Invigning av Filips nya verkstad

Va fin det blev. Det ser inte ut som en verkstad?? En verkstad ska ju vara smutsig, lukta olja. Det ska ligga däck och verktyg överallt. Gubbarna som jobbar där ska lukta svett, ha svarta, smutsiga, lite torra och spruckna händer, overall och keps

Inte här. På nya anläggningen på Lidingö skulle man kunna äta spaghetti från golvet. Killarna är stiliga och välklädda.


Hamburgare, öl, DJ och realese av en ny BENTLY bilmodell. Gillar den! Lite ”fast and furious” Det var riktigt coolt med två färger 


Jag kan med handen på hjärtat säga att hamburgaren var den godaste jag någonsin ätit!!

(Jag åt 2 stycken )

Gick ut till vagnen en gång till och ljög för damen att Filip skulle ha en hamburgare till. Sen gick jag in i en skrubb och hetsåt . Det rann flott och dressing längst hakan. Jag grymtade nöjt och rapade lök  hehe

NU HAR JAG SÅ ONT I MAGEN! USch kan nästan börja gråta. Den är svullen från brösten och ner, Och trycker man på den kommer det konstiga och underliga ljud ur rumpan??!!!

Det där jäkla brödet. Äter man inte bröd, men gör undantag i bland, då ballar verkligen magen ur.Ser du den på stan? Foodtrucken  Ät deras högrevsburgare


Filip höll tal, inför de ca 150 nyfikna besökarna

Sängen. Är trött. Lance ska upp kl 06 och träna, gå på arbetsintervju, pojkarna till skolan och jag ska bocka av möten och en massa moms och papperskit. Hatar räkningarna!

 1. Nu bästa Maggan måste jag skriva en kommentar, tror inte jag gjort det på alla år, kanske någon gång…varit med dig i åratal och älskar din härliga humor och självdistans. Du är underbar och det är alltid så befriande att läsa dina ord. Böcker som blogg. Jag har en fråga som jag ställt till Better You men får inget svar (inte säker på att mailfunktionen funkar på deras hemsida) Äter All In One Boost och känner mig faktiskt piggare på många sätt efter en burk…nu vill jag äta Betakaroten inför sommaren och frågan är om jag ska köpa den med koncetrerad betakaroten eller All In One Natural Beauty? Det är ju bra att få fler ämnen kanske men vilken tar bäst (eftersom jag äter Boost kanske jag inte behöver Natural Beauty). Sedan måste jag fråga – ditt hår! Är det Boosten eller äter du något speciellt för håret? Själv tappar jag enorm mycket hår nu och är minst sagt orolig. Har gjort det tidigare i omgångar (varit utsatt för extrem stress under många år, lite som du <3 ) sedan verkade det komma nytt helt plötsligt och nu bara RASAR skiten!!!! Hoppas du hinner svara…tack ingen för allt du delar med dig av! You rock girl!!! Kramar

 2. Vad kul att du gillade hamburgaren 🙂 Det är min moster o hennes man som har den foodtrucken.
  Jätte kul läsning, fast det tycker jag alltid.

 3. Skulle gärna sitta med dig på din innergård. Men jag bor i Luleå där isen ligger kvar så min inglasade balkong blir min innergård. Tack för alla goda skratt du ger mig min humor måste var lika som din. Blir oerhört glad i kroppen när jag läser din blogg om än det finns mycket allvar bakom också. Fin i klänningen och stövlarna var du även bilhallen var tjusig.
  Ha det gott
  B

 4. Hej Magdalena !

  Tack snälla sååå roligt att du /ni blev nöjda igår med burgarna
  Vi kan inte få bättre betyg ✌
  Ha det gott
  Hoppas vi ses snart igen
  Mvh
  Malin & Kari
  Hk’s lila Foodtruck

 5. Ville bara tacka för en riktigt bra blogg Så härligt att få skratta åt dina upptåg men också ta del av mer allvarsamma ämnen. Ha en go helg❤️

 6. Äh men va faen – du är ju fortfarande inte klar med boken… lägger till en smiley för säkerhets skull (så man inte blir anklagad för näthat)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..