Tv-möte och fotografering

Upp tidigt imorse. Möte på lotteriet.

Jag satt vaken rätt länge inatt, drack lite vin på innergården och var på ”FACETIME” ute i Sigtuna. Syrran ställde mobilen på kortsidan av bordet. Sen var jag med i alla diskussioner och skratt. Vi sjöng och lyssnade på Isaklåtar. Grannarna måste ha trot att jag var helt dum i skallen haha Jag brukar sitta där ute ibland. I min ensamhet. Typ som han med virren och nackskyddet i Beckfilmerna

Det behövs inte mycket vin för att jag ska bli glad i hatten. Rimmar inte toppen med min psykmedicin. Så EGENTLIGEN så ska man väl stå över helt. Antar jag?

Jag behövde en liten innergårdsfylla igår. När jag bodde i Sigtuna satt jag under fläkten.

Inte lika glassigt och  kul att kliva upp med bäbis i morse bara. Filip är hemma en sväng, så han tog morgonmyset. Love him. Skönt att få sova till 8 iallafall  (Filip har invigning för en ny verkstad ikväll)


Fotografering efter det. Full fart! 

Vardagssnygg med platta skor. Syrrans ursnygga klänningar. Älskar verkligen ALLT HÄR!


Stövlar plainvanilla 


Jacka Culture


Klänningen lite festuppklädd? Med klackar och lite tuffare jacka

Stövlar Stuart Weitzman

Jacka by Marlina

 (jackan kommer och vara med under nästa inslag för Postkodmiljonären nästa fredag)


Fortfarande bruna ben! Färgen håller sig verkligen. Älskar Betakarotenet. Älska’rt


Intervju på himlavalvet med fina journalisten Frida.

Himlavalvet ligger uppe på Observatorieparken. Mysigaste stället i stan på sommaren. God och hemlagad mat, våfflor och soppa.
Vi syns lite sen. Efter plåtningen ska jag åka ut till Filip en sväng. Sen hem till killarna
Kram på er!!

LOADING..