Vampyrer, slitet hår, cykel och glass

Har varit ett par oerhört intensiva dagar. Jobb, jobb, jobb. MEN självklar kul och berikande.

Måste låta håret vila nu. Känner att det har blivit jätteslitet av alla locktångar, värme och styling. Har DU någon bra inpackning du kan rekommendera?Samma myskläder som mina leopard (Loika från Tinas webbshop ELSALEONIE)

Myskläder hela dagen idag! 

Ska pula med jobb hemifrån. Skönt! 

Barnen skulle egentligen ha varit på barnförhör hos polisen idag (Drottninggatan) Men det blev något strul med närvarande advokater mm
Skönt! Framskjutet. Då slipper jag gå med dem själv. Filip är i Italien på någon bilfabrik hela veckan… 


Lance tyckte att vi hade trista tavlor på väggarna. Detta mötte mig när jag kom hem igår haha!!


Köpt lego på BLOCKET

Nu måste jag kamma blocket efter väst, Tristan önskar sig en Montclair eller en Canada goose??

Svindyra! Det får bli en utväxt från nätet.


Sätta saker på huvudet? Vad är det med bäbisar. Varför ska DE ALLTID göra sånt de inte får, som kan vara farligt?


Vi höjde sadel och styre hos cykelgubben på gatan.


Bygga lego tillsammans är kul! Ingen av mina andra killar har haft tålamodet att sitta still och pilla. Men vårat lilla kristallbarn ”revisorn” han är ett PROFFS. Så duktig och idérik. Älskar att mina killar är å olika.

Isak och Louie älskar bilar, medans Tristan och Lancelot varit aktiva sportbarn.

Skrattade för mig själv imorse. Den lilla envisa grisen Lo, han skäms inte. Biter stackars Charlie, brottar ner honom och stjäl hans plats


Första glassen.

Efter förskolan. Hur håller man dem vakna mellan 5-8 på eftermiddagen? 

SOCKERCHOCK!! 


Första glassen


Middagen igår blev kålgryta med potatis (små killarna fick en skvätt grädde i)

Mums!

Köttfärs, ett rivet kålhuvud, vatten och buljong, peppar och lök….


Det blev fina bilder igår! Mycket glitter, skratt och dans…Fina skjorta med bara axlar från Gina Tricot


AS98 skor från ELSALEONIE


Jeans från RL (förra året)

Skön morgon…

Killarna är i skolan och jag andas, njuter och dricker kaffe. Tyst och stilla.

Tystnad, ensamhet och mörker är mitt intresse.

Kan jag vara en förklädd vampyr? Haha

Syns senare!

Hoppas du får en fin dag❤️

 1. Hej! Jag använder mig utav inpackningen icon. Tycker den är fantastisk, håret blir så lent av den o jag tycker den är toppen. Sen har jag en till produkt från icon som hjälper mot torrt hår, min frisör rekommenderade den o hon hade rätt, den vill man inte va utan! Man har i den i längderna efter handdukstorkat hår Kan skicka bild på instadirekt om du vill? Kram fina du, din blogg är fantastisk! <3

 2. Jag fick tips på CreativeHeadz om Kérastase Reflection Masque Chroma Riche. Jättebra för skadat hår. Ger fukt och gör håret mjukt och det känns tjockare. Så nöjd att jag även köpt schampo och balsam i samma. 🙂

 3. Jag rekommenderar Olaplex hemmabehandling (Olaplex hair perfector No 3)! Suveränt för håret när man bleker / slingar och håller på å färgar 🙂

 4. Haha älskar Lance kupp. Ta aldrig ner den. 🙂 Jag tycker att LCC hårmask är helt outstanding vid akutvård för håret. The cure heter den. Finns i både reseförpackning och en vanlig. Deras The heat is on som man sprejar på innan man stylar håret är värmeskyddande och också himla bra. Lite dyra grejor. Annars bra. Ha en fin dag. Var rädd om dig. Kram

 5. Du är så fin och duktig med dina barn! Fixar och donar! Du är min förebild! Har en pubbe dotter med allt där tillhör och ett autistiskt kristallbarnÄr härligt med blandningen. Kram Johanna

 6. Kerastases hårinpackning den mörkgröna, den använder jag som har blekt hår/slingor. Den gör susen, sedan använda Farouk Biosilk Silk Therapy efter varje tvätt,

  Kram Eva

 7. Kan du inte lägga Lo tidigare då? Vi har alltid lagt vår lilla platta senast 19. Hon går upp så tidigt på morgonen oavsett när vi lägger henne så hon behöver lägga sig senast 19. Hon skulle heller aldrig orka vara vaken längre än så heller

  1. Försökt men då vaknar han redan 5. Orkar inte det snyft. Han får absolut inte socker varje dag. Ett bad brukar räcka när han är som surast. Lägger honom oftast 19.3

 8. Hej! Jag har en jättebra leave in- inpackning som jag köpte hos min frisör senast. Det är en orange förpackning, mer minns jag tyvärr inte. Den är dock superbra! Vad innebär det att dina barn ska på polisförhör?

 9. Hej! Nu skriver jag Linnea frisören, som vi sågs efter guldregnet i RONNEBY vid scenen! Kul att få prata med dig lite!! Du är Lika trevlig och go i verkligheten! Jag är helt förälskad i serie produkter från Paul Mitchell Awapuhi inpackningen heter Repair keratin intensive Treatment helt magiska och jag dom frisör kan ju säga att jag testat allt!! Typ! Är du i RONNEBY mer får du komma in på min vår salong så skall jag göra en intesiv kur på dig! Det finns nämligen i en ampull som vi frisörer kan göra på våra kunder! Som extra intensiv! Så fantastiskt bra är dem. Tack åter igen för att du är dom du är så härlig förebild och jag skrattar dagligen åt din fantastiska humor och du kommer med massa goda råd! Kram Linnéa hoppas vi möts igen!

 10. Hej Maggan!
  Jag såg att ditt ”favvo” ställe med super lunch är till salu Dragon Gate så passa på å slå till :):)

 11. Vilken fin ljusblå blus!! Var kommer den ifrån?

  Måste också bara säga att du är sjuuuukt rolig i ditt sätt att skriva :):)

  kram

 12. Supersnygga skor, o nagellacket, jättefin färg! Får jättegärna dela med dig av vilket varumärke o färg det är, tack!
  En annan sak….. jag har haft komplex för mina tår hela livet… min ”pektå” är längre än min stortå, jag tittar alltid på andras fötter och har typ aldrig sett någon som har så… har nästan aldrig använt öppna skor… ibland har jag tvingat mig, men inte känt mig avslappnad. Jag är ändå 46 år och man kan tycka att jag skulle skita i hur långa tårna är… men icke. Nu såg jag att du har lite så också o vet du, det hjälpte lite.. jag ska utmana mig själv så fort det blir varmt.. ska gå runt på stan i öppna tår… o vara avslappnad (eller försöka i alla fall)

  Tack för allt du delar! Älskar att läsa din blogg!
  Kram

 13. Jag använder bara denna och får alltid beröm för mitt blanka långa hår, trots jag misshandlar det med locktänger osv regelubundet, en tub räcker i ett halvår , jättebra, bara tvätta, leave in, och torka med fön ( man ska försegla med plattång men tycker inte det är ett måste) .GHD
  ADVANCED SPLIT END THERAPY Heter den.
  Kram

 14. Perfekt med Blocket och second hand, både för plånbok och miljö. Själv är jag på Mallis med döttrarna (2, 9 år) och min mamma. Skönt avbrott från vardagen.

 15. Jag har börjat använda Kerastase Aura Botanica efter att jag läste om dem på http://www.tessm.se (som för övrigt ger väldigt bra hår- och hudvårdstips!) för några veckor sedan kan och kan verkligen rekommendera dem!

 16. OLAPLEX är det enda som funkar tycker jag! Helt magiskt för blont, skandinaviskt hår som våra! Gör 1 ggr/vecka KRAM ❤️

  1. Håller med! Olaplex är min räddning
   Min frisör använder no1 och no2 när jag färgar (bleker) och sedan använder jag no3 1gång /vecka.
   Helt magiskt!

 17. Hårinpackningen från Macadamia är Den bästa jag provat, mycket bättre än Olaplex! Testa, du kommer garanterar inte ångra dig! 😀

 18. Kokosolja. Har i femton min. Sen shampo på direkt innan dusch. (Annars omöjligt att få bort). Skölj o sen balsam. Så svårt att hitta produkter utan salter o citrater eller citronsyra. (=gjorda med svartmögel så att det blir allergisk korsreaktion). Fått bort både djur och pollenallergi sedan fyra år tillbaka. Jag, dottern och kusinerna.

 19. Saknar 90-talets härliga herbal essence , aldrig haft så lent och väldoftande hår .. säkert ingen dunderkur dock

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..