Jag ska ta studenten

Kan innehålla spår av tiggeri av spons!

Runka fot…. Det ska jag göra nu. Tänk va fel det kan bli om man inte dubbelkollar stavningen.


Planera inför 6 juni oxå. Har haft brainstorming med Sophie över lunchen

Jag och Sophie ska ta studenten. 

Jag gjorde aldrig det som ung. Gör det som vuxen istället!

Vi HAR hyrt ett studentflak, vi ska sjunga, skvätta öl och skjuta på fotgängare och cyklister med vattengevär.

Lite som när vi firade nyår i januari. Man gör som man vill, när man är vuxen hehe

Varför inte? Jag älskar att göra galna saker! Varför ska man dö nyfiken. Göra om, göra rätt. 

 Vi ska pumpa schlagers på högsta volym och dricka turkisk peppar ur nappflaskor!

Dagens fråga är bara….

Vad sjutton ska vi sprayskriva banderollen med? I vilken utbildning tar vi studenten?

Våran to-do list:

Björkris/dekoration

Spraya-lankan-banderoll

Kylväskor till ölskvätt

Spotifylista med gamla dääängare

Vattenballonger att kasta på gamla gubbar

Nappflaskor för shots

Studentmössor

Skyltar med trähandtag vår värsta tjockis bilderna

Megafon/tutor

Vattengevär….

2 solstolar

PA ljudsystem

Vita klänningar/ blinkande skor

När vi kommer hem har vi  tvingat Filip att ha mottagning för oss oxå. Smörgåstårta eller italiensk buffé. Tonårsfulla ska vi vara, riktigt dräggit pruttfulla (kanske spy i en rabatt) 

Sen vill vi ha fina presenter. DYRA studentpresenter, konfettiregn och trubadur 

Ör du ett seriöst företag som vill sponsra denna höjdpunkt så kan du maila 

sophie@eriksbergskliniken.se

Rökmaskin

Lakris hallon shots, vin, sprit? Allt som går att dricka

Björkris/dekoration

T-shirts-plakat/kepsar

Diskokula, krams, konfettibomber

Musikanläggning med högtalare!

Nappflaskor 

Snygga studentmössor

Popartist? 

Kanske några fullstorlek pappfigurer?? Typ Magnus Uggla, Ernst, Pernilla wahlgren, Alexander Bard (så att vi verkar mindre ensamma och sorgsna)

Smörgåstårta

Och vill du ha ditt företagsnamn med på resan så kan Sophie tatuera in det på pannan (för en redig spons’slant)

 1. JAG har inte heller… tagit studenten som man ska utan läst in ämnen senare, så tråkigt.
  Får jag åka med på er studentfirande? 😀 <3 tjohooo

 2. Vilken bra idé! Jag vet inget om Sophies bakgrund, men i alla fall du har ju haft det tufft och inte alltid en dans på rosor. Många på Facebook, även icke-kriminella, har skrivit som utbildning: Livets hårda skola. Det kanske kan vara något? Ta studenten från den ”utbildningen” och sen kommer allt bara bli bättre!
  Kram från Lotta

 3. Studenten har jag tagit, men åka nåt lastbilsflak var det inte tal om i min förort på 90-talet. Sa till min brorson som går ut nu i juni att Faster är ju en jäkel på party hardy så jag tänkte åka med på flaket..tystnad..livrädd..hehe..

 4. ”Fy fan va ni är bra, fy fan va ni är bra för ni ska ta studenten, ja ni ska ta studenten, fy fan va ni är braaaa!” Jäkla kul idé tjejer!

 5. På banderollen ska ni självklart skriva

  KAN INNEHÅLLA SPÅR AV NÖTTER

  Ha en fantastisk student
  You go girls ❤

 6. Jag ler i hela hjärtat! Du är så jävla modig som gör precis som du vill! You go! Ska sno lite av din modighet o skita i vad andra tycker! ❤️ Kram!!

 7. När ska denna tillställning ske (så att man kan hålla sig i säkerhet inomhus)? 🙂

  PS. Glöm inte att ta med (listan): You Got (What I Want) (1998)

 8. Hurra va bra! Jag vill också va med, tog studenten i december från ”barn & ungdom” 1990….. Kul jättekul, det snöade och var askallt, inget flak där inte… PS kan hursomhelst helst sponsra ”sponken ” ❤️

 9. Just när jag tror att jag inte kan gilla dig och din blogg mer drämmer du till med detta! Vad jag skrattar – kan se det framför mig! Kan dessutom se rubrikerna som snart dyker upp på Aftonbladet. ….

 10. Ni är ju så jävla sköna!!!! Älskar det!!

  Jag tog studenten 1995! Vi åkte till Aya Napa…jag raggade upp reseledaren 🙂 🙂 Hitsen var Scatman John, Corona, E-type….så jäkla underbart! Billig skumpa direkt ur flaskan, skråla ”fy FAAAAN va vi e bäst!!”

  Have fun!

 11. Ha ha ha du är underbar. Förverkligar och säger allt som jag tänker o vill göra Jag är också av den generationen när man inte tog studenten ordentligt på ett flak skrikandes och skränandes.. Åker gärna med

 12. Åhh! Fasiken va kul Maggan!
  Jag tog själv ”studenten” för många år sedan, åkte hem själv, firade med en pizza (vad vi hade råd med)
  Fick barn tidigt så det va min ”revansch”, jag fick ingen fest, men jag fick åka hem till barn och sambo! Minns hur stolt jag var som klarade skolan, visserligen ett år efter alla andra, meeen, jag är ju inte heller som alla andra 🙂
  Men har alltid känt mig snuvad på en riktig student.
  Men jag är också 30 när min äldsta fyller tonåring, hur coolt är inte det 😀 jag vart mamma vid 16.
  Jag har inte gått igenom hälften av vad du gjort men för första gången på över 10 år så känner jag mig stolt, som vi jobbat hårt och slitit mot allas fördomar är vi nu gifta, husägare, tvåbarnsföräldrar och har fasta trygga jobb, svider hos vissa lagom Svenssons som inte trodde vi skulle klara 3 veckor!
  Och jag håller med nån ovanför
  Skriv ”från livets hårda skola” på banderollen!
  Och alla fördomsfulla preppo människor kan ta sig i röven!
  Hoppas ni får grymt jäkla kul!

 13. Hur tänker du? Lastbil. Skjuta fotgängare med vattenpistoler , högt ljud, Var inte du med om terrorattacken i Stockholm?? Glömmer du så fort?

  1. Hur faan kan du jämnföra ett studentflak med en terrorattack din jävla idiot!! Är varenda studentparad ett hån då. Jämför du schlager med skrik från människor som dör. Du tog det en bit för långt nu ditt jävla troll. Dra åt helvete härifrån

   1. ja, fy fan vilken stor idiot!!!
    OCH fy fan vad elakt när du var mitt i….vidrigt
    all kärlek till dig Maggan!! och ha det så kul! 🙂

 14. Du är så jävla härlig. På våran skylt stod det tack för betygen kyss mig i arslet o adjö :). Hoppas du får nu fin dag kramar

 15. Alltså jag skrattar så jag gråter du är såå underbar och rolig
  Bästa med att vara vuxen man får göra som man tycker och vill
  Tyvärr kan jag inte sponsra, men säg till vart ni åker så kan jag tuta och vinka åt er

 16. Hahahaha … jag borde kanske också ta om studenten, för min var rätt trist faktiskt.
  *skrattar så jag dör* Får en typ kortfilm framför mig. 😀

 17. Alltså, detta var det sjukaste och roligaste jsg har läst på länge jag kan tyvärr inte sponsra er men jag väntar med SPÄNNING på ditt blogginlägg och instagrammanda från denna fantastiska dag

 18. Skit i flak. Låna syrrans buss och var russ med en Russebuss – SKAM!
  Eller gör både och.

  Prettot inom mig funderar också om inte det hade känts bra att läsa in gymnasiet på riktigt också. Inte för att du behöver det utan just för att det känns så bra. Men börja med att fira vet ja’ och se hur det känns !

  Glöm inte balen. Limo och upppsydd långklänning. Du kan kanske efterlysa kavaljerer här på bloggen. Spännande att gå med någon man inte känner så bra .

 19. Hej Magdalena!
  Eftersom jag har barn som tagit studenten vet jag att Stockholm Stad har infört förbud mot flak i delar av centrala Stockholm. Kolla upp först så att ni slipper ”tråkiga utgifter” haha.
  Ha så himla kul!!!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..