Lite rolig men barnslig humor

Grannyra! Jippi, roligaste jobbdagarna på året…..

Jag och Sandra åkte ner till Listerby och överraskade lite vinnare i postnumret igår. KUL!


Vår avslutningscen skulle vara ett bröstdunk. Jag tappade balansen, och Sandra kiknade av skratt..

-Du ser ut som en alkolist-kärring Maggan!!

(Lite, måste hålla med. Nåååågra förmånga svättar Explorer har svalkat den strupen hehe)


Lilla monstret hällde ut 240 ml välling i vår säng kl 05 imorse! Skruvade av locket…. grrrr

Allt är geggigt och luktar surt


Man kan liksom inte bli sur på honom. Han är för charmig.

Inatt hade han sina vidriga andningsuppehåll igen. (Ystad påsk var senast) Han gråter, blir blå, kan inte andas, kiknar, får panik, sen släpper det.

Ringde en av de där nät-läkarna, fick astmaspry och luftvidgande på 5 min utskrivet. Måste lova att säga: GRYMT!!


Fick den här bilden av min älskade man igår…

La ut en rolig skojbild på instagram igår. Vi har inte riktigt samma humor. Filip kan tycka att jag skojar lite för vulgärt ibland (det här var på gränsen, tycker jag med)
Men kunde inte låt bli!!! Lite skoj mot hela ”blogg-samarbete-reklam-branschen” många av oss säljer sig till vad som helst. Omogen humor. Men tyvärr är det jag…

Väntade på att Filip skulle ringa igårkväll!!

-TAAAAU BOURT!!!!!! MAGDALEEEEEJNA!!!! Dou skämmer out  maj four miina kounderrrsh.

Hehe han ringde aldrig! NÄR det är borttaget vet du. Ska lägga ut massor av bilder så det försvinner i flödet. Sen ska jag vara lite extra snäll


Lite kul var det väl??? Hoho


Nu ska jag få upp de små. Åka upp till kontoret och gå igenom kläder och manus inför helgen. Möten och fix!
Ha en bra dag!

 1. du är underbart rolig! Jag sa till min sambo igår att du är min idol… jag läser dina inlägg för honom och vi skrattar gott! Vi kom fram till att det behövs fler som du i världen. ☺️
  Hoppas du får en skön onsdag!
  Kram

 2. Låter som att Louie får affektanfall. Min dotter gör precis likadant när hon gråter o blir riktigt arg. Tydligen helt ofarligt men såklart väldigt obehagligt.

 3. Kommentar kring nät läkare så ska dom inte skriva ut kortison till barn utan undersökning. Låter mer som affektanfall. Varför ge barn läkemedel i onödan?

 4. Jag var riktigt nere igår men när jag såg din camel toe insta skrattade jag högt o länge för min själv!!
  Din humör är den bästa!! Såg också den annonsen på Facebook häromdan och blev så förundrad om den var fake eller inte?! Frågade sambon o hans killkompis vad dom kände för camel toes? Tydligen assexigt!! Hahaha!

 5. Hej låter som affekt anfall det bästa är att bara låtsas som inget ge en kram blås i ansiktet . Har haft/har två barn med detta var av de tuppat av på riktigt och även krampar . tror inte du ska ge medicin . Vissa barn sättet detta i system medvetet/ omedvetet om de tex inte får som de vill funkar eftersom föräldrarna ger efter då man blir rädd att de ska bli blåa . Vi brukar blåsa i ansiktet och krama hårt så de känner ditt hjärta värme brukar funka men känns konstigt första gångerna då man tror barnen håller på att dö

 6. Hej !

  Älskar din humor.

  Du förgyller min dag.
  Skrattade gott .

  Tack för att du är du Magdalena !

  Många kramar från Mig, Annica

 7. Helt min typ av humor! 🙂 På min arbetsplats har vi samtliga denna typ av humor och mötena kan stundtals ha riktigt låg nivå, låångt under bältet.
  Kul att du var här i Blekinge, ett par mil från där jag bor. Hoppas att sonen inte får fler sådana obehagliga anfall…
  Kram!

 8. Jobbar på förskola och vi har haft ett par barn med affektanfall, ofta i samband med gråt. Vi fick instruktion från båda barnens föräldrar att blåsa hårt på kinden/brevid munnen och då började de andas igen. Man lär sig se när det är på gång tex att de gråter kraftig och tystnar tvärt. Då kan man häva det innan de blir blå.

 9. Låter som en biverkning från vaccin tyvärr. Men det får man ju inte prata högt om.. Hoppas det går över fort!

 10. Affekt anfall hade vår son från ca 10 mån till han blev 2. Det hjälpte att ta upp honom och stryka honom över ryggen när han blev ledsen. Han svimmade av 2 gånger , men då gäller det att behålla lugnet.
  Läskigt men skönt när man vet vad det är.

 11. Min dotter hade det, första gångerna blev jag livrädd, Det försvann någon gång runt dagistiden! Blås allt vad du kan i ansiktet så vaknar han till! Hade heller aldrig hört om det innan.
  Kram

 12. Har en liten tjej som sedan strax före 1 års åldern liksom drar efter andan/ samlar ihop till ett skrik….. har hänt hon blir blå runt mun och näsa innan mega vrålet kommer! Jag brukar blåsa henne ganska hårt i ansiktet och be henne andas! Det funkar varje gång:) otäckt om de verkligen svimmar av och tom krampar även om det är ofarligt…….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..