängd. Den luktar äckligt, JÄTTE äckligt….

Den tjocka saken bredvid är ett monster. Jag vet inte vad som pågår i hans huvud?! Men något jävulskt är det. Ett evigt flin. Uppe hela nätterna. Inatt grät jag. Mellan 1-5 har han vaknat och grejat var 10 minut

Hans nya grej är att stångas. Han stället sig upp och försöker landa panna mot panna, med all kraft som går. Skallningar som KOMMER knäcka näsben eller pannben inom kort.

Äta vill han oxå. Gud nåde den som rör hans mat


Filip är arg på mig oxå. Riktigt sur. 

-RAAAACHDERA BILDEN PÅ INSTAGRAM. Den som är på mannen med toont hårshfäste och rouusa skjorta!! Han som dansar… 

Bakrunden: Jag hittade en främling på NIKKI beach som påminde om en ”yngre lite rödlättare, skalligare Filip” skoja lite tänkte jag

Nackdelen var att folk inte riktigt förstod att det INTE var Filip….

Folk har ringt, kunder, kollegor och frågat om han verkligen hinner till jobbmötena när han är på spritfest i Spanien.


Det blev fel!! Inte alla förstod att det inte var Filip. My fault. Ibland misslyckas man med humor. 

Det är INTE Filip på bilderna. Han var på sitt jobb. Seriös och hårt arbetandes.

ALLTSÅ INTE FILIP PÅ BILDERNA. Han var på sitt jobb…..


Ensamfrukost, går igenom lite mail och jobb. USCH, jag ligger efter med så mycket.

Öronen prasslar och knakar som om jag har sockerdricka i dem.

Svetten dryper! Jag ska nog sluta med min psykmedicin, fixar inte svettningarna. Jag får panik av alla trista biverkningar. Man ska ju inte få ångest på morgonen ÖVER ATT MAN SKA TA ÅNGEST TABLETTER? Ja du hör ju själv hur knasigt det låter.

Nu mina vänner ska jag träffa en jobbpartner. Prata lite strategi och framtid.

(Kan tyvärr inte ha med hela ansiktet idag. Måste vakna först)


Ps denna fina teckning talar väl lite om nutiden. Hur våra barn uppfattar oss vuxna


Vi syns lite senare x
Megakram ❤️

 1. Jag tycker absolut att du ska upp på studentflaket (om du själv verkligen vill det). Man tar bara studenten en gång i sitt liv (tror jag) 🙂

 2. Hej, din blogg är underbar och härligt att du vädrar dina tankar så öppet. Man känner att man vill göra det också tillbaks. Men det kan gå fel.

 3. Jag svettades också jättemycket i början när jag åt antidepp, citolapram, men det gick över efter några månader, så håll ut om du kan <3

 4. Hahaha. Jag skrattar inte åt dig för tillfället utan åt alla hjärnbefriade kommentarer som du får från folk. Din blogg är en av dem bästa jag läser. Så uppfriskande, lättsam o rolig… Med det sagt. Fortsätt som du gjort hittills och kör hårt!!! Puss o kram ❤️

 5. Du har en fantastiskt rolig blogg. Du är så härlig och bjuder så mycket på dig själv. Så härligt att få följa dig och dina upptåg. Ett gott skratt förlänger ju livet så du gör ju en bra insats för att förlänga livet på oss följare. TACK ❤

 6. Tror du att folk verkligen menar allvar med alla dessa konstiga kommentarer? Det tror nämligen inte jag. Jag tror bara att dem inte har nåt bättre för sig.

 7. Såg dig imorse (men vågade inte gå fram pga alla uber-stiffa hipstermänniksor på caféet) och du såg helt fantastisk ut! Avundas dig som kan se ut så efter en natt med monstret
  Kram!

  1. Visst var det haha!!! (Tyckte jag med) Första gången jag var där på frukost. Ljuvlig macka… klart du måste!!! Nästa gång. Gör en signal så hajar jag kram

 8. Nu har jag beställt båda sorterna av dina kapslar, känner mig himla pepp att testa efter alla positiva omdömen!
  Tack för BÄSTA bloggen!!

 9. Bästa bloggen ever, det är din <3 Varför har inte folk (brudar) humor, trist för de ! Men allvarligt , man ser ju att det inte är Philip haha. Fortsätt att vara den du är och fortsätt med din blogg precis som den är, bäst ! 😉 KRAMAR

 10. 466 kommentarer på inlägget om att du kanske skulle sluta blogga. Inte illa pinkat!! Alltså kan du väl konstatera att de flesta gillar hur du ”fläker” ut dig och ditt liv. Ser fram mer knäppa inlägg. Ser fram emot att få småle.

 11. Den enda blogg jag läser är din Magdalena.
  För att den är rolig och ger mig energi i mitt eget liv ♡
  Du är så skojig och härlig.
  Du visar verkligheten och du visar känslor.
  Precis som livet är…hela tiden.
  Sluta inte blogga.
  Fortsätt att bara vara DU ♡♡♡
  Känner igen mig i dig….och det känns skönt

  Va rädd om dig ♡
  KRAM

 12. Min psykiatriker berättade för mej att det finns många olika sorter/typer av lyckopiller!!! Ibland måste man prova sig fram. De kan verkligen hjälpa så superbra – ge inte upp!!! Ring tillbaka o be om hjälp!!! Tjata är inte alltid det lättaste när man mår piss….
  hoppas du får en bra dag!!!

 13. Jag hoppas verkligen inte du kommer att sluta att blogga!!! Har följt dig varje dag sedan du började
  Bry dig inte om dessa nättroll och alla de med negativa synpunkter!
  Du är varm ,rolig ,har glimten i ögat, kan skoja både om dig själv och andra, humor och du bjuder verkligen på dig själv Om du behöver kvotera in en mörkhårig ställer jag gärna upp
  Kram Diana

 14. Hej!
  Kolla så att det inte är kombinationen av tabletter du äter som ställer till det. Ibland kan ju olika mediciner påverka varandra negativt. Eller börja med en mindre dos, man ska ju trappa upp och ner vääääääldigt långsamt med psykofarmaka. Alltså väldigt långsamt, annars kan man få jobbiga bi-effekter.
  Angående minstingens sömnproblem. Ibland är de minst sagt korviga. 🙂 Testa att begränsa skärmtiden (om han nu ser sånt), gäller även teve. För mycket skärmtid kan ju störa sömnen. Stäng av teven när ni inte tittar för även passiv teve-tittning påverkar nog.

  Kraaaaam!

 15. Alltså; att folk bara orkar…
  Visst blir jag avundsjuk när jag ser hur galet skoj du har med dina tjejkompisar; och fnissar lite åt symmetrin i era utseenden – men det betyder ju inte att jag missunnar dig dina tokerier eller tänker att du måste kvotera in nya vänner för att representera mångfald?!
  (Skulle för övrigt anmäla mig som kvoteringsfrivillig – men jag är ju blond & blåögd, så jag faller ju bort direkt… 😀 )
  Måste säga att din blogg numera är en av väldigt få som jag finner nöje i att läsa – alltför många handlar numera bara om kommers & yta. Din blogg är galen, rolig, rå, hjärtskärande, sann och en underbar bergodalbana – ändra inte ett dugg! <3

 16. Vissa mediciner går inte ihop med varandra, kolla så att du inte kombinerar några som ger biverkningar på grund av mixen. Kolla även om du kan gå ner i dos och sedan trappa upp lååååångsamt om det skulle behövas. Man ska ju trappa upp och ner väldigt långsamt med psykofarmaka.

  Ang sömnen. De små liven kan verkligen korva ibland. 🙂 Tips är att ta bort/minska ner skärmtiden (inklusive teven då), om han nu ser på det. För skärmtittande stör ju sömnen enligt forskning. Tror även att passivt tittande påverkar så stäng av teven helt när ni inte tittar aktivt. Värt att testa iaf!

  Kraaaam!

 17. Fina vackra du❤️
  Köp en bok som heter hjärnstark.
  Hoppas att du får lite tips och trix som kan hjälpa dig att slippa psykmedicinen.
  Kram

 18. Kära du!
  Vi känner inte varandra, men snälla du, sluta inte att vara DU! Behåll din blogg PRECIS så som du har den 😀
  Jag är inne varje dag o läser den för att du är så… mänsklig! Fortsätt att vara det, det finns en hel uppsjö med andra bloggar med uppstylade bilder, uppstylade liv och uppstylade berättelser. Känns inte så på din blogg… Hehe 😉 Du är du och du är bra <3
  Kram från mig

 19. Fina Magdalena, säger som många fler här i bloggen: SLUTA ALDRIG ATT VARA DU!! Bästa och enda bloggen jag läser, därför att Du vågar vara Dig själv, öppen, naturlig, sjuk humor, visar svagheter och styrkor.Jag ÄLSKAR att Du inte bara är yta, lyx å flärd, för då skulle jag inte läsa Din blogg…..För den delen av ditt liv är mindre intressant för MIG, men det finns ingen avundsjuka bakom det, det är en del av DIN värld, och NJUT av det Du tycker om! Min värld är betydligt enklare, men kan känna lycka och tacksamhet över det jag har ändå, och känna sann glädje över att en ÄKTA och KÄRLEKSFULL kvinna som Du, får ha denna guldkant på tillvaron, UTAN avundsjuka! Kan känna in mycket, och jag FÖRSTÅR och känner igen Din sårbarhet. Inte lätt, men känn in all kärlek Du får från de flesta här på bloggen, och sen kan man undra varför man läser bloggar, som man retar sig på….Det säger mer om personerna själva……Det får de ta hand om själva!
  Varma Kramar till Dig! ♡♡♡

 20. Hej Magdalena, jag är en av dem som läser din blogg varje dag men aldrig kommenterar. Förrän idag då. Jag läser det du delar med dig av därför att det är själva livet du skriver om. Jag skrattar med, bekymrar mig och blir ledsen beroende på hur din dag eller del av dagen har varit. Jo, jag har även eget liv med det är lätt för mig att relatera till vad du behöver hantera på daglig basis. Och jag både förstår och gillar din humor. Jag ser upp till ditt mod och beundrar att du lever livet så fullt ut. Det är verkligen få människor som klarar att leva livet så nästintill 100%-igt.

  Igår var nog första gången som jag blev förvirrad av ett blogginlägg från dig. Där du delar dina reflektioner kring diverse negativa kommentarer om vem du är och hur du väljer att leva ditt liv. Jag har svårt för att förstå att du ”hotar” om att lägga ned bloggen och att du ”läxar upp” dem som tycker ”dumt” eller annorlunda. Hela poängen för mig med detta sättet att kommunicera på är att människor får vara och tycka och tänka fritt, du och alla andra. Jag VET att vi (så även jag) människor tenderar att ta åt oss av det mindre smickrande, men det är bara så det är. När du reflekterar på det sättet som du gjorde igår kring kritiken gjorde du ju precis som alla de som du kallar för katt-ewor. Du säger att de som tycker tycker fel och försöker att fostra dina läsare och få dem att kommenta så som du vill att de ska göra eller inte göra. Den här kampen kan varken du eller katt-eworna vinna. Varför inte vara realistisk kring alltihop istället? Varför inte strunta i affekt skrivna tomma hot om bloggnedläggning? Du har valt som ett av yrken att sälja ditt liv på socialt medium och du gör det väldigt bra! Din blogg är en av de största, genererar dig mycket bra inkomster och du är en av de mest älskade bloggarna i Sverige (har ingen aning om hur det förhåller sig gällande din blogg i utlandet). Jag, du och alla vi här gillar, ogillar, blir ledsna, upprörda, överlyckliga, arga, sura, avundsjuka, rädda, oroliga i stunden. Sinnesstämningen kan förändras på en millisekund. Några här väljer att fastna i en viss stämning och berätta det för dig, men vad de personerna skriver här säger ju INGENTING om dig, däremot ALLT om dem själva. Så lev ditt liv på ditt sätt, dela ditt liv med oss om du vill och försvara dig aldrig mer med hot. Vi här älskar ju dig, annars hade vi inte haft alla dessa åsikter att dela med oss av till dig. Må så gott det går Magdalena. Hälsar Tess

 21. Hej jag brukar aldrig kommentera. Jag är en sådan där tråkig bloggläsare som bara läser, kommenterar aldrig, likear aldrig etc. Nu måste jag dock säga nåt! Du är grym o sjukt rolig!! Jag känner igen mig i många situationer o vardagen som du skriver om o tycker det är så härligt att du är så öppen. Sluta absolut inte med det! Försök ignorera nät trollen, håll huvudet högt för vi är massor som uppskattar din blogg!! Go girl!! Fortsätt vara härliga Maggan!!

 22. Ha ha ha, ”kattmats andedräkt” .
  Sägs ju att från barn o fyllgubbar får man höra
  sanningen. Kram från en som själv fått höra det

 23. Har aldrig kommenterat här förrut, men blir uppriktigt sagt jätte lessen när du skriver psykmedicin, den har hjälpt mig o komma vidare i mitt liv, har aldrig legat inne på psyk o anses inte psyk sjuk heller, kallar du den så för att vara rolig eller är du seriös? gillar din humor, men tycker du gått över gränsen på senare tid med allting, !!!

  1. Tråkigt att du tog illa vid dig av ordet psykmedicin. Det är ju en medicin för psyket – en hjälp att komma framåt.
   Det har inget att göra med diagnos eller om man har varit inlagd eller ej.
   Ha en fortsatt fin dag!

   1. Malin, jag kände oxå en tagg i hjärtat när jag läste ” psykmedicin” de är ju som du säger medicin för psyket, alltså hjärnan. Men jag tror nog att jag tog illa vid mig pga att samhället fortfarande 2017 ifrågasätter hjärnans olika åkommor. Att man inte fattar eller VILL förstå alla ämnen i hjärnan en del lider brist på o behöver påfyllning för att fungera.

    Blev sen glad att du svarade en annan om vad du menade utan att va otrevlig. Finns hopp om människan hehe.. Ha en bra dag!

    1. Såklart att medicinen hjälper många men ibland upplevs det som att det är lättare att skriva ut medicin än att ta tag i problemet.(Nu tänker jag på läkarna).
     JAG tror att i många fall kan man komma runt psykisk ohälsa med bl.a. fysisk aktivitet och framförallt med rutiner.(tänker mest på våra ungdomar som mår väldigt dåligt).
     Min syster mådde väldigt dåligt under hela tonårstiden och blev starkt medicinerad.
     Stundtals så tror jag att hon var medicinförgiftad.
     Därav så är jag skeptisk till all medicinering.
     Vi märkte stor skillnad när hon bodde på ett behandlingshem och de hade fasta rutiner när man skulle gå upp, äta ha terapi m.m

     Boken jag tipsade om var inget illa menat utan bara en hjälp på vägen om hur hjärnan fungerar med eller utan medicin ;))
     Det här är frågor som man kan diskutera i evighet…
     Intressant men svårt!!
     Kram

  2. Mig med..Den har hjälp mig med. Har inte heller legat på psyket. Vi pratar inte boende utan medicin för psyket…. psyk-medicin

 24. Vi älskar dig också Maggan! Nä, skit i alla töntar som saknar ett liv. Tack för en härlig blogg, och man vill bara krama om lilla Lo. Så gullig.

 25. Jag tycker du är underbar, dör av skratt:) Förlåt, men det ser ut som Filip, men visst ser man att det inte är Filip;) Jag skrattar så mycket nu, och lilla monstrets beskrivning, alltså , du är så bäst , din humor:)
  Kram från Norrland, fortsätt som du gör, du är Bäst:)

 26. Tycker killen i rosa skjorta är väldigt lik mannen (nu har jag glömt namnet… Bengt Fahlström?!) som var programledare i Barnjournalen!

  Men att folk är så lättlurade, blir ju skrattretande! Älskar din blogg, kram!

 27. Än en gång!! ÄÄÄÄÄÄLSKAR din humor!! & vem??? såg inte att det INTE var Filip??? dom ska skaffa glasögon!! ha ha ha :p

  Må så gott du fina fina fina människa *hjärta*

 28. Du är helt underbar! Rolig öppen och ärlig och har underbar humor!❤️Strunta i alla surtanter som skriver elaka saker! Kram

 29. Jag som tyckte de senaste inläggen var fantastiskt roliga!! Det är ju det som är så kul m dig, du är inte så pretto som många andra, mer som vanliga människor fast utan den perfekta fasaden. Jag ÄLSKAR din blogg!! ❤️❤️❤️

 30. Låt bloggen vara som den är……..
  Angående medicinen. Vad är det för medicin du äter?
  Jag äter åxå såna där ångestpiller………
  När man ska sluta så ska man fasa ut medicinen sakta, byta till mindre dos osv.
  det är jätteviktigt att man inte slutar tvärt. Kan gå riktigt dåligt då.
  Var rädd om dej

 31. Maggan, din toka! Du är tamejfan helt underbar, har läst din blogg lääääänge och vill gärna fortsätta med det! Åk på flaket, ha kul och flamsa massor! Du är FANTASTISK! ❤️❤️❤️❤️

 32. Har precis lyssnat klart på din bok ”mitt perfekta liv” och vill bara tacka dig för att du sätter ord på vad många av oss känner och tänker. Du har ett fantastisk sätt att beskriva och berätta, min känsla var att vi satt i förtroligt samtal och du berättade rakt ur ditt hjärta och nu känns det som jag delar din historia som en vän, tack
  Maggan, du är helt galet fantastisk och jag böjer mig ödmjukt för att du delar med dig.

 33. För tusan….du får INTE bli tråkig, ”vanlig”, som alla andra!! Min ledstjärna när jag vaknar upp med Ågren, dagen efter är….fröken Graaf har gett tillåtelse, ett ansikte för oss barnsliga, tokiga äldre kvinnor med fyllegrejer Jag har haft roligt men det e precis som om man inte får tramsa Du har sagt typ….jag e barnslig men jag står för det. Det gör jag oxå nuförtiden TACK VARE DIG!!! ALL KÄRLEK TILL DIG
  Hälsningar från mig

 34. Maggan!!!! Du måste ju självklart med flaket!!!
  Hallå! Kom igen nu, hur häftigt är inte det???
  När min dotter går ut om 10 år kommer jag att vara 42 år, och du kan ge dig fan på att jag kommer att åka med flaket om det så är utklädd till student! I don’t care!
  Vad är det för jäkla surpuppor som ska tycka och tänka så himla mycket! Ge er!
  Var och en vet väl vad som passar den.

  Jag skulle tycka att det va jobbigare att stå vid sidan ich titta ( bara för att några tanter fick för sig att dom skulle minsann ” sätta dig på plats” ) än att tjhoa loss i två timmar med min son/dotter/kompis son på ett student flak. Jag skulle nog hata att jag lät andras åsikter ha sån påverkan på mig. Om det inte skadar någon annan så är det fritt fram! Lev nu, här och nu! Det som känns rätt i magen kör man på. Resten får fan ta och bita sig i tungan och tycka och tänka
  P R E C I S vad dom vill!

  Vet du en sak Maggan, när någon nära en går bort… Då vet man, livet är här och nu. Vi har det till låns. Vi alla vet en sak säkert, och det är att vi alla kommer att dö. Så lev enligt din egen mening. Och va glad, va riktigt glad för att vi får förmodligen en dag till imorn.. Och övermogen , och dagen efter det med…

  Fortsätt somdu är! För du är grym på att vara just dig själv och ingen annan Maggan!

 35. Åh Gud jag skrattade så jag kissa i trosan av ”Filip-bilderna” hahahaha. Tycker det var hysteriskt roligt!! Inget slår eran ”kines-bebis” dock, absolut det roligaste jag läst på flera år!! Skrattar bara jag tänker på det hahaha.
  Btw så är erat lilla monster så jäkligt sööööt!! Har en 15-månaders hemma som är i någon vidrig fas av gnäll gnäll o gnäll..rullar bollen åt fel håll så gnäll, sitter jag på toa så gnäll, fel låt på tv gnäll osv.. dagarna i ända! Livet är härligt med småbarn haha. Och ja jag ÄLSKAR min son över allt annat så inga påhopp för det tack! Han är det bästa ( och gnälligaste hehe) som finns så det så!

 36. Jag tycker att det är tråkigt om du inte åker på studentflaket, iom att du verkade så glad över att få göra det. Man har inte roligare än man gör sig! Många av oss behöver bli bättre på att ignorera alla tråkiga människor med deras pekpinnar och istället njuta av livet och ha kul. De verkar uppenbarligen inte ha det så bättre att någon har det.

  Sluta inte vara du, vi är många fler som tycker du är underbar precis som du är.

 37. Läste det tidigare inlägget. Det är helt enkelt nå fel på folk…det har man kunnat konstatera för länge sen. Tur det även finns bra folk (typ jag)
  Jag älskar din blogg som du fyller med sarkasm och ironi OCH allvar. Man får liksom lite av varje och det är det som är så härligt. Du är härlig. Bodde jag i Stockholm skulle jag leta upp dig och tvinga dig att vara min vän. Så fortsätt blogga..annars åker jag ner

 38. De negativa kommentarerna säger mycket om avsändaren….förstår inte varför de är inne å läser bloggen, om Du stör dem så….Jag läser Din blogg av den enda anledningen, att det finns en äkta självdistans och humor, med kärlek och att Du vågar visa Din sårbarhet, vilket är en styrka! Är så trött på humorbefriade, överambitiösa och självgoda! Men DU Magdalena, är en likasinnad med Mig, så TACK, för att Du ger mig guldkant på tillvaron, och tjuvkika in i ditt spännande liv, och dela glädje och sorg, och några sköna asgarv!! Puss på Dig! ❤

 39. Men guuuuuuuuuud jag dööööööööör!! Sluta aldrig bloggaDu förgyller våra liv!!! Trodde till hundra att det var Filip, tänkte att ” va fan,va det inte en tjejresa”Klart som skam att du ska åka flak!! Älskar dig och din vardag! Hög igenkänningsfaktorJag är precis likadan!
  Kraaaaam

 40. Jag som önskade att du var min kompis och att jag kunde vara med på ert studentflak när jag läste om det. Tyckte det var en toppen idé.

 41. Testar här istället. Hur mycket (på ett ungefär) får bönderna betalt för exempelvis 1 kg färdigproducerat kaffe som vi köper i vår butik?

 42. Jag tänkte , när jag så bilderna på Filips look-a-like , att det hade inte min man gillat. Men det är vi. Jag tyckte det var roligt. Och härligt att se dina bilder som du lägger upp . Din humor är så underhållande.

 43. Jag stampar som Louie då jag är frusterad eller förbannad och jag är ändå 57=) Ta studenten vettja! om jag bodde i Sthlm skulle jag stå efter vägen och kasta risgryn eller nåt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..